Sari la conținut

tibiradu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tibiradu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

tibiradu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

10

Reputație

  1. Cum se mai prezinta pe partea de GFE? In ultimele vizite la ea am observat ca nu mai este deloc asa lipicioasa si dornica cum era inainte. Oralul il face mecanic si doar cateva secunde, doar asa ca sa fie bifat, FK inexistent, sarutari pe corp deloc iar la normal doar sta cum o pui fara o prea mare implicare din partea ei. Daca s ar fi intamplat doar odata puteam spune ca am prins o intr o zi mai proasta. Ca aspect fizic arata foarte bine, pacat ca implicarea ei a scazut foarte mult.
  2. ai fost recent la ea? mie mi a spus ca s a retras
  3. Asa este, era mult mai pupacioasa inainte! Probabil cel care o manageriaza i-a impus asta, alt motiv nu gasesc. Spun asta pentru ca in ultimul an si jumatate, de cate ori am fost la ea, am observat ca tot timpul comunica cu cineva pe telefon prin mesaje, imediat ce ajungeam si apoi cand ma ridicam sa plec. Nu a contat ca eram primul client sau ultimul din acea zi, mereu a procedat la fel cu telefonul. Am fost la ea prima data in 2020 si de atunci o vizitez regulat si am observat aceste schimbari de comportament pe care le are. Poate a intervenit si plictiseala, rutina sau orice altceva dar este clar ca nu mai este asa cum era acum un an si jumatate, din punctul de vedere al implicarii si al prestatiei. Oralul este facut doar asa ca sa fie bifat ca l-a facut iar la normal inca se implica dar are momente cand geme fals si incearca sa te faca sa termini mai repede. In continuare este o prezenta placuta ca fizic, cu un corp bine proportionat si cu niste sani de senzatie dar din pacate cam aici se termina plusurile ei. Ar putea rezolva si problema cu acneea de pe corp daca ar fi interesata, asta in primul rand pentru confortul ei ca femeie. Concluzia, o fata frumoasa dar care a scazut calitatea serviciilor si in schimb a marit pretul sedintei. In conditiile astea nu stiu daca am sa o mai vizitez, oricum daca o voi face nu va mai fi asa de des.
  4. Din ce s a scris aici, acum ceva timp, AnaMaria este la fel de permisiva ca Adela
  5. 200 daca vrei sa fie nud. Sarutari doar pe corp sau si pe buze?
  6. A mai fost cineva la ea? Din ce am vazut fata asta este pe toane, cand permite mai mult cand mai putin. Ultima data m-a lasat sa o mangai mult la "pasa", pana s-a umezit bine dar tot nu a vrut mai mult. Mi-a spus ceva de genul, inca nu e momentul, mai dureaza pana ma obisnuiesc cu o persoana. Adica nici da dar nici nu. Poate altii au reusit mai mult pana acum. Din ce am vazut pana acum, nu duce lipsa de clienti, chiar are agenda plina, cu greu imi gasesc loc pt o programare. Sunt aproape convins ca are alesii ei cu care a trecut la alt nivel.
  7. mai are oferta de 600 pentru sex?
  8. unde o pot gasi pe Ela de la Fantasy, mai lucreaza pe undeva?
  9. nu a mai incercat-o nimeni?
  10. 200 pt masajul nud si e dispusa si pt mai mult dupa ce cunoaste persoana
×
×
  • Creează nouă...