Sari la conținut

ghiurghiusan

Serious Contributor
  • Număr conținut

    395
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre ghiurghiusan

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ghiurghiusan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

274

Reputație

  1. ghiurghiusan

    Rebeca 0755179160

    Este în Timișoara !
  2. Salutare. Am fost și eu la domnișoara. Nu întru foarte mult în detalii deoarece totul se desfășoară cum au scris colegii de mai sus, este amabila, primitoare, FK în draci, geme, urlă, etc. Singura nemulțumire este ca ia clienții pe banda rulantă ca trenul din Japonia la ora exactă nemaiavând timp de un refresh, un mic dush sau un șervețel umed în cel mai rău caz. De fata cu tine se îmbracă, își ia chiloțeii, sutienul și se scutura frumos și aia ie. Am simțit ca e stătută de la dus ma refer dar poate nu suntem toți la fel de ghinioniști. Cine știe poate din 5 în 5 clienți baga un dus iar norocosul are parte de alte condiții. Eu unul nu mai revin dar de palmares este ok de bifat odată!
  3. Am fost și eu la titulara topicului, programare prin wapp rapid îndrumat exact tot pe Ursului, garsoniera mica dar ai toate cele necesare și pt un dus scurt Nu este cea mai frumoasă escortă, cred ca și ea știe aspectul asta dar în schimb compensează cu atitudinea care ajută foarte mult și te face sa te simți bine Am impresia ca ii place mult ce face ... Am sa mai revin din când în când, pare hotărâtă sa rămână în Arad
  4. Ar fi bine sa fie pe bune dar mie personal îmi este frica de publi
  5. Zici că-i fratesu lui Mike Tyson. Ce drac sa cauți la asta, ăsta...
  6. Salutare. Am vizitat-o pe titulara și nu am găsit nimic extraordinar. Are un aer așa sexy și arata binișor pentru vârstă ei. Am stat puțin de vorbă, am băut o apa , la baie după care un oral mediu iar după 2 minute se urcă pe mine și gata ! Cu câte recenzii are ma gândeam ca facem spectacol dar ...poate nu cu mine ! Oricum ii de vizitat pentru palmares !
  7. Problema e cum întrați la duș că de rezolvat, vă rezolvă fata...
  8. Dacă ai văzut că e prăjită după ce ai plecat odată ce așteptări ai avut a doua oară. Oarecum ti-ai cautat-o cu lumânarea dar na...fiecare cu doza lui de risc !
  9. Ciao, astăzi mai ai săruturi la ofertă ?
  10. Prin Amelya am încercat sa ajung la ea dar nu mai lucrează împreună...cred ca sunt supărate. Vicky o cheamă într-adevăr !
  11. Știe cumva cineva de colega lui Amelya top. Nu mai lucrează împreună momentan dar am înțeles ca și ea prestează singura și nu știu cum sa dau de ea !
  12. Cred ca lucrezi doar cu circuit închis. Am tot încercat sa ajung la tine și am trimis inclusiv poza de la certificatul de căsătorie:) și tot degeaba. Sa ne spui te rog dacă mai avem șanse cei ce nu am avut onoarea încă sa te cunoaștem sau sa ne reoreientăm. Mulțumesc anticipat pentru răspuns !
  13. Ne crem scuze pentru deranjul creat !
×
×
  • Creează nouă...