Sari la conținut

adrian1791

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adrian1791

adrian1791's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

53

Reputație

  1. Încerci să generezi un conflict, doar pentru a avea pretext sa vorbești urât! Susțin ce am zis si până acum ! O zi bună!
  2. Am avut parte de On! Am scris si m-ai sus! Ma abțin de la restul comentariilor!! Necredinciosii se pot convinge si singuri.
  3. Nu recomand! 100/200 np,on.. Nimic deosebit,igiena lasă de dorit (Am simtit un miros urât rău) Locație ok,acces la baie..
  4. Intradevar!! Pozele sunt false,dar fata arata foarte bine,si serviciile la fel!!
  5. Am fost eu la ea! Aradului,str Liege,destul de ok locatia..au mai fost fete acolo! Fata arata m ai bine decat in poze,draguta la fata,carne tare pe ea,tinerica,buze carnoase..e bună.. ON : aproape 10...daca era si cu adiacente..priviri,deep,lins,scuipat NP : doggy zice ca o doare,in schimb un LoT ca la rodeo..9 Gfe : 7 ..Fk ,am ras am glumit..daar sa nu uitam despre ce facem cu adevarat..are potential.. Pret 150/300..arata bine..as reveni
  6. Am fost eu pt oral!! Locatie negoiu,langa stadion... 60 lei fin.. Oral foarte bun...daar atat!
  7. Vizitat capreoara! Poze reale! Cateva kg in plus dar asezate corect...zice ca e timisoreanca..as putea sa cred asta.. ON : 9.5..deep,umed,incet..foarte placut pt mine NP : 9..ii place,se vede dar, se abtine sa arate..stramta,miroase bine,schimbat 2pozitii si finalizat cu handjobb pe sanii ei frumosi GFE : 9..foarte deschisă la discutii,imbratisari,glume,FK la greu..deci o medie de 9 Pret 100 lei finalizarea..am stat peste 30 min dtd..pt mine de revenit..poate am "click- uit" cu ea..:))))
  8. adrian1791

    Domnisoara

    De aia nu m ai poti sa le combini cu sticla de vin!!:)
  9. Tocmai am plecat de la Luisa! O experiență placuta si de aceasta data!..ne am intalnit si in 2017! Locatie: 9..cx Hotel Valentina..am facut dus,baie curata,primit prosop curat,pat destul de mare!..nu sunt prea pretentios,atata timp cat exista igiena! ON : zic eu un 9..fara prea multe artificii,fara atentie la OO..daar mi a placut;un oral corect..de aici si nota! NP : 8.5 o simti,te strange,te trage,schimbat 3 pozitii,deloc grabit..la final,pozitionat fatuca doddy cu funduletul spre oglinda, strans din dinti si din buci si finalizat in caciulita!!:)) GFE : 9(fara FK)..glumeata, deschisa la vorba,nu ai cum sa fi inhibat in prezenta ei! Platit 100 lei finalizarea!! Clar, de revenit!
  10. Am fost eu acum 2 zile! Locatie,Soarelui str Uranus.. Pozele nu sunt reale, dar fata arata foarte bine! Sanii sunt punctul forte.. La tel mi a zis ca oralul este neprotejat,bineinteles ca nu a fost asa..era plictisita maxim,am tot incercat sa detensionez situatia,dupa cateva glume parca,parca s a schimbat putin.. Am intrat la dus,prosop curat, baie ok! A inceput cu OP..aici un 7..nimic spectaculos, am continuat cu un oral din partea mea,igiena impecabila,piersicuta proaspata si frumos mirositoare! Practic am inceput un FK cu putulica ei dar m a oprit dupa cateva minute(cred ca a inceput sa ii placa, de aia m a oprit)..continuat NP cu LOT,aici un 9..se misca bine..imaginea cu fundul ei miscandu se corect,in oglinda mare de langa pat m a facut sa finalizez in cateva minute! Platit 100 lei pt o finalizare..aprox 25 min toata intamplarea!
  11. Probabil! Am zis ca semanati! :))..
  12. Cam pe la ora asta am fost eu!:)) Si era 100/200...in fine! Locatie ok, pe Torontal,poze reale,apartament mare...,am facut dus acasa, deci baia am folosito doar pt o scurta igienizare! M ai are doua colege blonde! ON : 9..deep, umed, tot ce trebuie..are o miscare m ai aparte(stanga,dreapta din cap) NP : as zice un 8(stramta, zicea ca o doare),te trage in ea, geme..schimbat 2 pozitii..si finalizat glorios cu CIM( pt ca o durea la normal) Pret 100/200..timp dtd 25min..nu m am simtit grabit(pana a batut in usa o colega) :)) De revenit?? Eu zic ca da..stie olteanca!:)
×
×
  • Creează nouă...