Sari la conținut

dillyboy

Serious Contributor
  • Număr conținut

    314
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dillyboy

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    outcall

Vizitatori Recenți Profil

2.467 citiri profil

dillyboy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

188

Reputație

  1. Nu prea ai sa gasesti in Ro asa ceva. Ele presteaza direct in vestul Eu / UK. Isi stiu valoarea ca femei si in plus de asta nu prea le place Romania pt ca nu vorbim limba rusa si tot saraci ca ei suntem. Putem totusi sa ne multumim cu ceva basarabence care sunt in trecere pe aici...ele sunt cel mai aproape de urainience ca feeling si look. in rest....dupa razboi vizite la kiev.
  2. Este oare aceeasi cu tot fosta colega cu bianca de acu vreo 2 sapt..tot asa la vreo 30+ anisori from Moldo?
  3. Am fost si eu. Tipa e chubby frumusica, pozele fiind cam inselatoare ea neavand talia din poze, deci silueata e ceva mai necioplita. Mi-a placut per total aspectul. Amabila, comportament frumos. Actiunea in schimb anosta si lipsita de patos. La normal se fereste de penetrari adanci si se pozitioneaza si contra arcuieste in asa fel incat sa nu intre toata. Recomand celor care fut pe slow motion si doar cu capul pulii. Nu recomand celor care fut adanc si cu zvac si cu pula medie in sus. Pacat...am simtit atractie fizica dar actiunea m-a lasat cumva frustrat. Incercati prima oara 1fin.
  4. Am butonat acu vreo 10ani ....o panarama de site unde doar conturile false(adminii) raspundeau automat. Nu exista cale simpla din pacate. Trebuie investit mult timp pe TOATE platformele de socializare ca sa gasesti asa ceva. Poate fi mai rapid daca arati tu f bine in poze plus ce e pe langa tine. Fa poze meseriase ( in zone exotice, dubai, fite, cu masini, peisaje de vis, barci, sa para ca faci mereu ceva interesant si misto..etc) din care sa reiasa ca esti un tip de viata, aventurier care se respecta pe el. Altfel, cu poza din baia de la garsoniera confort 2 nu o sa iti raspunde nimeni. Bafta!
  5. Confirm. Nu va luati dupa poze. Este f fotogenica plus ceva edit..Reality(milf 35+ vs expectations (bomba sexy sub 30) va fi epic. In rest, tipa e f ok, merita incercata de amatorii cu fantezii milf.
  6. Confirm retragerea din peisajul asta.
  7. Daaa, daca ai intarziat 2 minute incep mesajele " mai vii?" Iar intalnirile devin ratate din start, fetele anxioase maxim si suspicioase de zici ca daca ai intarziat egal cu ai venit la furat.
  8. Era odata ca niciodata un ienglez sau hamerican pe aici care plangea dupa vreo 50.000$ dati unei pustoaice teen "corina" ( nu mai tin minte exact numele). Ala da tun fetelor!
  9. Mi-a placut recenzia asta. Funny si relevanta in acelasi timp. Am cateva vizite intreprinse pe mai multi ani la ea si in unele din ele fata e cum zici tu daar are si momente mai "calde". Mi se pare ca e f autentica in sensul ca nu incearca sa faca mai mult decat vrea si poate...gen gfe sau mari conversatii dar de futut se fute bine, fara eschive si reclamatii. ah..mi s-a facut chef de ea...
  10. Ca aspect si prezenta este...WOW comparativ cu ce ofera piata in Constanta (plina de negricioase de 1.60 pe tocuri care noaptea stau pe varianta si ziua in camera de lucru) e o "rara aves". Frumoasa la fata si corp, eleganta, sexy fara a fi deloc vulgara sau "murdara". Stie sa vorbeasca si sa se comporte cu un barbat ca o adevarata femeie. Ca actiune cred ca depinde f mult de fiecare si de restrictiile ei...fk? Nu prea a fost chimie reciroca. A fost bun simt, politete, profesionalism. As vrea sa revin poate totusi ies mai multe scantei. 500 pt 1 ora in compania ei zic ca merita dpmdv DAAAAR recomand ca prima vizita sa ramaneti la 1fin de 300 si de acolo vedeti voi daca mai e cazul de nivelul urmator.
  11. Ti ai pus tate de toti banii. Daca la pui cap la cap scoti o bila perfecta.
  12. Ai dreaq franceji nici aici nu ne respecta ba chiar ne sfideaza. Cum se zice ma la voi....google translate. Daca mergem la voi si ne exprimam in romana ne faceti tigani din start. Ia tradu matale din limba ta in limba noastra si pe urma posteaza aici. Rog moderatorii sa ia atitudine si sa dea dovada de putin patriotism si sa stearga postarea asta care ne manjeste forumul
×
×
  • Creează nouă...