Sari la conținut

valentinalivia

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre valentinalivia

  • Dată Naștere 16.05.1998

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Constanta
  • Interese
    Barbati

Vizitatori Recenți Profil

1.039 citiri profil

valentinalivia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputație

  1. Buna eu sunt Livia o tanara in varsta de doar 19 ani. Ofer momente de neuitat domnilor generosi plus masaj de relaxare si mici fantezii (in limita bunului simt bine inteles). Ma reprezinta discretia si igiena. Astept sa ma suni pentru a discuta mai multe detalii te sarut dulce. Nu raspund la numerele private! Program 09:00-22:00 Ca servicii: oral neprotejat in functie de igiena , normal protejat, masaj relaxare, finalizare corporala + fantezii ( depinde ) 100 ron / fin, 200 ron h la mine, fac si deplasari 300 de lei la client sau hotel.
  2. Buna eu sunt Livia o tanara in varsta de doar 19 ani. Ofer momente de neuitat domnilor generosi plus masaj de relaxare si mici fantezii (in limita bunului simt bine inteles). Ma reprezinta discretia si igiena. Astept sa ma suni pentru a discuta mai multe detalii te sarut dulce. Nu raspund la numerele private! Program 09:00-22:00 Ca servicii: oral neprotejat in functie de igiena , normal protejat, masaj relaxare, finalizare corporala + fantezii ( depinde ) 100 ron / fin, 200 ron h la mine, fac si deplasari 300 de lei la client sau hotel.
  3. Buna eu sunt Livia o tanara in varsta de doar 19 ani. Ofer momente de neuitat domnilor generosi plus masaj de relaxare si mici fantezii (in limita bunului simt bine inteles). Ma reprezinta discretia si igiena. Astept sa ma suni pentru a discuta mai multe detalii te sarut dulce. Nu raspund la numerele private! Program 09:00-22:00 Ca servicii: oral neprotejat in functie de igiena , normal protejat, masaj relaxare, finalizare corporala + fantezii ( depinde ) 100 ron / fin, 200 ron h la mine, fac si deplasari 300 de lei la client sau hotel.
  4. Buna eu sunt Roxana, o tanara in varsta de doar 19 ani. Ofer momente de neuitat domnilor generosi plus masaj de relaxare si mici fantezii (in limita bunului simt bine inteles). Ma reprezinta discretia si igiena. Astept sa ma suni pentru a discuta mai multe detalii te sarut dulce. Nu raspund la numerele private! Buna eu sunt Livia o tanara in varsta de doar 19 ani. Ofer momente de neuitat domnilor generosi plus masaj de relaxare si mici fantezii (in limita bunului simt bine inteles). Ma reprezinta discretia si igiena. Astept sa ma suni pentru a discuta mai multe detalii te sarut dulce. Nu raspund la numerele private! Program 09:00-22:00 Ca servicii: oral neprotejat in functie de igiena , normal protejat, masaj relaxare, finalizare corporala + fantezii ( depinde ) 100 ron / fin, 200 ron h la mine, fac si deplasari 250 de lei la client sau hotel.
  5. Buna eu sunt Livia o tanara in varsta de doar 19 ani. Ofer momente de neuitat domnilor generosi plus masaj de relaxare si mici fantezii (in limita bunului simt bine inteles). Ma reprezinta discretia si igiena. Astept sa ma suni pentru a discuta mai multe detalii te sarut dulce. Nu raspund la numerele private! Program 09:00-22:00 Ca servicii: oral neprotejat in functie de igiena , normal protejat, masaj relaxare, finalizare corporala + fantezii ( depinde ) 100 ron / fin, 200 ron h la mine, fac si deplasari 300 de lei la client sau hotel. 0727514448
  6. da mai sunt in constanta, dar momentan nu am poze porno , te astept la mine daca vrei
  7. Buna eu sunt Livia o tanara in varsta de doar 19 ani. Ofer momente de neuitat domnilor generosi plus masaj de relaxare si mici fantezii (in limita bunului simt bine inteles). Ma reprezinta discretia si igiena. Astept sa ma suni pentru a discuta mai multe detalii te sarut dulce. Nu raspund la numerele private! Program 09:00-22:00 Ca servicii: oral neprotejat in functie de igiena , normal protejat, masaj relaxare, finalizare corporala + fantezii ( depinde ) 100 ron / fin, 200 ron h la mine, fac si deplasari 300 de lei la client sau hotel. 0727514448
  8. da fac , ma poti suna la nr de telefon. si imi spui cine esti si vorbim mai multe
  9. Te astept la mine !! mai multe detalii la telefon 0727514448
  10. Buna te astept la mine intr-un ambient placut sa iti ofer clipe de neuitat . Igiena maxima si tot ce este nevoie ca sa te simti bine.
  11. Buna eu sunt Livia o tanara in varsta de doar 19 ani. Ofer momente de neuitat domnilor generosi plus masaj de relaxare si mici fantezii (in limita bunului simt bine inteles). Ma reprezinta discretia si igiena. Astept sa ma suni pentru a discuta mai multe detalii te sarut dulce. Nu raspund la numerele private! Program 09:00-2:00 Ca servicii: oral neprotejat in functie de igiena , normal protejat, masaj relaxare, finalizare corporala + fantezii ( depinde ) Ca si zona Ciresica 100 ron / fin, 200 ron h la mine, fac si deplasari 250 de lei la client sau hotel.
×
×
  • Creează nouă...