Sari la conținut

manjaro

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre manjaro

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pussy Creek Town

manjaro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

53

Reputație

  1. manjaro

    Dulce si manierata

    Dupa decorul din poze, pare colega cu duduia de aici : https://nimfomane.com/forum/topic/105630-httpswwwpubli24roanunturimatrimonialeescorteanuntbuna-sunt-camelia-si-te-astept-in-locatia-mea-sa-iti-ofer-clipe-de-vis7b0162757b6c6252htm/
  2. Cum adica "par reale" ? E ea sau nu ? Ai fost sau n-ai fost la ea ?
  3. manjaro

    Adelina

    Buna ziua si bine v-am gasit dragii mei. Inainte sa incep, doresc sa il felicit pe colegul BORGORE1 pentru ambitia cu care o tot jigneste pe domnisoara Adelina. Are cinci postari de cand si-a facut cont, patru sunt furt de curent la adresa Adelinei si una la adresa Yasminei. In fine, observ ca furtul de curent e by default pe aici. Trecem peste...... Eu am reusit sa o vizitez pe Adelina spre deosebire de Borgore1 care zice ca el nu reuseste de atata timp sa ajunga la domnisoara in cauza. Asadar, am sunat, m-am programat si m-am prezentat dupa indicatii la usa domnisoarei. Dincolo de prag se arata o blonda subtirica, aranjata, fara vreo tinuta care sa ma dea pe spate. Achit cadoul, fumam o tigara, socializam si merg la dus. Domnisoara ma astepta doar in sutien in camera de ostilitati si actiunea a inceput cu un oral si un misionar. Dupa pauza s-a inceput cu un oral si un WOT. Regulamentul zice sa dam niste note, acestea fiind : - Locatie : 7 - accesibila, locuri de parcare, baie dotata, mult fum de tigara - Fizic : 7 - subtirica, fund usor proeminent, labii faine, sani cam inestetici, cezariana despre care se pomenea in alte recenzii arata extrem de decent fata de cum ziceau unii - Oral : 7 - sustinut, cu ceva deep, fara atentia "satelitilor", pacat ca nu face CIM - Normal : 8 - in WOT a aratat ce stie - Igiena : 9 - cu exceptia fumului de tigara prezent in mirosul pielii si al parului domnisoarei, nu am altceva de obiectat. Piersicuta curata si epilata - GFE : 9 - politicoasa, sociabila in limita bunului simt, nu fura curent, e o companie placuta Ce sa zic....eu o recomand si voi reveni. Imi place pentru ca e politicoasa, fara aere de vedeta, stie si ceva meserie, cred ca e atenta si la doleantele clientului. Sa zicem ca cel mai mult m-a deranjat fumul din tot apartamentul. Acestea fiind spuse, pe Borgore1 il indemn sa fie insistent si poate vedem o recenzie si de la el ca de furt de curent suntem satui. La multi ani dragii mei. Stima. PS. Adelina, te pup.
  4. Un cacat de articol marca BZI facut de un reporter care a terminat liceul la seral si a ramas repetent la "Limba si literatura romana". Se uita el asa pe publi24, si-a facut o laba si ce si-a zis el in gand : "Bai, sa vezi ce rup eu gura targului cu articolul meu de cacat." Cu exceptia Adinei si a inca unei tipe tepare, in rest nu stiu sa fi vazut asa ceva prin Iasi. Va doresc un 2018 exact asa cum vi-l doriti voi. Stima.
  5. Coldfusion avea contul din 2011. Avea cont de pe vreamea cand Andreea de la top activa la Il Primo, cand cu Elena catdeluxe s-a intalnit prima oara in blocul de langa McDonald`s. Oricum vremuri bune si demult apuse. Si totusi a fost banat ( nu am inteles nici eu motivul ) cand altii fura curent de nu-i adevarat si, culmea, inca mai activeaza ( mananca cacat ). Si am observat ca nu a fost scos ban-ul la ultima curatenie a lui Pisicuts, ban luat pe nedrept dupa parerea mea.
  6. Pe Coldfusion l-ai cunoscut, deci ma cunosti si pe mine :)
  7. Topicul Emmei : https://nimfomane.com/forum/topic/101688-0748964680/ Nu te mai chinui s-o contactezi, de ieri nu mai activeaza. Si uite asa mai bifam inca o pierdere pe anul asta. Sper ca anul ce vine sa aduca tot atatea fete de calitate precum Emma, Elena catdeluxe, Alinuta de la top, Irina de la top, Elena de la Finesse. Apropo.....o mai tineti minte pe Vlada ? Ps : Lexy, te pup. PS2 : Coldfusion vrea sa-i fie scos ban-ul....cadou din partea mosului....se poate ?
  8. Dorele, articolul e din 2013. A trecut timpul pe langa tine si acus o sa te trezesti in Ice Age.
×
×
  • Creează nouă...