Sari la conținut

gigiberlogea42

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    121
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gigiberlogea42

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brașov

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gigiberlogea42's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputație

  1. Am fost astăzi la Cristina, o super fată , nu exceleleaza ca frumusețe dar nici urâtă nu este, am stat o finalizare ON cu finalizare orală, normal nu am m-ai apucat, am văzut ca oralul e ok și are și finalizare orală am zis sa termin aici, cred că și NP e ok, se străduiește fata să te simți bine, oralul a fost super Ok, peste media din Brașov, cadoul 100 de lei.Eu zic că e de vizitat, acum depinde și de preferințele fiecăruia, dar la servicii eu zic că sunt foarte
  2. Bună dimineața Cristina! La ce oră începi programul?
  3. Andreea ne actualizezi și nouă prețurile sau au rămas aceleași 100 finalizarea și 200 ora cu ON și NP?
  4. Bună dimineața! Prețurile și serviciile sunt aceleași cu cele postate cu o pagină în urmă sau au suferit modificări? Dacă da, te rog să le detaliezi aici.
  5. Va asteptam,marti dupa amiaza sunteti la Brasov?
  6. Domnule bob000 de aici am tras concluzia, mai intai informeazate si apoi expuneti ideea.
  7. Am fost si eu la domnisoara de doua ori, la prima vizita nu am facut recenzie dar la a doua am fost nevoit, de fiecare data an vazut ca pe pat are intins un prosop mare de culoare maro, tot cu acelasi model de prosop ma asteptat de fiecare data infasurata in jurul corpului, cel de pe pat de fiecare data am observat in timpul actiunii ca e umed, transpirat de la clientii dinaintea mea sau poate sperma nu am vazut exact ca in camera e semiintuneric, am vazut pe forum c a a fost vizitata si de persoane care stau prost cu igiena, ce concluzii sa tragem de aici, la baie are de toate, prosop, gel de dus.Am beneficiat de oral neprotejat de buna calitate dar la normal protejat nu a fost chiar ok, este prea uscata in zona intima si nu are ceva miscari care sa te impresioneze. De vizitat sa pebtru oral dar pt.celelalte nu pot sa ma pronunt avand in vedere cu prosopul de pe pat, cred ca teebuie schimbat mai des ca te poti infecta.
  8. Ce dur sunteti domnule altadata, imi cer scuze daca am gresit , nu am m-ai intrat pe aici de un an, m-ai greseste omul.Fi putin mai intelegator cu incepatorii.
  9. Multumesc d-le altadata, nu stiam ce se intampla, o sa incerc si telefonic,poate am mai mult succes, eram in trecere si doream sa ma vad cu domnisoara.
  10. Imi cer scuze , maine esti disponibila Lidia,acum doua zile spuneai ca esti dar nu am primit un raspuns exact cu privire la progranare. Multumesc!
  11. O programare in jurul pranzului 12.00- 13.00 se poate(joi)
×
×
  • Creează nouă...