Sari la conținut

bogpaul

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bogpaul

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cj

bogpaul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

28

Reputație

  1. Pentru detalii, ca sa stim despre cine este vorba, https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/hello/3d0502334197731fd58196920g4253e3.html . 0730929269.
  2. Salutare, Pentru a nu va pierde vremea aiurea: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Blonda-noua-servicii-totale-cu-sau-fara-siliconata-slim-non-stop-locatie-de-lux-centrala/78096476716b6057.html Din pacate nu am fost atent la titlul anuntului ... "locatie centrala" si ea m-a chemat pe strada Parang ... nu pot confirma ca pozele ar fi reale ... cere 150 lei/nr pe O, N, A ... pupilele foarte dilatate ... pretinde ca ar fi din Focsani. Ajuns la locatie, am intrebat-o de unde este si ... raspuns: din Focsani, dar nu are timp de vorba ca suna clientii, sa ma dezbrac si sa trec la treaba ca nu are timp. ... eu evident i-am multumit si am plecat. Este decizia voastra de aici in colo ...
  3. Dragii mei, Am incercat si eu o intalnire cu aceasta domnita. Domnita mi-a comunicat schimbarea locatiei, undeva pe Traian langa Politie, am stabilit ca ne vedem in 20 minute ... ajuns la locatie domnita nu mai este de gasit ... am incercat de mai multe ori in urmatoarele 3 ore ... nimic! Prin prisma experientei mele as cataloga-o ca si neserioasa ... de evitat. Steagul sus!
  4. Salutare fratilor, Relatare la cald . Gasit numarul in Piata on line, sunat si programat. Tipa se lauda cu 24 ani, 1,70 m, 55 kg. La telefon primesti intrebari despre varsta?! Servicii 100 lei oral sau normal, 150 lei combinat pentru o finalizare. Se poate negocia rapid la 100 lei combinat. Locatia: Floresti, la blocurile din spatele Polus. La fata locului te intampina ascunsa dupa usa si apoi are tendinta sa-si tina capul in pamant. Estimez undeva peste 30 ani, ceva copii, uscativa, obosita. Iti cere banii imediat ce ai pasit in locatie, la mine in secunda doi, apoi te repezeste la orice intrebare pe care o adresezi, de parca o deranjezi. Eu am plecat datorita atitudinii si varstei care evident este alta. Sper ca va este de folos relatarea sau macar scutiti un drum.
  5. Salutare, M-am "riscat" eu la domnisoara Ralu. Domnita are aprox. 1,70m, 50kg, 21ani, cu urme vizibile de celulita si vergeturi pe burtica si picioare de la o nastere recenta. Locatia este intr-un bloc vis-a-vis de Universitatea Bogda-Voda in Manastur. Bloc comunist, apartament renovat, mobila relativ noua, locatia este curata, baia cu gel de dus masculin si deodorant. Fotografiile din link-ul de mai sus sunt reale. Atitudinea domnisoarei este pozitiva, comunicativa, incearca sa se faca placuta (dupa mine vb prea mult!). Serviciile sunt de O+N, totul protejat, la 150 lei. Permite sarutul, nu permite oralul prestat ei (cica ii displace f. tare), oralul se poate si neprotejat dar fara finalizare orala. Implicarea in pat este redusa, fara feed-back (se observa o lipsa de experienta!). Oralul este mecanic, nimic special. La normal traieste momentul, ii place vizibil, dar nu prea stie sa se implice in actiune. Negociat la 100 lei o finalizare. Note: oral: 6 normal: 7 locatie: 7 aspectul domnisoarei: 7 igiena: 7 gfe: 8 Sa aveti experiente memorabile.
×
×
  • Creează nouă...