Sari la conținut

curiousbynature

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre curiousbynature

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

curiousbynature's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

36

Reputație

  1. Locația vis-a-vis de Petromul de lângă Mall Vitan, chiar la strada - unde e o tipa brunetica bună dar cu servicii de foarte proasta calitate și cu o grasa infecta, fugiți de ele. Mint la telefon de serviciile oferite, în locație după ce te dezbraci începe brunetica cu scuze și cu diferite pretexte.. Fugiți ca acolo e doar de pierduț bani, timp și nervi grămadă. Atât.
  2. Va salut, Abia am plecat de la ea, arata foarte bine și serviciile sunt peste media din ziua de azi. Locația - Nerva Traian în blocul cu loto.apartamentul e ok, curat, patul scârțâie puțin dar nu deranjant. Poți fuma o țigară, dus ok, prosop curat. Acțiune: prima finalizare a fost destul de rapida, fiind foarte încărcat. Dar a fost faciala combinata cu oral, în picioare ea stand în genunchi în fata mea, nota 10. Are niște sâni demențial, te lasă să te joci cu ea indif de ce vrei sa faci. După o pauza de țigară, a început în oral adânc, cu tendințe de face fuck deep combinat foarte umed, am tras-o lejer de par și se e cita destul de bine făcându-i oral, ceea ce e mai rar întâlnit. Apoi am făcut un cunilingus scurt și apoi am pus prezsrvativul și s-a urcat deasupra, se mișcă bine iar sânii se vad super mișto. Am terminat asa, nu am rezistat nici la al doilea număr prea mult dar când revin sigur o sa încerc și alte poziții. Este din MD, venita pe aici de vreun an și ceva. Recomand. 200/ora cu 2 fin, una fiind orala sau faciala și a doua în prez. Sper ca am fost de ajutor. O zi buna
  3. M-ar interesa și pe mine sa știu.. O fi reala?
  4. Salut johnybegood, as vrea sa te întreb dacă 150ron a fost pe finalizare sau ora? Ceva detalii despre ce face pe total? Mulțumesc.
  5. Știe cineva al cui e nr acum? Cine are anunțul pe publi acum?
  6. A dat cineva în ea pana la urma? :)))
  7. Am fost și eu la ea la Sf anului trecut, cu 50fin și 150h. E frumușică dar cam atât. E scândură, nu face nimic din intenție și așteaptă sa termini. Nu face fin orala, Oralul poate fi și neprotejat. În fine.. Nu recomand decât dacă vrei o fin rapida.
  8. Salutare, am fost la ea acu vreo 2 luni și pot spune ca e ok ca și servicii.. Un pic cam grăbită atât la oral cât și la normal. Oralul e bunicel, cu tente de deep iar la normal dacă durează prea mult începe sa dea contre dar pe total mie mi-a plăcut. Cotizație 150 RON 1h oral și normal. 200 și cu anal și din ce am înțeles chiar îi place analul. Eu unul o recomand. Pozele îmbrăcată în negru sunt mai reale. Este miniona bine proporționata și vrea sa se facă placuta dar nu se fumează în locație.
  9. Revin cu precizarea ca la mine a fost foarte ok, curata atât locația cât și ea și foarte politicoasa. Și îmbrăcată sexi cu desuuri negre corset tot negru. Nu are TV sau radio în rest strictul necesar, adică prosoape curate gel de dus și repet, curat în camera de lucru dar simplist mobilat. Nu prea fac recenzii deoarece am văzut ca multe sunt false și nu vreau sa ma contrazic cu nimeni.
  10. Da ea este. Nr e 0762554748 Confirm link-ul de mai sus de pe publi.
  11. Salutare confrati, vreau sa va fac cunoștință cu o super fata la care eu am fost pana acum de 3 ori și a fost super ok de fiecare data. Locația e lângă primăria de la Obor, garsoniera ok simplista apa calda prosoape curate 1 gel de dus. Tipa e singura în locație, aproximativ 1.66..1.67 bruneți a par lung simpatica, vorbareata și își respecta clienții și nu răspunde la telefoane când e cu cineva. Este slăbită cu ochi f frumoși, sâni nr 2 spre 3 naturali fund mic foarte drăguț. Ca și servicii, oferă oral nepro cu fin și normal protejat și vreau sa va spun ca oralul e demențial, nu se grăbește..te privește în ochi și face tot posibilul sa se facă plăcută și sa mai revii. Finalizarea orala e superba, recomand cu 10+. Normal- in orice poziție se excita natural și îi place să facă sex. Socializează între numere și nu te grăbește deloc. Cotizație 150 RON pt 1 ora. O recomand și o sa mai revin la ea ori de câte ori pot. Sper ca am fost de ajutor.
  12. si ca pret, servicii? stie cineva?
×
×
  • Creează nouă...