Sari la conținut

luxury-massage ro

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre luxury-massage ro

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

luxury-massage ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Buna ziua, Salonul s-a deschis de curand in Sibiu pe Bucegi 23A1.Avand in vedere situatia locala cu care ne confruntam, va rugam sa dati importanta urmatorului mesaj: NU EXISTA NICIO LEGATURA intre lantul de saloane Luxury Massage si oricare alt fost salon pe care il cumparam. In Sibiu, nu exista nicio legatura intre salonul nostru deschis recent si alte saloane care au fost in aceasi locatie. Este alta abordare, alta igiena, alte standarde, alte modele si alta conducere. Este cel mai recent salon din portofoliul Luxury Massage, cel de reper fiind in Targu-Mures care are deja o lista de pareri ale clientilor, le puteti gasi pe Internet oriunde (Google, Facebook) sau pe link-ul acesta https://nimfomane.co...luxury-massage/ Ne cautam clienti de feedback, dornici sa descopere calitate si nu cantitate. Fetele sunt selectate cu atentie, iar experienta lor este un criteriu foarte important.IMPORTANT: Facem angajari! Orarul de functionare este 1PM - 2AM.Locatia speram sa va incante, cat si discretia. Pe site-ul nostru luxury-massage.ro puteti gasi poze reale cu locatia, modelele si serviciile oferite. Ce ne diferentiaza este calitatea si nivelul premium sub care nu coboram, asadar, in urma unor discutii puteti beneficia de serviciile noastre si la hotel, domiciliu, eveniment, etc. de exemplu impreuna cu noi puteti organiza petreceri private erotice la locatia Dvs. sau la noi la salon. Va asteptam cu portile deschise si speram sa ne ridicam la standardele Dvs., iar nu in ultimul rand, orice feedback este crucial pentru noi, mai ales acum, la inceput. Cu stima, Echipa Luxury-Massage.ro
  2. Salonul nostru din Alba Iulia s-a inchis definitiv. Decizia strategica de expansiune a fost modificata, urmeaza sa ne gasiti in Sibiu si alte orase mari din Romania pe viitor. Va multumim!
  3. Buna ziua, Brand-ul Luxury Massage isi retrage activitatea din Alba-Iulia din cauza unei decizii de relocare. Salonul va ramane in continuare deschis, insa sub o alta coordonare. Va asteptam cu drag in Targu-Mures pana cand vom anunta noile locatii din Romania.
  4. Buna seara, Preturile difera intre orase insa serviciile sunt aceleasi. Noi credem ca ar fi derutant sa avem mai multe preturi la acelasi serviciu. Dar sigur preturile sunt competitive!
  5. Big up! Te asteptam. Daca vrei vreodata sa iti organizam o petrecere privata, din cate stim noi, suntem singurii care oferim asta.
  6. Buna seara, Da, vor aparea si fetele. Acum lucram la angajari, acte, poze, tot ce mai e de facut. Insa salonul e deschis.
  7. Buna ziua, Salonul s-a deschis de curand in Alba Iulia pe Trandafirilor 10. Este al doilea salon al lantului Luxury Massage, iar primul fiind mai vechi in Targu-Mures are deja o lista de pareri ale clientilor, le puteti gasi pe Internet oriunde (Google, Facebook) sau pe link-ul acesta https://nimfomane.co...luxury-massage/ Ne cautam clienti de feedback, dornici sa descopere calitate si nu cantitate. Fetele sunt selectate cu atentie, iar experienta lor este un criteriu foarte important. IMPORTANT: Facem angajari! Orarul de functionare este 11AM - 1AM. Locatia speram sa va incante, cat si discretia. Pe site-ul nostru luxury-massage.ro puteti gasi poze reale cu locatia, modelele si serviciile oferite. Ce ne diferentiaza este calitatea si nivelul premium sub care nu coboram, asadar, in urma unor discutii puteti beneficia de serviciile noastre si la hotel, domiciliu, eveniment, etc. de exemplu impreuna cu noi puteti organiza petreceri private erotice la locatia Dvs. sau la noi la salon. Va asteptam cu portile deschise si speram sa ne ridicam la standardele Dvs., iar nu in ultimul rand, orice feedback este crucial pentru noi, mai ales acum, la inceput. Cu stima, Echipa Luxury-Massage.ro
  8. Buna seara, Am tinut cont de toate informatiile voastre si am selectat foarte puternic fetele. Cele care au ramas, au primit training saptamanal, si vor mai primi, pentru a ajunge la un nivel tehnic superior oricarei concurente. Lucram la pachete de servicii, promotii pentru sezonul cald si incercam sa reducem cheltuielile pentru ca voi sa va puteti bucura mai des de serviciile noastre. Avem o speranta ca trainerul (dna. trainer) va ocupa o pozitie manageriala si eventual de maseuza de lux pt. viitorii clienti VIP. Lucram si la asta. Intre timp, va putem garanta ca toti parametrii salonului sunt in crestere, pornind de la ambianta, curatenie, servicii si comoditatea de a primi serviciile noastre la hotel sau domiciliu la preturi foarte, foarte bune. Fetele incep sa simta ca se face performanta si isi dau interesul si dedicatia pentru fiecare client. Va asteptam cu drag si va multumim tuturor celor care ne-ati oferit incredere inca de la inceput. O seara frumoasa in continuare!
  9. Aveti dreptate, dar as corecta fraza cu "un salon care se respecta" si as spune mai degraba "un salon care isi respecta clientii". Asta incercam si noi sa facem, insa tintim putin mai sus decat ce gasiti la noi. In aceasta idee am si ales un loc unde sa fie la fiecare etaj un livingroom, sa aiba terasa si gradina, si sa fie pe o straduta mai laturalnica. Si, din nou, aveti mare dreptate cand spuneti ca in mare parte totul se rezuma la fete. Chiar daca ai 24 de grade constant, bai mai mult decat decente si uleiuri de calitate, daca modelul nu are pasiune rezultatul este slab. Ca sa continui prima idee, avem planuri destul de indraznete, care vor include petreceri la salon (unde Dvs. cu 3-4 prieteni veti putea inchiria tot salonul pentru cateva ore, la pret foarte decent, si sa aveti cate fete doriti), evenimente organizate de noi (gratar, show lesby, show erotic) unde tot asa veti putea veni un grup de 4-10 persoane, toti prieteni. Pentru termen mediu si lung vrem sa organizam evenimente in locatii de top, la munte (Sovata, Poiana BV, etc.) si la mare; cu diferite ocazii. Insa, cea mai mare provocare pe care o avem este cea a resurselor umane. Asa ca va propunem, tuturor de pe internet care apreciati serviciile erotice, sa ne vizitati, sa va faceti o parere reala despre ce conditii oferim, si va invitam sa: - ne spuneti, recomandati, fete care s-ar integra in ambianta si clientela de lux pe care o construim noi - sa le spuneti fetelor voastre preferate, oriunde ar fi in tara, ca le oferim conditii de lux (pe care le pe care le veti vedea si Dvs. la vizita initiala), salar mai mult decat decent si/sau parte din incasari. Si ca pot sa aplice ori pe mail la [email protected] sau pot oricand sa sune la 0753866245, sau, de ce nu, sa aplice pe site la https://luxury-massage.ro/ro/aplica-job/ si sa mentioneze (NEAPARAT) recomandarea Dvs. O astfel de recomandare se va premia foarte semnificativ, si pe termen lung. Iar rezultatul final va fi un win-win: noi vom avea fete de calitate, iar Dvs. va veti bucura de ele si veti avea bonusuri importante la fetele preferate/recomandate. Se primeste oricum un bonus de recomandare de 400RON (este mentionat pe site), insa daca un barbat va face aceasta recomandare, bonusul va fi negociat la salon si va fi mai important decat cel clasic. Va multumim si va asteptam oricand la o vizita la noi!
  10. Buna seara, Intr-o oarecare masura aveti dreptate insa, exprimarea nu e cea mai exacta, deoarece scopul evenimentului de deschidere a fost sa va aratam salonul, sa cunoasteti fetele, sa aveti o parere reala despre conditii si despre modele. Promotia a fost, dupa cum am mentionat peste tot (daca nu gresesc), surpriza (insa acum ca a trecut deschiderea, promotia includea orice bautura alcoolica si o cafea/apa/suc din partea casei, plus o reducere pentru orice serviciu la urmatoarea vizita intre 20-50%). Pozele cu fetele vor aparea treptat pe site la pagina https://luxury-massage.ro/ro/modelele-noastre/ si vor fi reale si needitate, nu cele mai perfecte poze, pentru ca punctul nostru de vedere este ca trebuie sa prezentam exact ce gasiti si in realitate la salon. Ca si idee generala asupra preturilor, nu ai cum sa ai un model cu experienta care poate oricand pleca in Frankfurt sau Amsterdam, Ibiza, samd. si sa o platesti cu 50RON/ora... (sau cat e la salonul mentionat) Si asa e foarte greu pentru ca fetele stiu cat valoreaza, iar noi respectam asta. Cu privire la metoda de finalizare, filozofia noastra este simpla. Fiecare fata are stilul ei, si dupa ce invata preferintele fiecarui client isi va da interesul sa ii provoace placerea in modul lui preferat. Noi nu avem (sau mai bine zis nu impunem) un standard care sa limiteze tehnicile pe care fetele le aplica. Intr-un cuvant, depinde de fata si de relatia dintre client si model. Deschiderea a mers bine, peste asteptari. Speram ca toti clientii de pana acum s-au simtit minunat si astaptam o parere din partea lor. Iar nu in ultimul rand, multumim special celor care au programat urmatoarea vizita. Cand ne permite timpul, vom reveni si vom raspunde pe cat posibil la intrebari. P.S.: luam la cunostinta dorintele voastre, iar cat putem incercam sa orientam acest salon catre clienti. Asta se va vedea curand cand introducem serviciile custom si VIP. Unele dintre ele sunt deja pe site: petrecerile private erotice, si deplasarile la domiciliu sau hotel. https://luxury-massage.ro/ro/servicii/ O seara placuta in continuare!
  11. Va invitam sa vizitati si https://luxury-massage.ro/ro/
  12. https://luxury-massage.ro/Fete.jpeg
  13. Lucram la pozele modelelor, vor fi gata pana maine seara. Pentru lista completa cu servicii asteptam textele verificate si traduse, urcam cate apucam astazi pana la ora inchiderii (1AM), iar ce ramane pe maine, dimineata vor fi puse pe site https://luxury-massage.ro/ro/servicii Fetele s-au acomodat foarte bine, va asteapta cu drag🖤
  14. Buna ziua, Salonul s-a deschis in 9 Ianuarie in loc de 5 Ianuarie din cauza autorizatiilor care au modificat putin si orarul de functionare... Romania... Da, intr-adevar dorim sa facem ceva asemanator cu ce este in Frankfurt si Amsterdam; calitate si nu cantitate. Fetele sunt selectate cu atentie, iar experienta lor este un criteriu foarte important. Orarul de functionare este 10AM - 1AM. Locatia speram sa va incante, cat si discretia. Asemanarea cu serviciile de top din alte tari care sunt performante in acest domeniu o puteti gasi atat in amejanarea locatiei cat si in lista de servicii. Urmeaza in cursul zilei de astazi finalizarea listei de servicii, iar pana la sfarsitul saptamanii finalizarea sectiunii de galerie cu modelele. Va asteptam cu portile deschise si speram sa ne ridicam la standardele Dvs., iar nu in ultimul rand, orice feedback este crucial pentru noi, mai ales acum, la inceput. Cu stima, Echipa Luxury-Massage.ro
×
×
  • Creează nouă...