Sari la conținut

coaie flocoase

VIP Member
  • Număr conținut

    1.543
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre coaie flocoase

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj

Vizitatori Recenți Profil

7.793 citiri profil

coaie flocoase's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

-345

Reputație

1

Community Answers

  1. Yep, greseala mea. Dar pestele oricum n-a inteles.
  2. Gresesti doar in sensul ca ai gresit forumul.
  3. Ma-sa lui Mocu ramolitul a dat ortul popii acuma vreo 2 ani. Asa ca doar cand o mai dezgropa se amuza cu ea. Si oricum nu era blondata.
  4. Alta cu "in functie de chimie". Pai tu desteapto, cand iti duci masina la service ti-o face in functie de chimie sau te astepti (pe drept) sa ti-o repare asa cum trebuie din simplul motiv ca ai platit?
  5. Sau daca vreti sa exagerati, cumparati din asta cum foloseste ramolitul de Mocu: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d4/DDR_Klopapier.jpg/765px-DDR_Klopapier.jpg
  6. Acelasi scop, costa infinit mai putin: https://www.travelbusiness.at/wp-content/uploads/2013/05/Klopapier-Papel-higienico610x367pix.jpg
  7. Pai vezi... ai intrebat si tot acolo esti ca si inainte. Exact asta iti ziceam. Ce insa nu inteleg, de unde ideea asta ca muri clientii de nerabdare sa o faca cunoscuta pe una sau alta? Cei care scriu rencenzii (exceptie pestii, dar alea nu-s recenzii) o fac din singurul motiv ca se asteapta la recenzii din partea altor futaci. Din moment ce toti vin (ca tine, de ex.) doar sa intrebe, nu va scrie nici dracul vreo recenzie. Ce te-a oprit, vazand ca nu este recenzie si fiind oricum interesat de gaura prestatoarei sa o vizitezi si sa informezi?
  8. Posibil intre timp sa nu se mai poata scula din pat. Trebuie macara ca in documentarele cu obezi din SUA.
  9. Pai gandeste-te, ce-i mai mult (=mai mare ca unitate teritorial administrativa) decat un oras? Na, mergi vreo 3-4 trepte in sus si ai raspunsul.
  10. Nu ma intereseaza ce ti se pare, dar 1. n-ai inteles ce am scris 2. n-ai nici o tangenta cu subiectul, pt. povesti interminabile apeleaza la vre-un vecin. (Da, stiu ca majoritatea is homofobi si te vor evita, dar insista, ca doar si aici o faci.)
  11. Daca esti in vacanta, treaba ta. Asta e site de futaiuri, nu este lonely planet.
  12. Nu cer eu nimic. 1. postul de administrator de bloc l-ai ocupat deja tu, 2. ma doare fix in pula ce se intampla pe acest forum, 3. nu la toata lumea ii trebuie reguli pt. a gandi logic si a face o treaba care sa si functioneze cu folos. Ideea este ca modelul tau nici corect, nici prea util nu era.
  13. Ce te face sa crezi ca daca cineva a vizitat-o si n-a recenzat o va face pt. ca intrebi tu?
  14. Este de inteles ca vor curvele sa nu li se cunoasca identitatea. (Societatea, morala, etc.) Dar nu inteleg cum isi inchipuie ca vor ramane anonim la infinit. E ca si cu ulciorul care merge prea des la fantana, candva se sparge. Pai futi mii de pule, purtatorul uneia tot te va cunoaste si in viata personala. E doar chestiune de timp pana anonimatul va dispare.
×
×
  • Creează nouă...