Sari la conținut

paulicawtf

Neverificata
  • Număr conținut

    225
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre paulicawtf

paulicawtf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

41

Reputație

  1. eu am sunat acum 40 min,ne am înțeles ca ne vedem, acum nu mai e în rețea
  2. în primul rand ca nu rsp la telefon, restul e cancan. am încercat in zile diferite același rezultat
  3. am sunat și ieri și azi de câteva ori, nu răspunde.
  4. paulicawtf

    Alina blonda

    ce glume de autobaza ai. in general vorbind. sigur nu ai baut samponul ala verde? :no2
  5. ma asteptam sa vad comentarii ceva, dar nimeni nimic?
  6. mersi! am ratat o dar inseamna ca probabil mai revine, ca facuse o pauza destul de mare si am crezut ca s a retras. in trecut venea la sibiu in calupuri de 2-3 saptamani apoi cateva zile acasa la constanta.
  7. donsoara asta pt mine intra in categoria "ce le a placut frate asa la ea?" :)) din toate pozele de aici si din publi, niciodata nu or fost poze reale. era activa in pat totusi si simpatica dar nimic ne mai intalnit, iar pretul era corect. pe vremuri facea fk, vizitata ulterior, nu a mai facut. oricum nu am vazut o de muult
  8. plusuri: curata, isi ia apartamente ok, am vizitat o in mai multe , turnisor si zona stanga/dedeman. simtul umorului f dezvoltat, daca nu razi cu anne ori esti speriat de bombe ori vreun ciudat. are cele mai faine țațe naturale. piele bronzata si intretinuta. oral bun cu privire in ochii tai minusuri: ceva grasime pe burta, ceva semn de operatie, cam scunda.
  9. paulicawtf

    Larissa

    Larisa a slabit mult de cand nu am vizitat-o , cel putin asa pare in poze. avea burtica acum vreo 5-6 luni dar si acum foloseste corsetul foarte strategic in poze, deci nu pot fi 100% :) dupa mine figura a fost mereu punctul ei forte, putine fete din bransa au fața asa frumusica in sibiu. a avut pt o perioada scurta pret de 300 ora. scazut de la 350, acum vad ca a revenit. e alegerea ei cum isi face preturile dar pt mine la 350 ar trebui sa mai ofere cel putin french kiss in meniu ca sa merite scorul asta. alte puncte forte: stie sa puna o țoala sexi pe ea, nu ca altele care te asteapta in body sau chiloti si au impresia ca esti dat pe spate. igiena e ok atenta la detalii. respecta programarile sau macar zice cand nu e libera. bonus: prietena cu blonda anne :)))
  10. mai era o gagica cu raport pret calitate ok, simona din satu mare. dar nu am mai auzit demult de ea. https://nimfomane.com/forum/topic/85624-apetisanta-si-fierbinte/page-11 fata aia avea pana si papuci de unica folosinta ca la hotel. nu mai spun de curatenie exemplara a ei si a apartamentului ei. oglinda mare, servicii ok. singurul minus pentru pupaciosi, nu practica kiss kiss. dar no...pentru unii cuvantul igiena nu exista in limba romana, probabil de aia nu a fost prea apreciata pe aici.
  11. adica s a intors Andrea la sibiu sau doar confirmi pozele ei. pozele da, sunt ale ei, dar e numarul ei folosit de alte fete sau i s a facut dor de sibieni?
  12. inca o chestie. mai side careva ceva de danturatul? era din putinii care vorbeau la subiect pe aici, fara sa scrie poezii ode si romane de dragoste escortelor :))
  13. Fiidca o mentionam pe Elena, personal nu imi amintesc de prin 2014 incoace sa fii fost ceva mai ok raport pret/calitate in sibiu. a mai fost Andrea care se incadra la "ieftin si bun" lipicioasa si iubareata, dar dupa mine nu exista termen de comparatie intre ele. mai era ok Raluca pe vremuri, acum a slabit prea mult dupa gustul meu si Antonia, inainte sa aibe aere de vedeta si Diana inainte sa imbatraneasca :) sunt singurul care crede ca in sibiu scorurile sunt umflate cu pompa? aaa si mai sunt vizitatoarele care in alte orase presteaza pe -50 ron fata de sibiu. -nu ma intereseaza raspunsurile de genul "fiecare fata e libera sa isi faca pretul ei" aia stiu deja. ma intereseaza pareri legate raport pret - calitate, in sibiu de-a lungul timpului.
×
×
  • Creează nouă...