Sari la conținut

peniscaptivus94

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre peniscaptivus94

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucharest
  • Interese
    Bitches

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

peniscaptivus94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

14

Reputație

  1. Eu am fost la ea si i-am dat 200 lei ca donatie. Am facut asta dupa ce am citit comentariile. Mi-a multumit mai mult decat iti multumesc aia care sunt la cersit…saraca e vai de capul ei.
  2. A fost cineva la personajul asta? Chiar sunt curios daca si-a facut coneva curaj. https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-doamna-plinuta-47-de-ani-B9elxZ#owmNvX
  3. Baba asta cere bani pe masaj ? https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-doamna-matura-voluptoasa-zW2JEd#PYa1wJ
  4. Eu stiu ca daca faci neprotejat orice gaura de la gat in jos zbori direct la “De evitat”….asta e o fosa cu boli 😐
  5. Am fost eu. Are in jur de 35-40 ani cu kg in plus (cam multe). Are undeva la 155-160cm si si in jur de 70-80 kg insa pentru cei care prefera dameze plinute e ce trebuie. Locatia e undeva in Buftea la casa. Cred ca e casa parintilor ei care nu mai traiesc. Casa e veche rau, are o masa de masaj + dus. Am stat pentru un masaj, cu finalizare. Din ce am discutat cu ea pare a fi casatorita insa cred ca sotul ei nu stie ca presteaza mai mult cel putin asa mi-a dat de inteles. E foarte sociabila, vorbeste cam mult. Are sani mari fundul nu prea pot spune multe deoarece nu l-am vazut. O suge cam de 6-7, cat sa-ti faci treaba si te lasa sa-ti dai drumul pana la ultima picatura in gura ei.
  6. Eu as recomanda mai bine tinder...acolo ai sanse sa gasesti ceva pe neprotejat. Dar o escorta care face neprotejat e cancer...nu ca cele de pe Tinder ar fi mai ok dar poate au mai putin trafic prin vagin...🤣🤣🤣🤣
  7. C Avand un fetish cu mature 40-50 am zis sa imi incerc norocul. Daca nu e ce trebuie raman pentru un masaj. Daca e de speriat asta e, timpul meu pierdut...macar am incercat.
  8. Salut, A fost cineva la doamna https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-maseuza-open-minded-cu-2M6RKx#xjRVY8 Am vorbit cu ea pe whatsapp a zis ca face masaj 100 de lei si am intrebat daca face si sex. A zis ca face doar cu prezervativ (mi-a placut ca a inceput cu “doar cu prezervativ” asta inseamna ca e ok din punctul asta de vedere. O sa dau o tura azi pana la ea. Din pacate n-am salvat poza. Arata ca o doamna bine facuta pe la 48-50 de ani.
  9. Doamna asta daca o vezi pe strada cand ai 27 ani ai zice ca n-ai fute niciodata asa ceva...din dorinta de a fute si ceva mai granny am zis sa incerc si eu. Doamna este o femeie incredibila care stie sa scurga si ultima picatura din tine. Este o adevarata femeie care stie ce sa faca in pat chiar daca nu este o bomba sexi cu un corp perfect.
  10. Cred ca are tumora la creier 🤣🤣🤣
  11. Am fost si eu la doamna anul trecut. Se pricepe la masaj, mi-a facut laba si am incercat sa o mangai pe la pasarica si sani. Am fost placut surprins ca ma lasat ir spre final a facut si putin oral pret de 5-10 secunde apoi mi-am dat drumul. Parea si ca si doamna se incintase. Am sperat ca poate mai mult dar nu a fost asa. Oricum, merita pentru masaj.
×
×
  • Creează nouă...