Sari la conținut

bloflo

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bloflo

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bloflo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

32

Reputație

  1. Un refresh servicii preturi?
  2. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/buna-noua-in-orasul-tau/4e16ie021fh974ihddh1h28795e487eh.html Salut a fost cineva la ea? La telefon a parut ok 200fin 400ora strada labirint dar nu am riscat
  3. Am revenit cu update! Dupa ce am.postat aici a cateva ore fata miaa dat mesaj si si-a cerut scuze ca a fost un client vechi care a prelungit si a stat mai multe ore si nu a putut sa stea cu telefonul. Am reprogramat in alta zi, am confirmat cu ea si in ziua aia si ziua cu pricina a ramas stabilit! Locatia usor de gasit, bloc pe bulevardul Tomis,mai sus de Dacia spre Tomis 3, apartamentul la parter, papuci la usa camera ok. Este moldoveanca, imi aminteste de Maya,aspest fizic bun, minion dragut cu forme singurul defect cred ca ar fi dantura dar nu am intrebat daca practica FK si pe mine unul nu ma deranjat. Actiunea se desfasoara dupa ce te instiinteaza ca ai venit la femei nu la spa, nu pui mana pe prezervativ tu nici sa il scoti si nu sta cum vrea ea, doar cum ii spui tu ceea ce e foarte ok d.p.m.d.v. Oral umed, de futut se vede ca ii si place se uda natural este superb! Per total si-a rascumparat greseala, daca va reusi sa tina programarile si sa nu mai puna lumea pe drumuri ar fi perfect! 100 finalizarea 200 ora! E cu mult peste alte fete cu pretentii de 150lei si ca aspect si ca servicii. Merita incercata, recomand
  4. Nuj ce experiente ai avut cu maya , dar eu de fiecare data cand am fost, nu am plecat dezamagit👍🏻
  5. Daca nu vine el, pot veni eu sa facem ce ai vb cu el in pm? 😒
  6. Am fost si eu la ea , tot la Nevada Cunostinta, dus si pe masa de masaj Eram programat la masaj relaxare 150lei Spre terminatul masajului in zona fesolor si intima ne fiind erect, m a intrebat daca nu ma atrage deloc I-am spus ca ma atrage si chiar am o fantezie cu ea,am stabilit pretul 400lei pentru mai mult si a atacat.... ma sarutat am ajuns de pe masa de masaj pe pat a inceput cu oras neprotejat atenta si la vecini, a pus prezervativul si a venit peste...sarutari si futai, am schimbat in doggy si la final misionarul tot la fel cu mult FK finalizat in balon. Dus si plecat. Per total o experinta foarte reusita are o pizda stramta si nu sunt vreun terente. Locatia usor de gasit si curata, dusul cu detoate. De recomandat si revenit DA Ps nu trebuie sa vb la telefon cu ea de mai mult ca e deschisa in timpul masajului de alte negocieri cred daca simte si ea Pss nu accepta limbi , a zis ca doar buzele de sus le da la pupat!
  7. La 12:30 am vorbit cu ea, am stabilit in 40 minute o intalnire si sa revin cu telefon cand ajung in zona dacia, zis si facut! Am plecat spre dacia am gasit loc de parcare si am sunat, surpriza nu mai raspunde am zis poate are client e altcineca am mai stat 30 minute la Famous in care am mai incercat sa sun de 5 6 ori la intervale de 5 minute, nu a mai raspuns si am plecat. Concluzia o trageti voi dar nu cred ca se merita sa consume cineva motorina pentru tepe!
  8. Pai cum sa mai merg undeva unde nu mi-a placut, am spus ce am avut de spus si aia a fost vad ca si alte persoane au observat acelasi lucru deci nu noi suntem problema🤗 Si unde ar trebui sa vorbesc despre tine daca nu intr-un topic despre tine.Trebuie sa scriu doar de bine aici sau ce??.Bune sau rele parerile sunt despre tine si trebuie sa le accepti sa indrepti ce poti si ce nu aia e. Asa iti selectezi clientii.
  9. Cand se aduna jeg si in locatia aia, se intoarce aici😅
  10. Am fost si eu la ea de mai multe ori, am remarcat acelasi lucru, mizeria din casa Cainele nu ma deranjat dar nici nu mi-a placut adica am putut trece peste dar cu mizeria am zis pas, de mai bine de 1 an nu am mai fost la ea.
×
×
  • Creează nouă...