Sari la conținut

poenariu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    78
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre poenariu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

poenariu's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

49

Reputație

  1. Fa-ti bagajele deja , castigi timp :)) Eu nu te acuz de nimic, poti sa pui 1000 lei cu ce serviciu vrei tu in ce pozitie vrei tu :)) Oricum eu nu vin la scorul asta si sunt convins ca multi gandesc la fel. Vroiam doar sa-ti dau un sfat ca pretul se mareste etapizat daca vrei sa ai succes. O sa te convingi tu singura , n-ai nevoie de sfatul meu . Succes !
  2. Ce 600 ? :)))))) Rata inflatiei 50% In maxim 1-2 sapt o sa revina la vechiul pret, stati linisitit. Macar treceai si tu in etape 500...600...etc, nu sari cu 50% . Ia-o ca pe un sfat , nu ca pe un reproș. Asa e in orice domeniu, inclusiv asta. Succes !
  3. Am fost mai demult la dra si revin acum cu o recenzie corecta si onesta: - locatia Vitan, garsoniera din cate am dedus. Nu e singura in locatie, pe durata intalnirii cealalta persoana sta in bucatarie. Prosop curat , cateva optiuni de produse de igienizare. - tipa slabuta , bruneta, undeva la 1.65, cred ca sare de 30 de ani , nu am intrebat. Pe durata intalnirii tine sanii acoperiti, probabil ca nu sunt ce trebuie, oricum sunt mici dupa marime. - oral mediu, partial deep sustinut intens de mana, sunt episoade cand am simtit dintii si nu o am f mare ( nu e f placut) - in reverse LOT se misca f bine , dar la doggy m-a pierdut. Mi-a venit un miros de peste stricat de m-a nenorocit, mi-a pierit tot cheful. Nu vreau sa mai intru in detalii, vreau doar ca aceasta recenzie sa fie una corecta si onesta. Nu stiu daca am prins-o eu intr-o zi mai proasta, nu vreau sa generalizez, dar daca au mai fost astfel de cazuri si in alte zile va rog sa prezentati situatia, ca sa nu mearga altii ca mine ca sa-si ia si alte tepe. Nu dau nota , nu e cazul. Nu ai ce nota sa dai in astfel de situatii. Nu vreau sa fac rau nimanui, feedback-ul negativ poate sa fie constructiv pe viitor in special pt escorta. Multumesc !
  4. Sa vina doar aia cu patratele, restul la sala pana va chem eu ... :))
  5. N-ai inteles nimic... Sunt convins ca o sa umpli de clienti de calitate odata cu aceasta alegere. Mult succes !
×
×
  • Creează nouă...