Sari la conținut

wannabe123

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    100
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre wannabe123

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.289 citiri profil

wannabe123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

271

Reputație

  1. Am mai facut eu cateva incercari de pe publi prin Otopeni. Slab spre dezastru. Numai poze false, numai fast-fuck, numai ciudate. M-am linistit, vin in oras, desi nordul duce lipsa acuta. Nu prea inteleg de ce, e foarte multa populatie in nord dar probabil se feresc sa "serveasca" langa casa.
  2. Subscriu la aceasta cerere, vreau sa te vizitez dar daca ai putea mai devreme (11 sau 12) ar fi ideal.
  3. Am fost eu, eram horny in zona. Acum are locatia pe Sisesti, aproape de 2 Cocosi. Apartament modern, curat, ingrijit. Ea foarte curata, tunata, machiata. De obicei nu comentez preturile dar e clar overpriced. Scunda, amabila, o voce putin de gospodina, incearca sa te faca sa te simti bine, te serveste cu o bautura, intretine o conversatie dar mai arunca si un ochi la telefon. Pozele de pe luxuryescorts sunt reale dar o avantajeaza. Totul protejat dar accepta 69, limbi, FK nu am incercat. La normal da contre, geme placut. Mie mi-a cerut 800 RON pt o ora. Personal nu revin strict din cauza pretului.
  4. Mult, putin, uneori mai experimentez si mai risc. Important e ca am impartasit din experienta mea, poate mai ajuta pe altii. Nu eu sunt personajul principal al povestii.
  5. Hai sa fac putina lumina aici. Am vorbit cu fata pe whatsapp, mi-a placut cum punea problema dar cand am auzit de Rin mi-a dat cu turnoff total. Totusi am zis ca trebuie sa vad si eu Rinul cat sunt in sportul asta M-am dus azi, o garsoniera minimala, doar o canapea. Fata e ok! Civilizata, frumusica, inalta, curata. Are cateva tatuaje (nu ma asteptam la cat de clar vorbea, nu sunt fan deloc) Foarte coerenta, clara, prietenoasa. Am vrut sa ma astepte imbracata de casa, natural. Am discutat, i-am facut un mic masaj, oral eu, oral ea, soft dar ok (nepro), eu primit un telefon insistent de acasa (ce simt au nevestele astea) care m-a cam deconcentrat, am propus un 69 sa terminam repede (nici nu prea incapeam bine amandoi) si m-am grabit sa plec. Nu am incercat FK. Nu pare profesionista, nu avea servetele, prosoape, mai arunca un ochi discret la telefon (care era pe silent). Pe mine nu m-a deranjat, parca ne-am intalnit in camin pe fuga, eu prefer asa. Din cat mi-am dat seama, se umezeste natural, abundent, deci cred ca ii place sexul, in general. Nu stiu daca este pentru cei care noteaza "la linie", dar pentru cei care vor o experienta mai naturala si o fata frumoasa, foarte posibil ca o sa le placa. Nota 500 dati la inceput discret, fara sa ii ceara. Poate revin sa aprofundez mai bine, nu pot sa zic ca m-a deranjat ceva iar fata mi-a placut.
  6. Cam asa si la mine, desi mergeam destul de des pentru ca era in drumul meu, am renuntat complet. Cred ca cel mai tare m-a deranjat nu faptul ca am primit servicii foarte slabe in ultimul timp, ci faptul ca desi mentionam la receptie problemele, desi stiau ca sunt client fidel, tot nu au luat nicio masura, niciun discount, ba dimpotriva, tot incercau sa ma faca sa platesc masajele mai scumpe, tot gandire de moment, pe termen scurt. Asta chiar am considerat-o inacceptabil ca si business, ca si atitudine. Si ma refer strict la conducere, nu la maseuze.
  7. Tot ce este in zona de nord, Otopeni, Pipera, Baneasa e pe stilul asta. Am mai bagat si eu cate o fisa de pe publi pentru Otopeni si Pipera si parca sunt trase la indigo ca stil, exact cum descrie colegul. Este o fata foarte inalta si slaba, cu tatuaje cu scris in spatele gleznelor, nu? A mai avut anunturi saptamana asta.
  8. Ciudat, eu am fost la Rebeca prin iarna (am vorbit cand a revenit cu ea la telefon si mi-a confirmat ca e aceeasi persoana) si nu s-a pus problema sa fie imbracata sau sa nu colaboreze ca toate celelalte fete de la SP. Chiar am vizitat-o de doua ori ca era aproape si a fost ok intalnirea. Poate le e frica si sufla si in iaurt dupa ultimelor evenimente de pe acolo.
  9. Problema este ca nu se poate selecta Premium2. Singura optiune este Abonament Premium, care are "Renew now" link.
  10. Acum am "renew now" doar la subscriptia Abonament Premium dar un Paysafe card de 100 ron si vreau sa iau 2 luni. Cum fac sa iau 2 luni de data asta? Multumesc
  11. Eu am fost de doua ori la ea si am facut si ON din cate imi aduc aminte. Nu pare sa am nimic
  12. Are un pic de strungareata? Rebeca din iarna avea parca.
  13. De ce doar 8 la aspect fizic? Din poze pare ca arata peste medie.
×
×
  • Creează nouă...