Sari la conținut

alexandruantonio

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alexandruantonio

  • Dată Naștere 05.02.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

949 citiri profil

alexandruantonio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Apartament In regim hotelier la Rin Grand Hotel 2 camere 160 lei negociabil 0768556644
  2. Garsoniera este liberă se poate închiria de mâine.
  3. Vezi ce mincinoasa esti tu, daca intri pe facebokkul ei nu are nici o poza cu tatuajul ei in care sa fie public deci vezi ca începi sa te scufunzi.
  4. Ai curaj sa pui poza cu tatuajul de pe mana ? Si sa ma conving eu ca nu esti tu. Crezi ca o persoana care a scris recenzia aia ma poate lămuri. Cineva odată care a fost la tine o sa vadă pozele si o sa spună adevarul.eu din păcate nu pot pune poze la tine pe profil. Dar cine intra pe Luminița Mihaela Ghimpețeanu o sa o vadă si poate sa o vada daca chiar ea este.
  5. Ai curaj sa pui poza cu tatuajul de pe mana ? Si sa ma conving eu ca nu esti tu. Crezi ca o persoana care a scris recenzia aia ma poate lămuri. Cineva odată care a fost la tine o sa vadă pozele si o sa spună adevarul.eu din păcate nu pot pune poze la tine pe profil. Dar cine intra pe Luminița Mihaela Ghimpețeanu o sa o vadă si poate sa o vada daca chiar ea este.
  6. Eu nu știu cine esti tu cea care scrii si vorbești la telefon , poate te ocupi de fete de prostituție dar pe fata aceea din poze o recunosc mai mult decât crezi tu. O cheamă Luminița Ghimpețeanu Mihaela cum are si pe Facebook . Locuiește in Rahova are 24 ani are o sora pe care o cheamă Mădălina si un rotwailler cu numele de Tasha . si credeți-mă o cunosc destul de bine. Îmbrăcămintea cu care pozează acum o avea si cand făcea videochat . Asa ca cine esti tu si răspunzi la telefon înseamnă ca esti o peștoaică care se ocupa de ea răspunzi la telefoane si faci ii faci rost de clienti. Cum se face tatuajele pe care le ascunzi in poze sunt si pe Luminița. Coincidenta mare nu crezi ? Lasa sa vedem ce spun clienti sa o vadă pe facebokk si sa vedem daca chiar este ea.
  7. Daca va postez niște poze cu fata ei puteți sa imi Spune-ți daca este aceiași persoana? Ma adresez persoanelor care au fost pe la ea.
  8. Daca va postez niște poze cu fata ei puteți sa imi Spune-ți daca este aceiași persoana?
  9. Liberă 😇😇😇😇
  10. Rin Grand hotel liberă.
  11. Garsoniera te intereseaza?
×
×
  • Creează nouă...