Sari la conținut

lukerro

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lukerro

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

lukerro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. Acum o săptămână am reuşit să mă desprind din capcana rutinei zilnice şi am cerut o audienţa privată mult lăudatei protagoniste a acestui topic. O voce dulce mi—a confirmat disponibilitatea şi am simţit că voi avea o seară excelenta. M—am prezentat la binecunoscuta adresa de lângă hotel Rin. Am fost întâmpinat de Alice intrun mod care mi—a dat senzaţia că am ajuns acasă unde mă aştepta cu mare nerăbdare iubita mea din facultate. O fata de o frumuseţe copilărească dar cu un corp care mi—a ridicat instantaneu nivelul de trai :-) Locaţia foarte primitoare si curată m—a facut să mă simt foarte relaxat şi în largul meu. Baia mi s—a părut foarte curată, în ton cu restul garsonierei. Am plătit 200 lei pentru o ora de răsfăţ, ceea ce am şi primit. După un dus scurt m—am întins pe patul generos care ocupă o mare parte din încăpere iar Alice a început un masaj care a reuşit să îmi alunge stresul si oboseala acumulate întro săptămână grea. A fost exact ce aveam nevoie pentru a mă bucura în voie de o aşa frumuseţe de fată. După masaj ne—am sărutat de parcă ne revedeam după o lunga despărţire. Numai că formele divei erau atât de apetisante încât nu am mai rezistat şi m—am repezit la sânii plini şi gustoşi ca un pepene galben, coborând apoi către minunata piersică dintre coapsele nimfei. M—am bucurat de aroma deosebita atât cât am dorit. De fapt până când domnita mi—a susurat dulce că ar vrea să vadă cu ce am eu să mă laud. A pus gumiţa şi apoi guriţa până m—a adus în starea în care nimic nu mai conta. Răsfăţul oral al adevăratului creier al bărbatului s—a încheiat când am auzit o dulce şoaptă: vrei să ne futem? Ce bărbat nu şi—ar dori să facă dragoste cu o asemenea făptură? Alice s—a poziţionat pe genunchi si coate, oferindu—mi priveliştea unui funduleţ incredibil. M—am grăbit să profit pentru că nu în fiecare zi am parte de o aşa trufanda. După binecunoscutele mişcării de du-te vino, am finalizat exploziv în prezervativ. O adevărata premieră pentru mine, având în vedere fobia mea de prezervativ. Fata asta are ceva special. Notele mele pentru ea sunt numai maxime pentru că a reuşit să mă facă să mă simt special. Ca şi cum ar fi rămas acasă vineri seara doar pentru a mă aştepta pe mine. Mulţumesc Alice :-P
  2. Cam acum o saptamana si jumatate am reusit sa ajung si eu pe la domnisoara Adela. Ma intoarceam in Bucuresti si dupa un drum de 300 km am decis ca merit un pic de rasfat. Vroiam dr ceva timp sa ajung la Adela. Am sunat pe numarul de sus si am primit vestea cea buna. Ma asteapta cu drag. Dupa indicatii precise ajung la locatia din apropierea pietei Cosbuc, urc si sunt intampinat de o domnisoara slim, foarte bine intretinuta, cu niste sani micuti dar foarte frumosi si un zambet larg. Dupa 5 minute ma simteam ca si cum m-as fi intalnit cu o colega de facultate intro zi fara chef de cursuri. Dupa dusul de rigoare (intro baie impecabila de curata) am fost invitat in iatacul gheisei. Am inceput cu un oral adanc si foarte bine executat dupa care am considerat ca ar fi frumos sa schimbam locurile. Am fost intampinat de o piersicuta roz, foarte curata si gustoasa. Am degustat pe indelete pana cand decibelii domnisoarei au atins valori de alarmat vecinii. Pe principiul reciprocitatii, Adela a revenit la supt acadeaua, cu mult talent as putea spune, si a reusit sa imi strecoare si prezervativul (ceea ce e o realizare avand in vedere fobia mea legata de cauciucul in cauza). A urmat un normal de care am avut grija sa ma bucur din plin. A urmat dusul de final si decartarea celor 150 lei mai mult decat meritati. Locatia merita o nota de 9 iar domnisoara de asemenea. O voi incadra la categoria de revenit cu siguranta.
  3. Sustin si eu aceasta mutare. Experienta pe care am descris-o pe topicul Irinei din sectiunea de masaj argumenteaza aceasta sustinere. Rog modertorii sa imi spuna daca mai este nevoie de o recenzie detaliata si aici. Ca si note in urma experientei cu Andreea-Rebeca: GFE:10 ORAL:10 (protejat) NORMAL:10.
  4. In sfarsit am reusit sa ajung si eu la Delia. Asa cum ma asteptam, o experienta deosebita.Locatia este cea binecunoscuta, langa Pizza Hut Vitan. Locuri de parcare din belsug.Am ajuns in jur de ora 18, am apelat-o pe Delia pentru a ma ghida catre cuibusorul de nebunii. M-a intampinat intrun see-through alb, plina de buna dispozitie. Vederea deja vestitului fund al Deliei mi-a ridicat nivelul de trai dar nu era inca momentul. Ne-am asezat la un pahar de vorba si de suc trecand prin subiecte filosofice din sfera coabitarii intre barbati si femei.A sosit si moment in care am fost invitat la dus. Fata asta stie cum sa faca un dus de neuitat. Un oral de exceptie m-a adus la temperatura de fierbere. Chiar ma gandeam cum ar fi sa ma bucur in fiecare dimineata de un asa tratament. Am continuat aventura in pat cu un oral adanc si apoi un normal pe la spate pentru a ma bucura de privelistea acelui fund senzational. Finalizat in gurita primitoare a domnisoarei.A urmat un masaj prin care m-a adus intro stare de relaxare deplina.M-a servit cu un ceai, am achitat cei 200 lei pentru o finalizare si am plecat cu parerea de rau ca s-a terminat. Bineinteles ca, la plecare, combinatia fatala sarut&fundul Deliei i-au dat din nou idei juniorului dar a trebuit sa se multumeasca cu cat a primit. Pana data viitoare...Experienta a fost una exceptionala din toate punctele dr vedere
  5. Ok, se pare ca anumite persoane nu au inca maturitatea necesara pentru a intelege ca aceste domnisoare nu sunt niste masini. Am avut mai multe experiente cu domnisoare de companie. Fara a exagera deloc Roxy a fost de departe cea mai calda experienta atat din punct de vedere sexual cat si emotional.Dar sa dau si "datele tehnice":))Locatia: foarte curata si placuta (orice om cu un minim de educatie se descalta cand vine de afara plin de zapada/apa/noroi).GFE 10 fara nici un dubiuOral: din punctul meu de vedere tot 10Normal: inca nu ma pot pronunta datorita unei fobii de prezervativIn nici una din cele 3 ocazii in care am vizitat-o, nu m-am simtit cronometrat.Concluzia: multumesc Roxy pentru tot.Ceea ce ar trebui sa fie regula in intalnirile noastre cu aceste domnisoare este sa ne respectam reciproc si chiar sa ne pese de placerea celuialt. Poate in felul acesta vom ajunge sa primim mult mai mult decat un serviciu contra unei sume de bani. Iar in ceea ce priveste cerutul banilor inainte, si in cazul meu a fost la fel primele 2 dati. A treia oara i-am adus eu aminte ca trebuie sa ii dau banii. Va las pe voi sa trageti concluzia.
×
×
  • Creează nouă...