Sari la conținut

chitibus

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

chitibus a câștigat ziua ultima dată pe Mai 18 2012

chitibus a avut cel mai apreciat conținut!

Despre chitibus

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

chitibus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Poate e pretențioasă formularea,dar problema ma macină de mult timp😠Aveti vreo recomandare in zona? Care sa aiba si hogeac in Moreni,va rog? Cand eram mic 😠era densitate mare de căprioară.Apoi am pierdut contactul cu piata locala.
  2. Cu sau fara FK Miruna ramane o prezenta fermecatoare. Cu toate ca tentatia e enorma. Am revizitat-o zilele trecute si ma felicit si acum.Multumesc pe aceasta cale si astrelor care s-au aliniat in favoarea ei(si a mea,desigur) Parca a mai slabit,oricum in capatzanile mele arata din ce in ce mai bine . Locatia aceeasi,in spatele BCR-ului de pe Mosilor,apartament super OK,ring roz,baie curata,prosop curat. Poate putin cam cald. Putin , , si . In opinia mea e o minune de fata! Vesela,vorbareata si receptiva la poante. 100 lei 1 data ca sa mi se faca dor repede. De revenit intodeauna! Sa inteleg ca toate imaginile de mai sus reprezinta serviciile Mirunei?? Cu toata parerea de rau, notele nu le vedem... Ia citeste matale regulamentul si vezi ce trebuie sa contina o recenzie. A.
  3. Mda,am fost,am vazut,am plecat. Langa Piata Trapezului,pe Th Pallady. Sansa mea a fost ca s-au lacomit la cascaval si au incurcat programarile. M-au chemat totusi in locatie dupa vreo 10 min la negocieri. O romulanca durdulie si o rumanca putin bondoaca. Nu mi s-a parut ca seamana vreun pic cu imaginea pe care mi-o formasem pe hard dupa ce am scanat poza. Recunosc,speram sa descopar un giuvaier.Mai ales dupa reclama discreta de mai sus. Am profitat de incurcatura si de scuzele relativ politicoase si am taiat-o fara remuscari. Doar cu regrete pt timpul pierdut. 60/nr,120/h Niciodata inapoi. Nu merita,oricat ar parea de convenabil.
  4. Am fost si eu saptamana trecuta.Ramasese pe lista mai demult,acum nu-mi pare rau ca am inceput si terminat in prez,tinand cont de ultimele postari.Pe care le-am citit abia acum .My baby's got "blue eyes" m-a cutremurat.150 de euroooooo??? Decizia cu prez a fost impulsionata si de gandacul plimbaretz de pe usa de la baie. Locatie 1 mobila antebelica,poze cu proprietari,pat in descompunere "da-l naibii de pat" Aspect 3-4,nu mi se pare ca seamana cu pozele,in afara tzatelor care sunt super OK,restul e destul de nearmonios aranjat:solduri late,picioare imbarligate. Prestatie 5 oral mediocru,docila la normal,telefoane si SMS-uri din plin,aruncat cu chei din castel ca sa te stie tot cvartalul. Pret 80 finalizarea,dar a uitat sa aduca restul.Sper sa ia insecticid de ei! De revenit?Niciodata !
  5. Am fost si eu acum vreo 2 saptamani. Mica,neagra,slaba si destul de necajita:-) Nu-mi dau seama care-i treaba cu analul pt ca la capra se vaita si se ondula dramatic. Oral protejat,normal capra,dupa cum l-a definit.Cu ceva damfuri. Nu are chiar sani,sunt mai mult niste pungi cu apa jumatate goale. Altfel destul de comunicativa.Pretul e OK,ea e permisiva pe langa colega dinainte,Miruna. Locatia e buna,la indemana,cu loc de parcare,interesant e ca in hol mai e o usa cu o agentie de modelling. Oare astea-s in probe sau in practica? Nu si-a pus problema de dush cat timp am stat eu acolo. Ceea ce e o MARE PROBLEMA pt majoritatea escortelor.Mie imi e rusine cateodata sa le trimit sa se spele. Te feresti de toate cele si cand lingi un sfarc ai spalat-o de sperma dinainte gratis si eficient. In 70% din cazurile cand mi-am dat drumul pe tzatze s-au sters cu un servetel inainte sa puna tricoul inapoi. E greu sa faci dus de 15 ori pe zi,dar asta-i fisa postului. Bleah! Voi deschide un topic separat.
  6. Eram curios cum arata minunea care are cele mai multe pagini cu recenzii.Numerice si calitative. Dupa o perioada relativ lunga de incercari sporadice,sansa s-a ivit relativ pe neasteptate,cum se intampla in general lucrurile bune:-) Si DA,Cristina arata foarte bine,e foarte amabila si deschisa,o prezenta deosebit de placuta. Foarte sexi imbracata in negru si extrem de buna dezbracata . FK innebunitor,e prima data cand "am cedat",cred. Oral ...oral e prea putin spus!Are cele mai fine amigdale din lume!!!! Super DT,dupa cum s-a mai spus am trecut cu mare sovaiala la normal dar era totusi pacat sa nu intru putin.Mai ales ca s-a umezit natural si destul de abundent in timp ce-mi invarteam degetele in frumusetea roz.Aoleu,mi s-a sculat! Misionar cu gemete si ..."mai stai,nu-ti da drumul inca..."...ufffff,ce clipe... A fost minunat si sper ca se va repeta.E de aprofundat. Locatia e de 9+,nu va mai vaitati de muzica si TV fiindca am vazut si TV si DVD si sistem de boxe,asta pentru pasionati.N-am vazut Play Station.LOL Aspect 9+ Dezbracata,si imbracata impecabil inainte.Sexy,sexy cu o bluza neagra din matase dupa,care-i pune in valoare perfect picioarele.Nu e slim,e o frumusete clasica. Oral 9.999,in speranta ca exista Paradisul pe Pamant Normal 9,mai mult din cauza mea,nu am avut rabdare sa folosesc toate optionalele:-) GFE 10 Cristina 10
  7. http://www.anuntul.r...traim_4913209 De la Timpuri Noi spre O.Goga,primul bloc pe dreapra.Pozele mi s-au parut la limita autenticitatii si am riscat:2 crows intr-un apartament frumusel,imbracate frumos in lenjerie,tocuri,portjartiere,dar m-am cam saturat sa impletesc ADN-ul.Cea care a deschis parea usor lovita de buldozer in mandibula dreapta.Deci am plecat fara remuscari.
  8. Ma scuzati daca voi fii mai succint decat de obicei,conditiile de lucru sunt destul de aspre:http://www.anuntul.ro/anunt/brunetica-sexi--te-astept-pt-a-petrece-clipe-de-neuitat-oral-si-normal-in_4915879In cautare de aventura la pret convenabil am ajuns la anuntul de mai sus.Locatie:cum iesi din pasajul Muncii spre Dristor,pe stanga,un bloc cu apartamente de inchiriat in regim hotelier.Etajul 4 fara lift,baie fara sapun,fara gel,fara prosop.O camera despartita in 2 de o galerie cu cearsafuri de 2 feluri in loc de perdea.Galeria bineinteles ca a picat si am muncit nud s-o asezam la loc.Mai are o colega,ceva mai slaba si mai putin atractiva.Locatie 5Aspect:Cam ca in poze,cred ca sunt ale ei.Foarte subtirica,sanii tari,nr 2,micuta,1.55 maximus si cu pielea inchisa,nu neaparat gipsy kings.Fraguta la fata,exotica in felul ei.Se poarta si vorbeste ca o copila plecata de curand de acasa cu visele ei de marire,cu tot.GFE 7Action:Oral protejat,ceea ce in sinea mea m-a incantat,cu toate ca la tel "depinde de igiena ta".Cu toate ca 80% dintre ele nici macar nu se spala intre numere,nemaivorbind intre clienti:-(.Ceea ce este un subiect care merita foarte multa atentie din partea noastra ca si comunitate.Nu de alta,dar nu prea ma bucur sa ling sperma clientului anterior de pe tzatze.Oralul in sine a fost mai mult un lins superficial de gland,se tinea cu mana ca de balustrada,a renuntat cand am alertat-o.Oral 4Ma gandeam ca s-a umezit suficient cand am montat galeria,dar s-a dovedit ca-i mai trebuia gel.Am lasat-o sa se naclaiasca :-) si am continuat si finalizat oral,evident in latex.Pret:100/1 fin,150/hConcluzii:de nerevenit pe bani,Poate seara,la bautura.Are un aspect creol interesant de Papua Noua Guinee:-).Deci ar trebui sa alerge ea dupa rasa alba.
  9. Daca mie mi te adresezi,poti sa vii cu mine data aviatoare.
  10. Am fost si eu acum vreo 2 zile si sunt tare multumit de mine pt reusita.*100 lei aprox 40 min,200 lei/h*in spatele BCR-ului de pe Mosilor*oral neprotejat,normal protejat*oral 9*normal 9*GFE 10*locatie 9Acum aproximativ 1 an fusesem si eu victima "programarilor"si-mi luasem gandul de la domnisoara.Dar de fapt eu am pierdut 1 an.:Pe scurt oral nep cu DT si normal cu finalizare in prez.Detaliile inca le savurez.No FK,dar pt moment regret ca nu am incercat.Un minus ar fi faptul ca nu ai acces la cutiuta nici macar cu degetele.Dar probabil ca timpul le va rezolva pe toate.Miruna e o aparitie de basm.Foarte frumoasa la fata,cu un corp superb,toate accesoriile puse la locul lor si placute simturilor,mai ales pipaitului:DSi DA,voi reveni,mai ales ca Miruna si-a asumat problema cu programarile.Felul cum arata Miruna e un argument decisiv!!
×
×
  • Creează nouă...