Sari la conținut

mee_1985

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mee_1985

mee_1985's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Se spune că într-un hotel, undeva, la munte, se cazaseră doi indivizi: unul era practicant de tantra, celălalt era un beţivan notoriu. Amândoi nimeriseră cu camerele una lângă cealaltă, astfel încât beţivanul îl auzea de fiecare dată pe tantric în timp ce făcea dragoste cu iubita lui. Ceea ce îl deranja foarte tare pe beţiv, era faptul că acel cuplu de tantrici făcea un tărăboi îngrozitor, şi la fiecare orgasm, bărbatul striga cât îl ţineau plămânii: "Gregorian Bivolaruuuuuu!!!", apoi se făcea linişte şi după puţin timp o luau de la capăt. Într-o singură noapte, se putea întâmplă să audă de treizeci sau patruzeci de ori numele maestrului tantric, aşa că, săracul beţiv, devenise de-a dreptul exasperat, motiv pentru care numărul de sticle de vodkă golite pe zi aproape că se dublase. Într-o noapte, beţivul probabil că s-a simţit foarte rău, aşa că s-a trezit pe la ora 3 să se ducă să vomite în wc-ul din baie. În mod surprinzător, a observat că hotelul luase foc. Cuprins de disperare, a dat buzna în camera vecinilor şi l-a surprins pe tantric ţinându-şi fesele încordate într-un "...volaruuuuu!!!!" sfâşietor. Beţivul a strigat cât a putut de tare la cei doi: - Haideţi repede, hotelul a luat foc!! şi a început să culeagă hainele de pe jos, încercând să salveze ceea ce mai putea fi salvat. Afară, zgribulit de frig şi clănţănind din dinţi (pentru că erau -12 grade Celsius), tantricul i-a spus beţivului: - Deşi teoretic eram mult mai treaz decât tine, nu am observat absolut deloc flăcările, fiindcă eram în extaz... La care, beţivul i-a răspus: - Eu fusesem în extaz cu câteva ore în urmă, mă dusesem la wc cu scopul de a mai renunţa la o parte din el.
  2. mee_1985

    curios

    Nimic mai adevarat!
  3. mee_1985

    curios

    Nu am incercat. Nu cred ca ar merge. Nu te supara, dar mi-ar fi teama sa nu dau cumva, cand as intra in tine, de un altul care a fost pe-acolo inaintea mea. Cum am zis mai sus, nu-mi place sexul in grup.
  4. mee_1985

    curios

    Ma uitam pe profilul meu si vad ca scrie “curvar ucenic”. eu personal nu ma consider curvar, dar nici ne-curvar. Va multumesc pentru raspunsuri, insa imi dau seama ca nu a fost cea mai buna idee de-a mea sa vin pe-aici. Locul asta, si altele asemenea, mi se par toate fff triste! :no2 Cautam de fapt o femeie, una singura, care sa ma vada doar pe mine si sa poata fi doar a mea. Sexul cu mai multe nu ma excita!
  5. mee_1985

    curios

    sunt nou pe forum si sunt curios daca e vreo femeie care vrea sa ma vada in pula goala.
×
×
  • Creează nouă...