Sari la conținut

bibii69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bibii69

bibii69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputație

  1. Vizitat acum cateva zile domnisoara. Situata in zona ciresica. Am mers la ea m a intampinat putin km somnoroasa,o tipa miniona blonda cu niste tata bomba, am stat la palavre a fumat 2 tigari, dusat si trecut la treaba. A inceput cu un oral adanc soft fara globulete si alte artificii. Schimbat 2 pozitii si golit. Scor 100/200.nota 7 pt mn
  2. Fata e ok... Nu e bomba.. Langa penny.. 100nr/200 ora...km dezordine prin casa... Am fost acum 2 luni la ea
  3. Am fost si eu la ea ! o fata de nota 10 ! Am gasit telefonu dar cu display-ul spart..nu mai puteam raspunde ! scz de situatie ! va pup !
  4. E pe fast tare... Nu recomand!
  5. Incearca la magazinul taranii dobrogeni de pe bratianu langa lidl
  6. Am sunat-o pe Alis.Am facut programare cu cateva ore inainte.Ajuns la ea,m-am racorit cu un pahar de apa rece,fumat o tigare si am stat la vb nitel!Am facut un dus asistat,ajuns in camera,a inceput un oral ca la carte,schimbat cateva pozitii.Nota 10 pt toate serviciile!Multumesc Alis! Platit 100 ron un nr!
  7. Am fost din nou la Alis!este o fata de jos palaria! 10 pe linie Halatul 100 un nr k ma grabeam
  8. Am fost acum ceva timp la deea!am ajuns la ea o fata frumusica,zambareata.Am facut un dus si am optat pt un nr k eram pe fuga!oral bunicel dar putin pe graba cum i-am spus si ei(mi-a spus motivul si l-am inteles).Am schimbat cateva pozitii si am terminat in capra (are un popou vai vai). Note 9 pe linie! Recomand Voi reveni cand voi mai avea ocazia!te pup veciniko!
  9. Am sunat-o.facut programare! Am savurat o cafea immpreuna,fumat cate o tigara.M-am revigorat cu un dus si am astepat-o si pe ea vina si am facut un ANAL de zile mari! Multumesc Alis! Halatul 200 h
  10. Salut! Am fost zilele trecute la Alis!Am stat o h in care am comunicat,am stat la o cafea si o tigara!Totul a decurs conform cerintelor mele! Alis 10 + Locatie 10 Curatenie 10 Op;Np 10 Halatul 200 Pasarica ii mirosea a capsunik! De revin.O recomand cu mare incredere!
×
×
  • Creează nouă...