Sari la conținut

incarnate

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre incarnate

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

incarnate's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Am avut placerea sa o vizitez pe Andrada de mai multe ori in ultima perioada si ar fi momentul sa mai las si o recenzie, in special ca dupa ce a revenit din Oradea am gasit si o mica schimbare de look. Ca aspect eu zic ca e impecabila. Nu ma consider mare fan bronz, gene si toate astea dar am ramas impresionat de cat de bine arata dupa mica schimbare si s-ar putea sa imi reconsider ideile, asa ca daca e cineva mai fan ca mine sigur o sa fie foarte fericit. Atitudinea pe care o are si atmosfera pe care o face sunt ambele excelente si au fost prezentate in destule recenzii ca sa nu mai intru in detalii. Important e ca se muleaza dupa tine si te simti extraordinar. Pe scurt pentru mine e o mare placere sa o vizitez :)
  2. Lucreaza, am trecut azi pe la ea. Eu zic ca e cea mai faina experienta care poti sa o ai in Timisoara acum. Din cand in cand nu lucreaza da na.... e mai fain atunci ca reusesti sa dai de ea din nou.
  3. Am avut placerea sa vizitez pe in weekend-ul asta. Arata foarte bine si e foarte de treaba cu un aer calm care pe mine m-a relaxat instant. Locatie ok - usor de gasit , dormitor cu pat mare si fain dush curat cu tot ce trebe. Era impreuna cu o colega. Igiena perfecta. Actiune super -se implica, se lasa dezmierdata,iti dai seama cand ceva-i place cand nu-i place si poti sa te joci cu asta, timpul zboara pe langa tine :) Eu o recomand e de nota 10.
  4. Am vizitat-o pe domnisoara , atitudinea e printre cele mai faine de la toate fetele la care am fost, cel putin ca client care vine prima data si nu dupa ce mai multe vizite . Mi-a dat detallile despre tarife, ce face ce nu face etc pe whatsapp. Apartamentul e cu o camera, aranjat si curat, ea e tunsa scurt slabuta cu un corp super fain doar sanii sunt un pic lasati . Nu descriu in detaliu actiunea dar pot spune ca am avut parte de oral NP foarte ok fara graba, 69 etc , reactioneaza fain daca i se face oral si se implica inclusiv saruturi . Am platit 350 de lei pentru 1.5 ore si am stat cam doua fara urma de graba . Nu o sa dau note dar eu zic ca merita vizitata, la un momentat in timpul actiuni poate sa iti sara din minte ca esti la o escorta.
×
×
  • Creează nouă...