Sari la conținut

csaba8422

Serious Contributor
  • Număr conținut

    324
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre csaba8422

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

csaba8422's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

57

Reputație

  1. Hopa !!!! Pisicu scuipa afara persoanele care da atac la fosta lui NEVASTA ??? Frustrat ... Pai de ce asa reactie ala nu ebarbat e tot curva dar masculina . Miorlau uuuu . :)))
  2. vezi ce activitate mai e pe pagina ta. U mai zburda tu peste tot .E vizibil cu ochiul liber ca esti bagata pana peste cap in chestii treburi . Stai i. Patratica ta si nu deranja alte persoane daca nu vrei sa fi deranjata . Oarecum e greu de inteles ??? Daca ai ceva de comunicat suna trimite sms ca asa e intre curve prin proxenetul tau si prin forum va cunoasteti macar virtual daca nu mai mult si asa ca nu e nevoie sa va prefaceti pe aici . Apropo ... Iti pot da cel putin 4 exemple de fetiteeee cu care ti legatura si dai indicatii pe acolo parca ai fi ..... hai sa nu ne bagam asa tamnesam .
  3. tinand cont ca doar atata poti ...Nu sunt pretentii la adresa ta stai linistit clevetesti degeaba .
  4. ironia sortii face capoate intr-O BUNA ZI O SAITU CUMPAR O BERE O CAFEASAU O LIMONADA CASA STAM UN PIC DE VORBA CA DIAR BRASOV NU ESTE EUROPA .Dar atunci o sa iti dai seama cefel de om eati tu .Una la mana aici. Nu este pagina ta a doua daca nu eate a ta de ce plm te obosesti sa ma pomeneati pe aici??? Comportamentul tau lasa atata de mult de dorit si stii atat de multe traseiste incat dai de inteles ca esti doar un linge papuci. Nu te-am pomenit aici nu ma deranja ca oarecum daca ne vedem poate rosesti la Obrajori
  5. ce ai ceezut tu e irelevant .Acuma poti sa te convingi ca nu este vorba de o fata morgana cand esti lesinat de sete si de foame .
  6. stai chill si bea un pahar cu apa .Tu ai inceput cu rautati la adresa mea asa ca suporta-ti idioteniile si pe alea cu 80-150 . PS: bafta la travestiti sa iti faca curu ciur ! ;)
  7. macar bine ca ai supt-o ca sa scapi nebatut .:)))
  8. inseamna ca mai schimbam gaura mersi si eu .
  9. Hai sa te vezi cu mine prietene fac eu cinste cat esti dispus sa facem conversatie dar totusi aici nu este loc de dat in spectacol ... Crezi ca se umfla muschii pe tine ??? Hai sa fim seriosi nu este cazul sa sari aici asa agresiv la replici de acest gen .
  10. ultima oara cand am fost am dat 100 la o finalizare
  11. ti iti permiti curve care cer 100 la ora nu conteaza nimic in rest pentu tine .Esti atat de prostuț incat si semnalizezi si pui accent pe fatul sa pari mai prostdecat esti .
  12. degeaba @Cliorx este activ daca el umple randurile pe aici doar cu prostii .
  13. cu tine vreau nebunule ca sa vezi ce inseamna masaj nu ce ai patit la travestiti .Aia a fost frectie .
×
×
  • Creează nouă...