Sari la conținut

ioannis

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ioannis

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ioannis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Ahh, fir-ar!... Aveam un chef nebun sa merg iarasi la stapana Samira... Din pacate, mi-a zis ca lipseste pana pe 9 octombrie (aviz amatorilor...) Da' cum rezist eu o saptamana jumate?! PS S-au zis toate datele despre ea, deci cred ca e ok daca mentionez doar asta.
  2. Am fost acum cateva zile la Samira (0728401660), in Drumul Taberei. Citisem despre ea pareri contradictorii: unii ziceau ca e prea mare, ca nu le-a placut, altii ca e superba, e dominatrix perversa etc. E adevarat: este plinuta, dar nu in sensul de grasa, ci de voluptuoasa, inalta (cam 1,75), bine dezvoltata. Are carnea tare, maslinie si curata, iti place s-o saruti. Nu e greoaie, ci foarte vioaie chiar, da din cur pana te innebuneste. In plus, frumoasa la fatza, chiar o frumusete exotica, vag orientala. (Si e romanca get-beget.) Sta la Moghioros, intr-un apartament foarte curat, ingrijit, are felul ei de-a fi, prietenoasa si placuta, de te indragostesti de ea fara sa-ti dai seama Ca stapana, domina, da ordine, poate fi dura. E singura din cate stapane am vazut pana acum (bine, n-am fost la multe... dar vreo 6-7 tot am fost) care, dupa ce te umileste, iti da palme la curul gol, te picura cu ceara sau te penetreaza cu dildo, in clipa in care crezi ca deja e prea mult, iti zambeste cu o privire care te baga-n boala si stii ca de fapt a facut totul ca sa te simti tu bine Iar sarutul de la urma.... imi venea sa-mi dau drumul inca o data la sarutul ala... Inchei, ca mi s-a sculat pula in timp ce scriam ))
  3. Pe Samira o puteti gasi aici: http://www.facebook.com/domina.mca sub numele Domina MCA sau la nr 0728 401 660. Locuieste la Moghioros iar tributul este 200 ron pe sedinta. Nu se grabeste si chiar ii place sa domine.
×
×
  • Creează nouă...