Sari la conținut

biggy_82

Serious Contributor
  • Număr conținut

    575
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre biggy_82

Vizitatori Recenți Profil

2.352 citiri profil

biggy_82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

321

Reputație

  1. Ce look nou!Sa nu te mai recunosc!Bine ai revenit pe plaiurile dobrogene!!!
  2. Avand in vedere ca ne am intersectat ceva mai des in ultima perioada am promis sa astern cateva randuri pentru a delecta ochiul cititorului! Fiind in zona(aqua magic),pentru cei care nu au ajuns inca,am apelat o pe Denisa,am stabilit detaliile si am plecat spre locul intrevederii! Ajuns la locatie am schimbat cateva idei despre una despre alta,frigul de afara s a potolit la vederea Denisei si a ambientului pregatit de gazda. Nu m am cerut la dus, fiind deja pregatit ,am trecut la cateva pozitii bine stiute ,condimentate cu oral,normal si doggy,(ultima pozitie insa se potriveste manusa,!!!)asa cum am mai precizat si in recenziile anterioare Spatele acela arcuit , fundul bombat facut in ciuda ,sa muleze si sa mangaie bine ce ai in dotare,cu contre bine proportionate si cu sanii numai buni de gustat(ca tot a venit doamna toamna peste noi😎)toate au condus la un final binemeritat ,ca nu i asa ce e mult strica ,iar ce e putin n ajunge! Ne am cerut la.dus fiecare cum se spune,am schimbat cateva impresii despre una despre alta si asa cum ii sta calatorului bine cu drumu,am purces spre ale noastre nu inainte de a ne ura unul -altuia,cele bune pana data viitoare! Notele sunt numai de bine,de la 10 in sus😉(revederea constanta face totul) PS:Daca stiti cum sa va purtati,denisa o sa va ofere tot ce are mai bun,cu cat cunoaste mai bine omu se apropie si se deschide mai mult si asta se simte si se vede la fata locului! Timp=Door to door 30 min Multumiri=100 de trandafiri de care culoare vrea ea! Pana data viitoare,Va saluta biggy si sa aveti spor la ciocaneala😉!
  3. E un Must!Sper sa o prind si eu pana pleaca iar🤫!!!
  4. Mai senzuala si mai scumpa (superba)pe zi ce trece😉♂️!!!
  5. Cum sa nu incerci din cand in cand asa ceva😎!🤫♂️
  6. E departe Summerlandu?Ca parca m ar bate gandu sa ti trec pragu la cum se povesteste prin batranii ciocanari😎despre prestatiile tale♂️!!!
  7. Ce mai stiti de Cris?Mai activeaza? ca are telefonu inchis!
  8. Dai un apel si te indruma ea! Confirm ce a zis colegu Teribilul👍
  9. Hai si maine si gata!Poate dau eu o fuga pe la tine😉!!!
  10. Mai avem ceva soare si valuri!Putem incerca si o conexiune cu natura,trebuie doar sa vrei ,hazardul se ocupa de restu🏝🍹😉😎
×
×
  • Creează nouă...