Sari la conținut

enjoyy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    81
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre enjoyy

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

enjoyy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

60

Reputație

  1. asta e cea mai mare greseala pe care o faceti, no offence.
  2. Corect,foamea e mare, dupa ce le-a acordat pestilor sa baneze zeci de membrii, acuma le acorda dreptul sa posteze doar ei pe topicurile escortelor, un recenzor niciodata nu va plati pentru cont SP, SPP, s.a, eventual o data sa vada cum e. Cam asta va urma, ce e 460 de ron la un fish? 2 finalizari a odreslei si hopa, promovarea falsa etc. Bafta!
  3. Vis... hai sa nu ne furam singuri caciula, spune drept, sincer, ca de la femela la mascul...... Ce fumezi? Vreau si eu :)
  4. https://media0.giphy.com/media/LTYT5GTIiAMBa/giphy.gif
  5. Corect, nu-i bai, bai ii cand nu manca porcu! :))
  6. Pula ta, nici tu nu ai trecut selectia, fii atent, o data zic si nu mai repet e valabil pentru toti. Primul lucru, iti faci o poza din profil, aici grija mare daca ai fost pe la mare , bronzat te baga la romales si pici selectia, pe urma o poza in pula goala aici minim 15 cm si constitutie atletica, nu ca barbatul cu burta e ca apartamentul fara balcon,nu merge. Bun, fugi la banca si cere extras de cont, aici grija mare, da cu marcarul peste credite sa nu te prinda cumva cu Prima Casa ca pici selectia. Daca tot esti iesit in oras trage o fuga pana la primarie si cere certificat fiscal, acolo apare proprietatile pe care le ai aici iar, daca vede vreo garsoniera, altu la rand, trebuie sa fie minim o vila de 300 mp utili in Andrei Muresanu! Dupa ce ai documentele acestea plus poze, cumperi un dosar plic, inca esti la primarie, vis a vis pe strada cu maimuta plangatoare era o papetarie si cumperi un dosar plic cu sina! Pui tot acolo si scrii pe plic Vistantric si te plimbi prin centru cu el in mana, parca asa are locatia si ea te vede, te analizeaza si iti fura plicul. Fff important, inainte sa pui actele in plic , sa nu pleci de la papetatie, sa le dai un scan si le trimiti pe [email protected] si din cand in cand mai dai un kind reminder, am auzit ca sansele sunt mai mari. Bafta!
  7. Nu ai trecut "selectia" pavele, vine diva de Valcea la Cluj si ne triaza, ea nu are timp de noi, face cursuri, doar ăi mai potenti financiar si ăi mai nialcosi pot ajunge la ea.
  8. Hopa, am crezut ca te-ai pensionat =)))
  9. Te mananca cu fulgi cu tot =))))) dute tinere liniștit :)))
  10. Sau manager cu solzi :))))))
  11. exista balta fara peste?
  12. Zicea cineva de 40 de ron/fin, dar a asteptat vreo 11 ani, daca nu ma insel. Vezi pe Turzii
  13. Vai ce trist, m-ai ca vars o lacrima, tot acolo esti? Sa-ti trimit o punga de pufuleti?
  14. I-auzi "voi alege barbatul cu care doresc sa ma intalnesc" =)))) plm, o sa facem parada modei pentru tine, pe o scena, numere de ordine de unde se iau?
×
×
  • Creează nouă...