Sari la conținut

juliano9999

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre juliano9999

  • Dată Naștere 15.07.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pitesti
  • Interese
    religie, mitologie, programare, automatica, electronica, arduino, gandire, frumusetea din ceilalti, psihologie, nebunie, eye contact, sa vorbesc cu persoane in timp ce nu ne uitam decat unul in ochii celuilalt

juliano9999's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Nu m-am intalnit niciodata cu ea, dar am vorbit si m-a impresionat modul ei de gandire. Vis .. e asa cum e ea, speciala. Nu vreau sa-i tin apararea sau sa o acuz de ceva dar .. poate ar trebui acceptata ASA cum e ea in relatie cu fiecare. Nu mai generalizati atata. Nu sunteti la fel si voi si eu? Cu unii oameni te ai bine, cu altii nu, unora le raspunzi la telefon, altora nu, unii te dispera, altii te fac sa le doresti prezenta etc Sa aveti cu totii o zi buna :))
  2. Iti inteleg parerea. O respect, dar nu o impartasesc. O sa scriu exemplul personal. Sa luam "patima bauturii" .. am trecut prin ea in anul I de facultate, eram impartit intre serviciu, alcool si scoala. Am facut fata la toate 3 cu brio :)) Totul tine strict de perceptia ta individuala asupra a ceea ce ai facut. De la bautura creierul,intr-adevar, nu mergea "normal" dar a fost o scapare din problemele pe care le aveam/am. Fara aceasta "scapare" nu as fi putut fi functiona. (in timp am reusit sa gasesc alte metode pentru a deveni functional asa ca am scapat de aceasta "patima"). Cunosc destui alcoolici care sunt ok cu starea lor si nu o vad ca pe un viciu, unul bea din cauza ca e vaduv, altul ca e deprimat, altul ca prietenii lui sunt asa etc. Toti beau sa suplineasca o alta nevoie, dar, daca o luam asa ... mai exista "vicii"? Fiecare isi gaseste fericirea/impacarea/scaparea in ce poate/gaseste, ca e cazul ideal .. asta nu mai conteaza asa de mult.
  3. Exact. E grav daca un madular controleaza intregul :)) Uff .. visule ...
  4. Sa nu intram in NLP :)) Si despre cine a vorbit urat .. fa ca in viata de zi cu zi .. filtreaza si nu da apa la moara daca nu ai un scop mai adanc :)
  5. Omul inerent nu e moral deloc, nu se naste bun, nu se naste rau, se naste o masina simpla care invata in functie de mediu. Cel mai simplu cu "moralitatea moderna" se poate observa acolo unde sunt razboaie si pica legea (adica repercursiunea faptelor tale din punctul de vedere al statului) :) (Ucraina, Siria, Libia, Irak etc)
  6. Cand am citit "dovada" .. mi-a batut inima mai tare, am crezut ca pe tine in colt ... phew, noroc ca era cateaua :P ccfdtig: Moralitatea nu cred ca e asa de simpla. Oricine e "moral" la un moment dat. Ce conteaza cu adevarat e motivul "moralitatii". Adevarata valoare a unei fapte e data strict de motivul ei.
  7. Eu te vizualizam pe tine in locul ei, exact cum te-ai descris :))
  8. Acum sa nu exageram :)) Ca te si vad ...
  9. Vedeti cum incepe sa se invarta iarasi in cercul religiei? Nu poti sa le separi. Nu exista constiinta fara programarea din spatele moralei care nu exista fara programarea din spatele religiei. Imi place parerea lui "lord superb" :)
×
×
  • Creează nouă...