Sari la conținut

aldutzu

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre aldutzu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

aldutzu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputație

  1. Anuntul: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/full-service-pentru-prima-data-la-tine-in-oras/i86hf2e326e07h71d8f61eh89h0794i1.html In cautare de ceva nou/interesant am sunat la domnisoara din anuntul de mai sus. Mare greseala. La telefon o voce foarte placuta care imi prezinta serviciile.... Normal protejat, oral NP....etc. Locatie Coresi, Str. Zaharia Stancu 6G. Tipa inalta dar cu forme naspa, sanii lasati, fund plat..... Are si colega ... 400 lei amandoua, am auzit la telefon cand discuta cu cineva nu ca m-ar fi interesat. Ca atitudine doar nota 4 pot sa dau.....Era asa de plictisita incat mi-a pierit tot cheful. Oralul sa zicem un 5 iar Normalul 6 ca eram eu nefutut de ceva timp dar as mai merge doar daca ar fi ultima femeie de pe pamant Tarife 100 lei finalizarea 200 lei ora. Concluzie ieftin dar si de calitate mediocra. Mai bine mergeam la una de la top.
  2. Incerc o recenzie scurta pentru o persoana care merita cu prisosință să ajungă și la top Brașov. Modalitate de contact WhatsApp, locație vizavi mall Coresi. De când a deschis ușa m-a întâmpinat un chip de model, fără exagerare, slăbuță la corp, pe gustul meu. Stat la o țigară apoi trecut la acțiune .... Și ce acțiune...pentru mine a fost de top Bv. Note: locație 10 Oral 10 NP 10 69 ....10! Cine prefera fetele mai plinuțe poate sa se reorienteze... Cadou... 250 pentru o oră.
  3. Eu am fost la ea in prima zi când a ajuns in Brașov, am sunat-o ulterior și schimbase tarifele. E destul de maleabila,nu e strictă. Cred că face și ceva extra dar contra cost. Eu am fost mulțumit. Fata de altele care sunt "lemn" asta încearcă să se facă plăcută.
  4. Incerc... Locatie str. Mihai Viteazu, bloc de garsoniere, tipa bruneta, slabuta, micuta sanii cam naspa, in rest decent, ea zica ca are 22 ani. Am luat o ora 150lei. Incep oral bine, intreaba cu sau fara preze, se implica, face cam ce ii zici, intreb de CIM, extra 30 lei, nu am dat..... terminat, pauza de masaj turul 2 ea deasupra se misca sta cum vrei .... terminat, decent ce sa zic. Pentru banii care i-am dat eu sunt multumit. NoteL Locatie 7 Oral 8 Normal 8 GFE 7-8. Daca vrei sa faci o comparatie cu Sonia .... nu prea ai cum, dar repet e ok la banii aia. Urmatoarea recenzie sper mai buna! Sunt nou pe forum! Urmtoarea
  5. E constantenca. Tarife 80/150, oral neprotejat, se implica e asa si asa.
×
×
  • Creează nouă...