Sari la conținut

asap666

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre asap666

asap666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. asap666

    Cisnadie

    Salut, sunt curios daca in Cisnadie mai sunt curve. Acum cativa ani erau plin de "fete" care faceau orice pe bani.. stiti ceva?
  2. La fetele de la ktm am reusit sa merg o data, la cea blonda mai exact. Totul e protejat (op/np) costa 80 ron golirea la normal si 100 combinat. La 100 sincer o suge 3 minute, deci nu se merita. E okey pentru o golire fara prea mari pretentii.
  3. La petrom sau gazprom unde mai exact? Ceva detalii?
  4. La Ktm am vazut ca incepeau devreme 11-12 pana spre seara, la hornbach dupa 2 pana seara.
  5. Sunt spre Hornbach, vis a vis de targul Obor in parcare dupa 3-4, la varsta a doua si plinute, 50 numarul. Si au aparut pe DN, cum mergi spre Cisnadie, la magazinul KTM in parcarea aia mare, doua fete tinere,din Oltenia, 80 numarul.
  6. @colericul : încearcă și tu ceva împotriva colicilor, din păcate intervențiile tale nu mai sunt ce au fost și chiar pari un frustrat care ține ordinea și legea pe un site cu și despre curve. Daca asta e singura ta bucurie...atunci e trist, dar îmi retrag cuvintele și nu îti critic singura ta plăcere!
  7. asap666

    Queen of Squirt

    Draga krina13, daca vrei sa faci valuri pe la noi, tine-ti telefonul deschis..
  8. asap666

    Ba esti nebun?

    Eu va spun doar ca am fost ieri, am vrut sa incerc altceva. Orice ati face, nu mergeti la ele. Am trecut peste faptul ca era colorata si ca avea o matroana care negocia pretul si serviciile,am platit 100 de lei, mi-a spus ca e la inceput si sa fiu atent. Am inceput, dupa nici 3 minute, ma intreaba daca mai am mult. Rad, zic ca nici nu am inceput bine. Dupa alte doua minute m-a intrebat iar, mi-a spus ca are si alti clienti care asteapta. Atunci a fost momentul cand am lasat-o balta, m-am imbracat si am plecat. Nu am patit vreodata asa ceva. Preturi pentru orice(garanta matroana ca face si anal chiar daca fata ei trada altfel) dar 10 minute maxim cu tot cu imbracat/dezbracat. Never ever again! L-am injurat frumos de la revedere si asta a fost.
  9. Am auzit ca ar fi asa ceva si in Cisnadie, ceva mai ascuns si mai calitativ? A fost cineva? Stie cineva ceva? Multumesc anticipat!
  10. Nu imi vine sa cred ca in atata timp inca nimeni nu a fost sa o vada pe fata asta. Eu am de gand maine sa merg. O sa scriu eu primul..
  11. A fost cineva? Pare prea buna ca sa fie reala.. si seamna cu Daniela Crudu https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Prima-data-in-Sibiu-Reala-100/7b016373786b645e.html
×
×
  • Creează nouă...