Sari la conținut

purcari

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre purcari

  • Dată Naștere 23.04.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    București
  • Interese
    diverse

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

purcari's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

40

Reputație

  1. purcari

    0761081690 Adina

    Buna seara! Am fost astazi într-o vizita scurta la fetita asta, locatia la A21 pe calea bucuresti. Decartat 150 lei pt 1 număr, fata are trasaturi frumoase intr-adevar dar corpul o da de gol, piele/sani lăsați si pare pusa pe fast fuck... Dupa o igienizare formala trece repede la un oral protejat mecanic , fara deep fara atentie la coite..dupa 2 min vrea sa treaca la normal dar o mai tin putin in oral si dupa o pun capra deoarece privelistea e buna , tipa are posterior frumos(ar cere un anal, am intrebat dar nu face) , dau cateva minute bune si dupa incepe cu vaicareli, ca mai incet ca sa nu o strang prea tare de sold ca se innegreste repede, eu tinand de ea normal in timp ce o pemetram..in fine , o intorc si pe fata si mai dau cateva minute in misionar in timp ce mai faceam cateva glume cu ea sa uite de atentionarile specifice ca nu sunt la ora , etc Finalizat, igienizat , îmbrăcat si.. la final cand sa plec vad ca mai are o colega blonda care pare promițătoare si pe care vreau sa o incerc zilele urmatoare. ca si notare din punctul meu de vedere este de 6 pe linie. Seara buna sa aveti și ... Hai România!
  2. Salut, voi mai știți escorte care activează prin rovine?
  3. salut, la ce număr de telefon poate fi contactată? în link apare anunț invalid..
  4. salut, un mic sfat pentru viitor: uita-te puțin mai atent la conținutul mesajului, dacă este incoerent, incomplet sau plin de greșeli gramaticale nu te mai obosi sa te duci! Eu m.am saturat de tepe in ideea de a descoperi ceva nou si bun/rezonabil ..😅✌️ Apropo, vedeți ca este un cuib de "fotomodele" la R11 în brazdă sunt 3 fete cu poze false , aveți grijă..am fost acum 2 sapt, aveau mai multe anunțuri !✌️
  5. Din păcate nu mai lucrează, e plecata prin tari mai civilizate... sa speram ca revine cât mai curând, dar slabe șanse ..
  6. purcari

    0725128866 Daria

    La mulți ani, frumusețe! Sa ai o primăvară de poveste și să-ți faci timppentru noi!
  7. Bună seara domnilor, la mulți ani fericiți, doamnelor! 🥂 Am fost zilele trecutein vizită la domnișoara Adelina, văzând ca e noua prin zona și voiam ceva fresh.. Stabilim întâlnirea telefonic, locuiește la vestitul bloc turn de la rotonda. Nu au fost probleme legate de respectarea programării, m-a așteptat într-o rochiță scurtă și drăguță. Tipa e tinerică 20 și ceva de ani, simpatica și lipicioasă dar și o tânără mămica ceea ce-i drept se vede la sâni (lăsați) și la abdomen.. Am optat pentru 1 finalizare, decartat 150 lei și ne-am apucat de treabă.. Sărutări, îmbrățișări gen colega din liceu.. A zis ca nu-i place oralul și am iertat-o de data asta și i-am respectat doleanța având în vedere ca susținea ca este la început.. Am făcut normal protejat, nu comentează la poziții, este docila și pare că-i place sexul.. Note : Locație 7, fata 8, corp 8, NP 8, Oral nu a făcut și are un - aici.., atitudine 9 Bossilor eu unul atât am avut de povestit, am să-i mai fac o vizita sa vad la oral cum se prezintă.. Sa aveți o seară frumoasă! Sănătate!
  8. A fost cineva? A revenit? Eu încerc de 2 zile dar este tel închis..
  9. Ma miram eu de ce nu-mi răspundea zilele trecute..
  10. Mara, pe ce nr de WhatsApp? Asta al tău nu e activ, sau cel puțin eu nu îl văd..
  11. Da, este posibil... Le pregătește pentru export 🤦‍♂️😅
  12. Bună, Mara! Ai revenit în Craiova?
  13. :))) Aceiași Marie cu altă pălărie! 🤦â€â™‚ï¸ðŸ¤¦â€â™‚ï¸
×
×
  • Creează nouă...