Sari la conținut

patrissiadiana

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre patrissiadiana

  • Dată Naștere 01.03.1999

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Anywere

Vizitatori Recenți Profil

940 citiri profil

patrissiadiana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Te astept cu drag .. Nu port pica , tot ce e posibil, ti.am spus doar ca nu tin minte sa fii facut asta .
  2. :))) nu am lucrat si nici nu lucrez cu programari :))) plus ca sunt disponibila 24 din 24 :)) am stat doar in 2 apartamente in alba, unde stau acum si mai de mult in alt apartament. Spune.mi te rog unde am lucrat !? ..alt mancator de rahat . De ce nu ai lasat o recenzie mai repede !? Incep sa apara din ce in ce mai multi barbati adevarati . :)))) Iti stau in cale pestisorule ? " Mergeti la alta escorta " :)) bine ca nu ai lasat si un link cu fata... Manager ce esti tu :))) "
  3. In fine . Eu stiu 100% ca nu am facut asta :) . E problema si alegerea ta ce postezi si ce oferte primesti pentru commul asta :)) o Duminica placuta !:)
  4. Esti un mincinos :) dovedeste cu print screen . Daca nu e asa , sa nu ti se mai scoale ?bulangiule .singurul client care a stat dupa mine stia ca am pe cineva si a venit pe urma .. Asa ca mai lasa vrajeala .. Toti primiti cate ceva ca sa lasati recenzii proaste !! 😉
  5. Ai dreptate , mersi de sfat .o sa incerc de acum sa nu bag in seama toate comentariile urate ,te pup .
  6. Sper ca majoritatea oamenilor seamana pe tine la caracter, nu sunt de prost gust ca Paulica :)) o sa vin la inceput de Martie
  7. Paulica.. Sa.mi lingi curu :)) cacaciosule :)
  8. Buna dragilor ! Ma numesc Diana , sunt o fata slim cu varsta de 19 ani . Sunt roscata cu parul lung , 1.78 inaltime , 55 kg , sani medii . Sunt noua in aceest *sport* . O sa vin in Sibiu la inceputul lunii Martie . Servicile mele sunt : - OP / NP. (ON +50 ron , in functie de igiena ta ) . - 100ron F / 200ron H - 69 . - Diferite pozitii . - Sarutari corporale Pasiv . - Finalizare doar in prezervativ. VORBA MULTA SARACIA OMULUI ! Pentru mai multe detalii astept sa ma contactezi ! Sper sa.mi gasesc o locatie centrala cu un ambient de vis, unde sa petrecem clipe de neuitat impreuna. Confidentialitatea si igiena ne apartin .
  9. Ma dar tu de unde stii ca sunt grabita ? :))) vai si amar de multi de aici care comentati aiurea . Zi exact daca ai fost la mine , unde si cand . :)) harceaparcea de unii dintre voi ;) sau ai primit ceva free de pe site sa.mi lasi recizia asta !? :))
  10. Multe.n vorbe in vant si bla-bla . Multi scrie.ti degeaba si va aruncati parerile de plictiseala . La fel ca Madalin si multi altii. Comm dupa ce ma vizitati ... Sau !? ..Continuati cu shiturile. ...voi barbati adevarati ! :)))
×
×
  • Creează nouă...