Sari la conținut

bravojohnny77

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bravojohnny77

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bravojohnny77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

141

Reputație

  1. Am fost in aceasta seara la Alexa. Locatie: 9,5 pe bulevardul Unirii, foarte aproape de Casa Poporului, apartament foarte curat, luxos, baie curata, prosop mare la fel curat si uscat. Aspect: 8- poze reale, 22 ani, frumusica ca aspect, sanii masura 2 fermi, putintica grasime in jurul taliei, fund maricel, la fel, destul de ferm insa cu ceva urme de vergeturi, picioare lungi putin cam grosute insa cu carnita tare, gleznele putin cam groase; tatuaje care ii vin bine. Este inalta, 175 sau poate chiar mai mult. GFE: 8- Este calma, vorbeste si zambeste frumos, nu te repede, face tot posibilul sa fii ok; nu am incercat FK si nici cunni deci nu stiu daca ofera, fara sarutari corporale, doar mangaieri; Oral: 8.5- am optat pentru protejat insa se poate si fara, nu face CIM doar finalizare corporala; destul de variat si pe mai multe viteze si parca am simtit putin si cateva zgarieturi de dinti, spre dur, destul de adanc cu accente de deep, interesant cum isi foloseste limba pe capul si ata obiectului; tehnica buna cu gemete un pic teatrale; Normal: 8,5- dupa oral am trecut la cererea mea in misionar; pizda destul de carnoasa si cu labii maricele, stramta chiar si daca foloseste lubrifiant, isi foloseste foarte bine muschii si da contre astfel incat mi-a fost destul de greu sa ii rezist, in plus m-a mangaiat pe coaie in timpul actiunii si din nou gemete placute in ritmul futaiului; dupa cateva minute am schimbat in doggy unde s-a cracit larg si din nou contre si mangaieri la imprejurimi pana la finalizare. Nu comenteaza la pozitii si se straduieste sa iasa bine actiunea. Oglinzi mari langa pat unde se poate admira in deplinatate desfasurarea actiunilor. Anal: nu am intrebat, nu cred ca face. DTD: putin peste 20 min, fara sa ma simt grabit; experienta buna pe care as repeta-o; 150 lei lasati la inceput din initiativa proprie.
  2. Am lasat banii la inceput din proprie initiativa...si ai drepate, fara suplimentar FK.
  3. Am trecut eu pe la domnisoara. Locatia pe bulevardul Unirii, la Naturalia. Domnisoara este rusoaica, o rupe putin romaneste, destul de dificila comunicarea dar se poate folosi si engleza la nevoie. Este blondina (vopsita, la origine este satena), ochii verzi, chip extrem de placut gen papusica, foarte expresiva si cu un zambet ravasitor. Inaltime in jur de 160, 50 kg estimat, destul de tonifiata, sani micuti (cam 1,5 masura), fundulet rotunjior, nu foarte bombat dar frumusel, pizda frumoasa rozalie, epilata, igiena ireprosabila; foarte sexy si feminina mi s-a parut; dupa opinia si gustul meu de 9; Am optat pentru o finalizare, dupa igienizare fata m-a asteptat goala in pat; am sarutat-o cateva minute pe tot corpul si ne-am amuzat teribil de faptul ca se gadila (nu am facut FK, nu initiez eu iar daca nu vine din partea fetei nu insist), mi-am pus singurel preze si am inceput cu un oral foarte slow, caldut, mediu ca adancime, fara deep (as zice de un 7,5) si apoi am trecut la o variatie de misionar, lent la inceput si apoi din ce in ce mai rapid, continuat cu doggy, mai sportiv, apoi cu ea deasupra mai pe slowly si apoi umeri craci iarasi sportiv, pozitie in care am si finalizat. La normal a fost destul de kinky, desi la inceput nu geme, mi-a tras de cateva ori palmute la fund iar spre final a inceput si sa se manifeste usor; contreaza bine si se pozitioneaza foarte bine la pozitii astfel incat placerea sa fie maxima, se pare ca ii place sexul mai alert, sportiv; spre final mi-a spus ca mai avem in jur de 5 min insa fara a lasa impresia unui fast-fuck (cei drept cele 30 min se cam apropiau vertiginos de final); notarea mea pentru sexul normal ar fi 8,75; anal nu am intrebat si nu cred ca face. A urmat apoi dusul de final si dupa ce am sarutat-o pe obraz am parasit locatia. Au fost DTD 35 min petrecute in compania unei fete foarte frumoasa, placuta si foarte vesela; rade cu pofta si asta ii accentueaza frumusetea naturala; nu m-am simtit grabit in ciuda anuntului celor 5 min si as reveni cu mare placere la ea. Rezumatul notarii ar fi: Locatia: 9- central, curata, prosop curat si uscat; Aspect: 9- frumoasa, feminina, sexy, foarte curata; GFE: 9- nu sunt pasionat neaparat insa e o fata foarte placuta, rade mult si se amuza atunci cand nu intelege sensul cuvintelor, este departe de ideea de vulgaritate; Oral: 7,5 -slow, fara deep si fara variatii; Normal: 8,75 - participativa, accepta pozitii fara a face nazuri, nu comentaza la marirea vitezei; Anal: nu am intrebat, nu cred ca face.
  4. Vizitata vineri seara. Am sunat cu 15 min inainte ca eram prin zona, am prins-o dispo, ghidat prin telefoane pana la locatie, militari rezidence in zona ballroom. Locatia este un apartament decent, are si colega tot asa pornista, cu tatoo. Pozele sunt reale si reflecta realitatea in sensul ca este slim, multiple tatoo, piersuri in obraji, aspect kinky, mi-a placut. Are piele finuta, niste tate superbe (dupa parerea mea), gen para cu areole maricele, doar usurel lasati, medii ca si nivel de tonifiere, masura 3 spre 4; fund micut si usor bombat, nu foarte tonifiat, este micuta de inaltime (cred ca 155-160), pizda micuta, nu foarte carnoasa, umezire naturala extrem de abundenta, fara sa simt vreun miros deranjant. Oral: 9- am optat pt protejat, are tehnica excelenta, destul de lenta executia, tentative de deep, are niste miscari foarte interesante cu limba pe cap cand inghite obiectul, suge si linge cu limba in acelasi timp, umed ca si prestatie; Normal:8,5-inceput in LOT, miscari destul de lente pe ritmul muzicii de la telefon, nu as zice ca exceleaza insa nici rau nu a fost, continuat cu doggystile la diferite turatii si adancimi, fara sa se lamenteze, fara gemete la inceput insa pe masura ce timpul a trecut, spre final a inceput sa geama usurel. Finalizat in aceasta pozitie. Dupa am mers la dus pentru igienizare si apoi imbracat; GFE: prefer sa nu notez ci doar marchez faptul ca nu am facut FK, insa nici nu am incercat sa initiez, nici nu am intrebat-o daca face; in rest este o fata placuta, vorbeste frumos, cu mine a fost ok. Anal: nu am intrebat, parca la tel mi-ar fi spus ca nu face. DTD cam 30-35 min, 150 finalizarea/300 ora; personal mi se pare usor supraevaluat pretul insa in ciuda acestui aspect voi incerca sa revin deoarece mi-a placut experienta cu ea.
  5. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/giulia-independenta/i1h5i682gh9e700ideg332g1f3hh9f64.html Vizitata ieri. Locatia: 7,5 - Bulevardul Unirii intersectia cu Traian, apartament cu 2 camere cred, destul de curat, baie la fel, prosop nou (a rupt eticheta in fata mea), la dus nu era gel doar un sampon, sapun lichid la chiuveta; Aspect: 8,75, fund de 10+ - figura comuna, miniona 148-150/ 40 - max 45 kg, sani micuti, rotunzi si fermi masura 1,5 as zice, talie ingusta fara burtica, fund bombat, brazilian style super frumos si ferm, pizda carnoasa cu labii maricele, picioare desi scurtute totusi bine conturate si ferme, aspect teen slim, feminina; Oral: 7 - protejat (nu face ON), fara veleitati, o singura miscare insa destul de energic, fara tentative de deep sau atentie la vecinatati, se mai ajuta si de manuta insa nu exagerat; a luat maxim jumatate de pula in gurita; Normal: 8,5-9 - am inceput cu un fel de LOT, s-a pus pe vine si a inceput sa sara efectiv in pula, apoi si-a coborat genunchii pe pat si a continuat sa dea energic din cur insa a obosit destul de repejor, continuat cu misionar ( s-a pozitionat bine fara sa fuga din pula ), i-am ridicat apoi picioarele spre umeri si am constatat ca desi e stramta este si elastica putand-o penetra fara probleme pana la cotor si am trecut la doggy unde am si terminat in preze. Foloseste pentru lubrifiere o crema, in peleu geme placut (insa fals as zice), duce bine si la supraturatii fara sa se lamenteze. Anal: nu am intrebat, nu cred ca face. Domnisoara este si usor narcisista, dupa ce m-am intors de la baie si-a aruncat rapid hainele mandra sa imi arate fundul si sanii, se admira in oglinda si ii place sa o complimentezi; la oral s-a pus in genunchi si cu spatele catre oglinda sifonierului pentru a-i admira pizda si funduletul; zambeste mult, este haioasa si incearca sa iti faca pe plac. Decartat 150 lei pentru o finalizare, DTD in jur de 20 min.
  6. Eu am fost pe B-dul Unirii, la Naturalia pe langa Rond Alba Iulia, 200 ora totul protejat.
  7. Pe Anemona am vizitat-o joia trecuta. SMS-ul de programare a fost initiat cu o zi inainte iar raspunsul a venit cu 2 ore inainte de ora solicitata ( cred ca miercuri nu a lucrat, daca nu ma insel nu am vazut-o activa pe site insa am zis sa incerc sa o contactez ca poate e ocupata si nu are timp sa stea pe forum ). Locatia este pe Bulevardul Unirii, aproape de Piata Alba Iulia. Nu insist pe aspectul fizic deoarece are destule foto care sunt conforme cu realitatea. In schimb are vorbele la ea, este zambitoare, genul de fata cool cu care te dai repede la barfa. Optat pentru o ora si dupa igienizare am trecut la actiune cu OP destul de bine executat cu tendinte de deep. Continuat cu misionar si apoi pe la spate pana la finalizare. Am socializat cateva minute si am trecut la actul doi, unde dupa OP am trecut la LOT pentru putin timp apoi misionar si doggy-style; deoarece finalizarea se cam lasa asteptata iar timpul era pe terminate am decis sa ne oprim. Cadoul pentru o ora a fost 200 lei. Aspect fizic: as zice 9 deoarece desi nu este tonifiata, forma fizica a Anemonei este una buna iar genetica o ajuta, fiind inalta, slim, sani foarte frumosi, picioare lungi...foarte feminina; Oral: 8, mai trebuie sa aprofundeze insa este pe drumul cel bun; Normal: 9, nu refuza pozitii, este receptiva, duce bine si la ritmuri mai alerte si geme placut. O experienta foarte placuta am avut cu Anemona, revin cu placere la ea.
  8. In ultima zi din ianuarie am reusit sa ajung in sfarsit la Roxana. Programare Waap respectata fara emotii. Locatia este arhicunoscuta, pe Calea Victoriei. Nu insist asupra aspectului fizic deoarece fata are nenumarate poze care pot ghida foarte bine opinia fiecaruia; pentru mine a fost foarte ok. Odata ajuns in locatie, am stat la o tigara si am fost servit cu o doza de suc in tot acest timp discutand despre mai multe subiecte. Este foarte deschisa si directa, vorbeste bine si...mult. A urmat apoi mersul la dus si apoi actiunea propriu zisa pentru care parerea proprie este...waw! Oral neprotejat, foarte umed, cu diverse variatii de viteza si adancime, lins pe lateral si cap, isi foloseste limba cu mare maiestrie. I-am intors si eu serviciul (refuzand 69 deoarece nu m-as mai fi putut concentra) si am trecut apoi la normal protejat in misionar. Am vazut ca are o flexibilitate foarte buna si acum regret ca nu am incercat mai multa variatie in acesta pozitie. La inceput m-am miscat destul de slow insa incurajat de Roxana am marit ritmul fara sa observ vreun disconfort din partea ei. Am continuat in aceasta pozitie pana la finalizarea in preze. Dupa pauza (in care am mai tras o tigara) am trecut la parte a doua cu acelasi superoral, urmat apoi de un pic de LOT (se misca excelent Roxana si aici) si am continuat in doggy pana la a doua finalizare. Concluzia este ca a fost o superexperienta in compania unei femei frumoase, senzuala si futacioasa, constienta de feminitatea ei si care pe tot parcursul intalnirii a fost prezenta si receptiva la partener. Cadoul a fost de 250 lei pentru o ora de basm. Am sa fac tot posibilul sa revin chiar daca asta inseamna ca trebuie sa gasesc o cale sa o tai mai devreme de la serviciu deoarece experienta merita pe deplin. Multumesc Roxana si sper sa ne vedem in curand!
  9. Pe Dana am vizitat-o miercuri seara, programare cam din scurt (cu o ora inainte) respectata. Locatie: 9-central, aproape de Piata Unirii, zona linistita, garsoniera curata si dotata corespunzator; Aspect: daca ma raportez la criteriile obiective as inclina catre 8; subiectiv as zice 9 deoarece cu exceptia sanilor (este mamica deci e de inteles) este fix pe gustul meu, micuta, slim, cu musculatura destul de tonifiata fara a merge la sala, fund bombat si ferm, picioare zvelte, frumoase, talie ingusta si abdomen plat; in plus este blonduta si simpatica la chip, ochi frumosi, negri si expresivi; cateva tatoo foarte feminine care ii stau bine de tot. Oral: as zice 9, protejat, foarte bine executat, energic si adanc, cu ruperi de ritm, fara atentie la imprejurimi (ceea ce mie mi-a convenit deoarece nu sunt interesat), lung ca si durata; Normal: zic 10 deoarece cred ca a existat ceva potrivire intre noi, mai multe pozitii si fara comentarii. Odata ajuns in garsoniera, am stat cateva minute la o tigara apoi am zis sa merg la dus. Initial, ma asteptam sa gasesc o fata mai retrasa si rezervata oarecum, insa am fost surprins pt ca Dana a fost opusul; foarte destinsa, joviala si activa, mai tot timpul a dansat dupa muzica de la TV, mi-a dat un vibe foarte bun si m-a destins total. Intors de la dus, dupa montarea preze a inceput cu un oral f bine executat si destul de lung ca si durata si dupa am trecut la normal avand o partida cum de mult nu am mai experimentat: am inceput cu ea deasupra pe canapea pozitie in care s-miscat excelent, mai multe ritmuri insa preponderent alert, cand scadea viteza isi folosea miscarile soldurilor in asa fel incat sa amplifice senzatiile oferite; in tot acest timp mi-am putut plimba in voie mainile pe trupul ei si este foarte placuta tactil deoarece este fit si are pielea fina; am trecut apoi in pat si am continuat in misionar mai lent la inceput deoarece m-a rugat sa nu dau foarte tare, si dupa acomodare am marit treptat ritmul incurajat si de contrele ei si de senzatia ca se umezise mai bine si am continuat apoi pe la spate, cu Dana pe burtica si eu deasupra ei, pozitie mai senzuala de data aceasta care m-a condus catre finalizare. Am mai fumat cate o tigara si am mers la dus, constatand ca nu mai ramasese timp pentru a doua finalizare. M-am simtit excelent cu Dana si am sa revin pt ca am impresia ca a existat o potrivire fizica destul de buna si cumva m-am conectat la energia ei; am plecat cu zambetul pe buze de la ea si cu o stare foarte buna si ii multumesc pentru asta.
  10. Saptamana trecuta am trecut si eu pe la Madalina. Locatia in zona rondului Alba Iulia, zona linistita, garsoniera curata si dotata cu ce trebuie pentru desfasurarea actiunilor. Madalina este bruneta, cam pe la 1.70m, vesela si zambitoare, deschisa la dialog si care incearca sa te faca sa te simti bine in timpul pe care il petreci in compania ei. Aspect fizic obisnuit, ceva kg in plus, sani cel putin 3 si usor lasati, fund maricel, piele finuta, epilata cum trebuie si foarte curata (a mers la dus atat la venirea mea cat si in pauza dintre numere). Am optat pentru o ora cu 2 finalizari, prima dintre ele debutand cu OP (optiunea mea, m-a intrebat cum prefer) bine execuat (lent, senzual foarte adanc, cu ceva atentie la zona invecinata), continuat cu misionar (se lubrefiaza natural), lent la inceput datorita faptului ca este stramta si marit apoi ritmul treptat, cu gemete discrete si contre reusite ale fetei si apoi doggy style pana la finalizarea in prezervativ. In pauza, dupa igienizarea amandoura, am fumat cate o tigara si am schimbat cateva impresii, apoi ne-am apucat de numarul final inceput la fel cu OP parca si mai bine executat in sensul ca acum a alternat viteza de executie, continuat cu LOT destul de energic insa nu este una dintre pozitiile la care exceleaza, si apoi iarasi doggy care pare sa fie pozitia preferata si unde se simte cel mai confortabil astfel incat am marit ritmul cat am putut de mult fara nicio obiectie si parandu-mi ca in aceasta pozitie ii place mai hard. A urmat igienizarea finala din nou a amandoura si parasirea garsonierei dupa un pupic pe buze. Prefer sa nu dau note aspectului fizic deoarece Madalina are o sumedenie de poze astfel incat singuri ne putem forma o opinie; experienta as nota-o cu 9 deoarece mi s-a parut implicata in actiune, nu refuza si chiar propune pozitii (cum a fost la doggy de la al doilea numar), nu fuge de instrument ci dimpotriva cauta pozitii si unghiuri in care sa o simti cat mai bine (am observat la misionarul de la primul numar, si-a ajustat permanent pozitia bazinului si deschiderea si ridicarea coapselor astfel incat sa fie cat mai profund), te simte bine si intuieste ce trebuie sa faca sa fie cat mai reusit contactul. Instinctul imi spune ca este o femeie foarte open mind insa este necesara o acomodare si o cunoastere mai buna a partenerului. Pe partea de GFE, nu am facut FK insa au fost mangaieri si sarutari corporale din partea amandoura, placute ca si senzatie pentru mine. Avand in vedere calitatea experientei si cadoul de 200 lei cred ca raportul este unul foarte bun ceea ce ma va face sa revin cu placere la Madalina.
×
×
  • Creează nouă...