Sari la conținut

micutul.1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre micutul.1

micutul.1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Super servicii , am fost si e la inaltime. Danke !
  2. Inca e in probe , sper sa-i dea drumul. Am incercat si nu merge inca.
  3. Locatia 10 : am primit reperul public pe sms si restul indicatiilor prin telefon . Locatie de business , sapunuri cu duiumu, prosop si papuci Fata 10 , o brunetă perfect proportionata,usoare semne de la slabit, sâni frumos si mari + naturalii, fund rotund, Atitudine/GFE de nota 10 : am stat de vorba si am avut si prietene comune Igienă 10 : Parfumata , curata, epilata Oral 9 Ne-am adaptat din mers , f atenta dupa cu servetele Normal 10 pt ca a muncit pentru amandoi si au iesit 2 numere super Cadoul, 200 lei intalnirea , un raport excelent M-a asteptat la usa ei fara sa fie ascunsa. Amfost poftit in apartament , tratat cu Cola rece si am povestit ca niste vechi amici fara sa ne uitam la ceas. Cand am plecat la baie mi-a luat hainele si le-a aseze pe umeras. Cand am revinit de la dus am avut parte de o imagine superba.M-a tras in pat si s-a apropiat delicat de mine atingandu-ma delicat m-a pregatit de un un oral cu atentie la micutul /zone adiacente si frecat cu sanii. Mi-a asezat prezervativul cu o supertehnica si mi-a oferit niste miscari dementiale de solduri pana m-a terminat. A facut curatenie la junior, mi-a oferit prilejul de reinprospatare si dus pt amandoi. Numarul doi a cam stors-o dar cu un preludiu intens, cu sarutari peste tot si cu un 69 pt egalitate intre sexe m-a facut din nou fericit.P Pup printeso !
  4. Am dat sms si tel in cursul diminetii , dar nu a raspuns. Asa ca am ajuns la Erika.
  5. frumoase si potrivite. Naturale si siliconate
  6. Iarna in padure, ninge. Un urs se plimba furios. Rupe un brad, apoi da cu piciorul intr-un copac, urla la lup… Manios rau de tot. Merge si bodoganeste: - Asa…. mi-o trebuit sa beau cafeaua aia in septembrie…
  7. in timpul serviciului mai dau cate o evadare ( programata ) iar la consoartaii spun ca voi avea meeting cu conducerea , nervi, deadlineuri...nu intreaba sau varianta cu un prieten pe care-l ajuti cu ceva( carat,mutat, calculator) si dupa da si el o bere si nu poti refuza omul...trebuie sa se revanseze sau ii cunosti programul si nu are ea cum sa te sune la mine faza cu tel mort, fara baterie nu tine ca am 2 numere si imediat suna pe al II-lea...daca ii raspund e mai mult decat ok
  8. Eu sper ca te mai razgandesti. Rautati au fost si vor mai fi. Ia o pauza de la forum si nu uita pe cati i-ai tinut in priza cu ce ai postat. Magari sunt multi, oameni ca tine mai rar.
  9. unde este noua ta locatie ? Daca nu este cea din titlu... incearca la telefon... il gasesti tot acolo! Intrebari de genul asta pe forum nu isi au locul si se penalizeaza! A.
  10. In urma unor recenzii ale fratilor mai mari am vizitat-o si eu toamna trecuta. Am facut programarea pt a 2-a parte a zilei si cand am ajuns la ea am asteptat indrumarile spre cuib. M-a primit super, am stat de palavre si am trecut la actiune pt un numar. S-a miscat super, are un DT de exceptie si niste sani dementiali. Foarte atenta si nu m-a grabit deloc, discret lasat banii dupa. Nu a fost apa calda ( vechea problema ) si nici cablu tv, muzica de pe laptop. Cand mai ajung in zona o sun din nou pt o tura mai lunga.
  11. Nu, 9 mai nu a fost...multumimpt 9 martie anyway
×
×
  • Creează nouă...