Sari la conținut

puyol_

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre puyol_

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

puyol_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Esti obsedat in plm! Daca vezi ca fata nu doreste sa puna poze, la ce dracu mai insisti? Nu cred ca a fost vreunul de pe aici, sa scrie despre ea ca e nasoala. Mergi cu incredere la ea ca nu o sa regreti.
  2. Pe nevastă-ta nu ne-o "sharuiesti" şi nouă?
  3. Fraier a fost dacă i-a dat bani şantajistei. Eu cred ca nevastă-sa tot l-ar fi iertat, ca deh aşa sunt majoritatea nevestelor din Romania, in subconştientul lor tot p-aia curvari ii preferă. Barbatii sinceri si loiali sunt consideraţi pămpălai şi nu sunt buni de luat acasa, aşa ca lor nu le rămâne decât fetele de pe acest site.
  4. Am uitat să menţionez că numărul de WhatsApp este identic cu cel din titul topicului, folosit pentru apeluri vocale în reţeaua mobilă GSM de către clienţii existenţi ai domnişoarei.
  5. Permiteţi-mi să îmi dau şi eu cu părerea. Până în momentul de faţă, Flory mi-a lăsat impresia că este o femeie cinstită şi cu bun simţ. Într-adevăr, dânsa impune o condiţie si anume: Clienţii noi care doresc sa interacţioneze cu ea(Flory), sunt nevoiţi să prezinte o poză REALĂ cu chipul lor prin intermediul aplicaţiei mobile WhatsApp. În cazul prezentării unei poze false, veti fi refuzaţi odată ajunşi in locaţie. E adevărat, la început nici eu nu prea am fost de acord cu această condiţie, dar până la urmă neavând încotro, am acceptat. La urma urmei, nu cred că are intenţia să ne facă vreun rău cu acea poză.
  6. Te retragi definitiv din branșă?
×
×
  • Creează nouă...