Sari la conținut

nepotelul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nepotelul

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

nepotelul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Gata nu il mai mistocarim pe tardelli baiatul sufera de sindorum Down si nu e frumos sa o dam in caterinca cu el, face spume repede :))
  2. Poponaru` asta iubitor de macaronari vrea sa suga pula tuturor de pe forum :) Pana la urma se gaseste unul sa te urecheze ca prea obraznica esti fa sub anonimatul unui cont si al tau (moca)! P.S Stie ma-ta pe ce ii spargi pensia?! hai rapanoaso ca te-a sifonat o prostituata pe care o mai vizitezi cand ii o sari pe ma-ta din pensie, ne-a povestit cum isi pune straponul si te penetreaza in anus pana te caci pe ma-ta, largutule :)).. bagatiai pula in ma-ta de saracie fara termen!
  3. Hai ca ai prea multe fantezii sexuale cu barbati , da-te-n mortii ma-tii de autist libidinos :)
  4. Bai te-ai suparat degeaba doar tu ai spus aici ca vrei sa iei toata echipa de aur a Italiei la rand nu eu.. :)) Eu nu intru in polemici cu tine pentru ca imi esti inferior din toate puncetele de vedere si consider ca nu ai nici simtul umorului si nici inteligenta necesara sa facem caterinca impreuna dar totusi as putea sa iti iau gura in pula doar pt ca ti-ar place asta.. stim cu totii ca adori sa sugi pula :)) Si te rog nu mai spune pe aici ca nu te deranjeaza cand te minuseaza redspot pentru ca deja ne-ai spus asta in 10000 de randuri si deja vede toata lumea ca faci spume :) acum te rugam sa recunosti ca esti un gay autist ofticat si dupa aia poti sa ne sugi pulile la toti de pe nimfomane dot com. Pace!
  5. da ma baiete intelegem ca iti plac italienii vero care sunt campioni mondial la foot ot :))
  6. nebunaticule deci tie iti plac italienii... :)))
  7. Mie mi-a cerut 200 de ron parca in martie nu ma deranjeaza poate am fata de prost dar totusi e bine sa actualizeze oferta pe aici in rest despre sophia totul de bine
  8. daca tu crezi ca dupa ul amelia se ascundea o femela tu cam sforai pe tine in legatura cu forumul asta! esti prost si nu te jignesc sau ca as avea ceva cu tine dar pari prost si nu prost gen forrest gump tu esti prost gen claudiu raducanu :)
  9. eu cred ca voi doi va tachinati din dragoste mutuala :) daca se lasa cu bebe venim si noi la botez
  10. ai aparut futu ti rasa ma tii de travestit rapanos :)
  11. sa ne anunti si pe noi cand incepi sa ti l bagi si tu poate asa iti dau 100 ron doar daca ma slobozesc la tine n gat toate prostituatele se dau escorte/stapane/maseuze da ele sunt satule de supt pula local si international :)
  12. nepotelul

    Fazan

    ANAL ... face mada69
  13. te-a distrus psihic serafinaa asta ca prea te agiti ca un pepsi expirat hahahaha te rog nu plangeeee fetito e doar un cont pe un forum si tu o iei prea in serios :)))))
  14. nepotelul

    mada69

    da ma cenzurate chiaer eu sunt ala dar nu prea imi place "senya" suna a nume de sceneta pentru prostituate :)) nu stiu ce e cu tine inainte erai mai comic aveai si meme urile alea smechere rau acum te au ciuruit astia ti ai pierdut si din sclipire daca tot vrei sa iti enumar conturile mele panarama iti zic cateva parinteletanasescu fatherdawg eu eram ala cu stelutele nu cu minusurile deci asta care va ciuruieste nu sunt eu ca eu nu stau sa ii dau bani muistului de pisicutz! :)
×
×
  • Creează nouă...