Sari la conținut

marmar66

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marmar66

marmar66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Salut!!! Vizitat pt a doua oara d-soara,de dimineata!Locatie convenabila pt mine,usor de gasit,cu locuri de parcare in imprejurimi. Mie imi place de fata! Meniul.... total!Ador analul!!! O sa revin!!!!
  2. Salutari!!! Am vizitat-o ieri pt prima data,dis de dimineata,pe Alis.Am avut norocul sa ridic "mira"!!! Locatie usor accesibila.Alis este super de treaba si de "gasca'. Atenta la nevoile si frustarile unui mosulet,ca mine!!!Incercat tot.ISuper !!! Locatie: 10 GFE: 10 Corp: 10 Oral: 10 Anal: 10 Normal: 10 Igiena: 10 O sa revin ,curand!
  3. Incearca...Raluca.Tlf: 0732.314.800. Locatie pe ferdinand,langa spital.
  4. Salut tuturor! Am fost astazi la domnisoara!Fusesem un pic mai devreme la alta escorta,dar n-am reusit sa ating "nirvana",asa ca, infierbantat fiind,fara gand sa ajung acasa nesatisfacut,am sunat-o pe d-soara. .Confirm locatia : la un bloc vechi vis-a-vis de parcul de la gara, adica peste ferdinand de parc. Intrarea se face din spate, unde exista multiple posibilitati de a parca. M-a intampinat impreuna cu colega ei,tot tanara,corp frumos.Alexandra este superba,chip si corp de copila!!!Am ales un trio,oral si normal protejat.Sunt foarte vorbarete, chicotesc vesel si te binedispun. Au "sarit "pe mine cu sarutari,mangaieri, pus "capisonul" si trecut la oral Alexandra.O face bine,dar parca colega o face si mai bine :atm !Trecut la normal colega,on top.Se misca bine .Schimbat "capison",trecut Alexandra on top,dupa o noua repriza de oral. Miscari de cadana ,pas. stramta si in sfarsit atins "nirvana" Notele sunt: Locatie 9.5 Aspect 10 (foarte subiectiv /imi plac mai tinere) Igiena 9.5 (totul in regula) Actiune 9 Halat 200, de revenit. Va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...