Sari la conținut

snowman123

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre snowman123

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

snowman123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputație

  1. Oare ne ajuți cu niște tarife dacă sunt ceva modificări și locație? Mulțumesc
  2. Tariful rămâne același? Sa modificat ceva în prestările care le oferi?
  3. Nu de mult am ieșit de la kataleya.... Ma bucur ca exista asemenea fete în Cluj. Am ajuns la locație puțin mai greu deoarece blocurile sunt noi și toate ușile erau identice. Am întrat și ma primit într-o lenjerie neagra cu un halar negru transparent, ma invitat la o țigară și la un suc și am stat și am povestit pana ne am fumat țigara, după ne am retras în dormitor și ea sa dus pana la bae. Ne am făcut comozi în pat și a început acțiunea. Oral neprotejat ajutat cu mana dar din punctul meu de vedere perfect. 10 Dupa a trecut peste mine și am început războiul, geme ușor și are niște buze și o privire care îți vine s-o mănânci, săruta foarte bine e jucăușă, ce mia plăcut cel mai mult a fost ca nu are silicoane. Ulterior am trecut eu la pompat nu vroiam sa pierd priveliștea de deasupra. Finalizat în căciulă un dush un pupic și am rămas ca voi reveni. 150 finalizarea timp petrecut undeva la 35 min. Fără graba amabila cu zâmbetul pe buze mereu. Ma bucur ca am cunoscuto. De revenit 100% își merita bani din plin!
  4. Nu ți-ai luat medicamentele azi așai?? Ce plm te doare pe tine ca aștept ceva sfaturi despre fete ok decât sa ma duc ca de obicei numa la grăbite.
  5. Salut ce escurta îmi recomandați pentru pana în 150 200 finalizarea sa fie ok tipa cu fk și sa te facă sa te simți perfect?
  6. Da am fost eu pe la ea, locația este super ok și tipa este reala. Când am întrat ma primit într-un costum de baie alb. Este f sexy și are niște buze de vai doamne, am întrat la dus și când am ieșit ea era deja desbracata ma aștepta. A început cu un oral foarte bun, folosește limba destul de mult și o suge ca și cum ar fi o bomboana pe bat, după a pus prezervativul și am rugat-o sa se pună peste. Nu știu dacă sunt toate asa dar avea umpic pizda strâmtă. Am rugat-o sa ma pun peste ea pentru ca vroiam sa vad de deasupra cum dau în ea. Sincer nu mam uitat la ceas cât am stat dar a fost super cu siguranță voi repeta dar la colega iei sa o încerc. Total plata 150lei. Va recomand. Oral 10 Sex10 Locatie 9,5
×
×
  • Creează nouă...