Sari la conținut

gyulia

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    135
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gyulia

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Sibiu

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gyulia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

67

Reputație

  1. Din păcate,nu reușesc să mă înțeleg cu majoritatea dintre voi. Din acest motiv mă retrag de pe acest forum. O să-mi continui activitatea fara a mai posta aici. Ii rog pe cei care mă cunosc sa nu răspundă comentariilor care vor fi scrise în viitor.
  2. Aici intrai după ce nu-ti răspundeam la apeluri, sms-uri,mesaje pe WhatsApp pentru a ,,anunta,, că nu ai reușit să dai de mine sau pentru a cere să fiu scoasă de la top.
  3. Nu mă așteptam să recunoști că ai incercat ani de zile sa stabilești o întâlnire cu mine...de prin 2016...și asta se poate confirma ușor citind comentariile scrise de tine pe acest topic. Atât timp cât se scrie despre mine este treaba mea. Nu mă deranjează acest lucru daca este făcut de o persoana care m-a cunoscut și scrie despre întâlnirea avuta. Cel care nu mă cunoaște,cel care m-a cunoscut și nu a mai reușit să stabilească o întâlnire sa se abțină de la comentarii fara rost.
  4. Intru pe site doar când comentariile voastre sunt de r.... Altfel îmi văd de treaba mea. Întrebare...de ce mama naibii sunați de pe numere diferite...la intervale mari de timp? Alta....de ce mama naibii va agitați atât că nu reușiți să vă întâlniți cu mine? Din ce ați scris...sunt o curva penală...mumie...diva pu...mai nou,am peste...dar voi vreți să mă zbenguti. Pe bune...cine sa vă înțeleagă?
  5. Kurac...tu ești mai curva decât mine. Daca nu ai reușit să te întâlnești cu mine din primele încercări,ai devenit insistent...apeluri, sms-uri, mesaje pe WhatsApp..nu puține la numar...apoi m-ai înjurat telefonic.... După toate astea, ai inceput sa scrii aici..nu lucruri ok,deși nu mă cunoșteai personal,dar în același timp reveneai cu apeluri, mesaje pe WhatsApp. Sincer? Cat de idioată mă crezi să mă mai întâlnesc cu tine? La început am crezut că m-am înșelat în privința ta,dar,in timp, ți-ai dovedit caracterul din plin.
  6. Este un singur anunț care se reposteaza la un anumit interval de timp...și da...îl poți ignora daca consideri că nu sunt ceea ce cauți sau poți suna fara sa insiști. Eu sunt cea care decide dacă ne întâlnim sau nu. O zi plăcută. Iulia
  7. De-a lungul anilor am avut experiențe wow,placute,mai puțin plăcute sau groaznice. Zafon...dacă ești cine cred eu...și din recenziile tale,discuțiile de forum cred că ești....întâlnirea cu tine nu face parte din primele trei categorii. In schimb am învățat 2 lucruri care în timp au devenit reguli pentru mine și îți mulțumesc pentru asta. Nu intru in detalii...a trecut ceva timp.. Legat de topic...o data la câteva luni se trezesc câțiva să pună întrebarea...ce caută asta la top?... Ori va străduiți mai mult și topicul va fi sters sau mutat...și voi o să fiți foarte fericiți...ori îl ignorați. Este simplu. O seara placuta. Iulia
  8. Buna. Nu sunt disponibila până luni. Weekend plăcut.
  9. N-au nici o șansă oricât efort ar depune ;). Mulțumesc pentru susținere 🤗🤗
  10. Ți-am spus că ai muri de plictiseală ;)
  11. Nup...o sa fie plictiseala pe aici pentru cei că tine ;)
  12. Nu sunt sigură,dar cred că am mai spus asta...nu sunt cu circuit închis. Daca din 10 persoane care sunt mai active aici, 8 nu au reușit să mă cunoască este pentru că aleg cu cine mă întâlnesc. Fac asta pentru mine...după regulile mele...in timpul meu disponibil...și nu sunt obligata sa dau explicatii. Topicul meu este aici datorita regulilor făcute de admini... Vreți mai multe fete aici sau ca topicul meu sa fie mutat...discutați cu ei. Weekend plăcut.
  13. Disponibila in acest weekend....intre 10 și 17. Prioritate au persoanele cunoscute.
  14. Am și eu unul pentru tine...tot prietenesc....încearcă să-ți vezi de treaba ta ;). Weekend plăcut.
×
×
  • Creează nouă...