Sari la conținut

venitres

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre venitres

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Eternul feminin

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

venitres's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

62

Reputație

  1. Ai dreptate, scuze! A fost protejat, am scris eu greșit. Din păcate nu pot edita...
  2. Raportez după prima vizită la Diana (sper că vor fi mai multe): Dacă vreți o persoană slim sau skinny, nu mergeți la ea Dacă vreți să puneți mâna pe o pereche de sâni spectaculoși, nu mergeți la ea. Dacă însă vreți să întâlniți o fată simpatică, frumoasă, naturală, cu ochi fermecători și cu un GFE la cote extrem de înalte, Diana este ceea ce trebuie. Am făcut programare pe whatsapp cu câteva zile înainte, reconfirmând în ziua vizitei. Mi-a deschis ușa o fată cu ochi frumoși, cu forme bine definite, cu un zâmbet cuceritor. Am stat puțin la povești, Diana fiind puțin dezamăgită că în ziua respectivă avusese parte de multe programări ale unor tipi care nu au mai ajuns la ea; suspecta că poate concurența ar încerca să o saboteze - lucru pe care, personal, îl găsesc destul de plauzibil. Mi-a oferit, la alegerea mea, un pahar cu apă din care, până la finalul întâlnirii, am uitat să beau : ) Am primit un prosop curat și am purces la duș. Baia este destul de mică dar găsești tot ce este nevoie în ea. După ce am revenit în dormitor, Diana m-a așteptat îmbrăcată - un punct pozitiv, deoarece este întotdeuna o plăcere să desfaci cu propria mână ambalajul. Am început cu sărutări, mângâieri, îmbrățișări - ca și cum ar fi fost cu o iubită. Am continuat în pat cu puțin oral neprotejat foarte bine făcut, atât de bine încât mi-a fost teamă să nu finalizez mai repede decât aș fi dorit și am cerut să trecem la normal protejat. Am schimbat câteva poziții, toate asezonate cu FK din belșug, și aproape că nici nu am simțit când a trecut timpul. M-am trezit spre final că totuși trebuie să mă încadrez într-o oră (ea nu m-a grăbit absolut deloc), pentru că ar fi lipsă de bun-simț să depășesc timpul stabilit, deși era atât de bine încât aș fi prelungit cu mult întâlnirea. Am finalizat în doggy, am mai trecut o dată pe la duș și am ieșit pe usă la fix o oră după ce intrasem - dar într-o dispoziție mult mai bună, datorită Dianei.
  3. Am vizitat-o pe Emilia acum vreo zece zile, dar nu am avut timp să scriu. Am stabilit întâlnirea ușor, pe whatsapp, cu câteva zile înainte, confirmând încă o dată în ziua respectivă. Am ajuns lângă blocul ei cu câteva minute înainte de ora fixată, i-am dat mesaj, iar la fix am primit codul de la interfon - punctualitate aproape germană. Fata este foarte mică de statură - bine, și eu sunt destul de înalt, ceea ce face ca diferența să fie considerabilă. Arată bine la corp, chiar dacă pozele o avantajează oarecum. Chipul, așa și așa. A purtat ochelari în permanență, nu știu dacă de nevoie sau doar pentru a îmbunătăți impresia generală, M-a primit clasic, după ușă, într-un slip și sutien, Am schimbat câteva vorbe înainte de a acțiune, mi-a solicitat banii înainte fiind prima vizită (oricum i-aș fi lăsat eu pe măsuță înainte de a merge la duș, nu îmi place ideea că și-ar putea face griji din cauza asta), am primit un prosop curat și am mers la baie, în timpul ăsta ea a funat o țigară... După ce m-am întors, m-a invitat în pat, și-a dat jos echipamentul în care mă primise și am trecut la treabă: puțin oral neprotejat din partea ei, apoi normal în câteva poziții clasice, la inițiativa mea toate; lady on top, misionar, doggy - nimic acrobatic, nici nu am cerut altceva, nici nu a avut ea alte inițiative. A acceptat câteva sărutări pe buze, dar departe de ceea ce am putea numi french kiss, partea de GFE fiind undeva la nivel mediu, aș zice. După ce am finalizat (în LOT), cât timp am făcut duș, a mai fumat o țigară. Toată întâlnirea a durat cam 50 de minute. Cred că nu i-a plăcut foarte mult de mine, de asta nu au fost cine știe ce artificii ori scântei, ceea ce mi se pare normal, nu poate avea aceeași chimie cu toată lumea, ceva parcă nu s-a potrivit. Pe ansamblu, a fost o experiență medie, pe care nu o regret, dar nici nu sunt foarte tentat să o repet.
  4. Încep cu concluzia: nu știu de ce fata asta nu este la Top : ) Știind de la începutul săptămânii că voi avea o "fereastră" în program, i-am scris marți pe Whatsapp întrebând dacă putem face o programare pentru vineri; mi-a răspuns să îi scriu a doua zi, miercuri. A doua zi am revenit cu aceeași întrebare: mi-a răspuns să îi scriu din nou joi. Joi am întrebat din nou și, în fine, am stabilit să ne vedem în ziua solicitată. Cu reconfirmare, evident, în dimineața respectivă, când mi-a trimis și adresa. Așa că vineri m-am înființat la locația respectivă, pe Dudești, la doi pași de Dristor. La ora stabilită mi-a deschis ușa iar prima impresie a fost spectaculoasă: un chip frumos, un corp unduitor, cu sâni mici dar foarte potriviți cu ansamblul (sper să nu îi treacă prin cap să îi augmenteze, sunt foarte bine așa, chiar dacă nu ar fi pe placul amatorilor de tits fuck), cu fund obraznic și apetisant. E drept, contribuie mult la aspect și platformele pe care era cățărată; dar și după ce coboară de pe ele nu există motive de reproș. Pe scurt, o apariție sexi, plăcută, fresh. Am lăsat pe măsuță 450 de lei (anunțasem din timp preferința pentru "meniul complet"), și, după o scurtă discuție la un pahar de apă, am întrat la duș, primind de la Lidia un prosop curat, părea chiar nou. Întors în cameră, am găsit-o așteptând goală în pat. Știu că nu am solicitat asta, însă m-aș fi bucurat să îmi lase mie plăcerea de a-i da jos "ambalajul" frugal; poate data viitoare... Despre acțiune, nu ar fi multe de spus: un preludiu frumos, asezonat din plin cu FK; unsori se cam gâdila de la atingerile pe sâni; oral foarte plăcut; normal în mai multe poziții; anal intens și prelung. A lipsit totuși puțin pentru a fi totul perfect: nu știu exact de ce, mi s-a părut că niciunul dintre noi nu a fost în formă maximă. Eu știu că eram puțin preocupat de o întâlnire (de business) pe care urma să o am două ore mai târziu. Ea cred că era puțin reținută fără să îmi explic motivul, nici nu am întrebat: poate că așa este la prima întâlnire; sau poate din cauza diferenței de vârstă dintre noi, pe care o estimez pe la douăzeci de ani. La sfârșit, mi-a oferit, fără ca eu să solicit, suma de 50 de lei, deoarece finalizarea a fost la AP, fără CIM; nu a refuzat ea, dar AP era atât de bun, încât am preferat așa.
  5. Relatez și eu o vizită la titulara topicului.... Întâlnirea a avut loc săptămâna trecută. Contact: Am stabilit ora pe WhatsApp, cu o zi înainte, cu o confirmare în ziua întălnirii. Locația este între Piața Unirii și Budapesta, ușor de ajuns din orice zonă; nu am mers cu mașina proprie, nu știu cum este cu locurile de parcare - prefer Bolt/Uber Ca să nu bat câmpii prea mult: Cezara este înaltă, frumoasă, caldă, întreține o conversație plăcută și fără să pună întrebări indiscrete (de genul "ești căsătorit?", cum am mai fost întrebat în alte părți, chiar dacă nu port verighetă și nici nu am urmă pe degetul inelar...). M-a amuzat când mi-a spus că am fața de jucător de poker, deoarece nu se citește nimic pe ea - iar eu i-am spus că nu joc poker, ci doar bridge... După o scurtă conversație pe canapea, presarată cu FK, îmbățișări și tachinări, m-am grăbit la duș. M-a așteptat echipată ca la primire, lăsându-mi mie plăcerea de a-i scoate sutienul și chiloțeii. Ce a urmat este greu de povestit: ON, NP, FK din plin, toate pozițiile pe care le-am solicitat, totul făcut cu abnegație, cu artă, cu implicare, aproape că nici nu am simțit cum a trecut timpul. Nu vă recomand să o vizitați: riscă să dea dependență și să pățiți ca mine, care abia aștept să o vizitez din nou. În plus, ridică ștacheta atât de sus încât puține alte fete, profesioniste sau nu, se vor mai ridica la același nivel.
  6. venitres

    Ema 0722416808

    Nu știu cine este acest Giovinco, însă vorbește prostii. Ema este o persoană serioasă cu programările, arată foarte bine, face un masaj de relaxare foarte bun și un masaj erotic ireproșabil. Este destul de pemisivă pentru o maseuză și se adaptează ușor la personalitatea și dispoziția clientului; mie îmi place foarte mult de ea atât ca prestație, cât și ca persoană cu care poți sta de vorbă și relaționa firesc. Nu am vizitat-o atât de des pe cât ar fi meritat doar pentru că momentan sunt într-o perioadă în care îmi doresc ceva mai mult decât un masaj chiar foarte bine făcut. Dacă ar fi permis doar puțin mai mult (nu mă refer la penetrare), mi-aș fi făcut abonament la ea. Este de înțeles, fiecare om are limitele sale pe care este bine să i le respecți. Însă atunci când voi simți nevoia unui masaj foarte bun, Ema va fi prima la care voi apela.
  7. venitres

    Ema 0722416808

    Deși la Diana nu a fost rău, dacă ar fi să aleg aș alege Ema. Dar asta este o alegere subiectivă, nu înseamnă că alții nu ar prefera invers. Fiecare dintre ele are calitățile ei.
  8. venitres

    Ema 0722416808

    Sa zic si eu vreo doua vorbe despre Ema. De multa vreme imi propusesem sa o cunosc, am si programat o data o intalnire, dar, din cauza unor incurcaturi pe la serviciu, a trebuit sa o amanam... In fine, nu asta e important. Nu cred ca are rost sa mai spun si eu multe despre cum arata Ema, ca s-au spus destule inainte: are un corp atractiv si un chip interesant, cred ca suceste multe capete pe strada - ceea ce poate duce la riscuri pentru pietonii neatenti : ) Desi eu unul sunt destul de taciturn in astfel de momente, Ema s-a priceput sa "sparga gheata" si am vorbit despre o multime de lucruri. Asa am descoperit, printre altele, ca locuim destul de aproape unul de altul - am si stabilit cum sa ne comportam daca ne intalnim intamplator pe strada... : ) Mi-a facut un masaj de relaxare foarte,,, relaxant, care chiar m-a pus pe picioare, Am facut greseala sa merg la ea dupa cateva zile mai grele si nopti dormite mai pe sponci, asa ca la erotic m-a dat gata mai repede decat ma asteptam. Fara sa se grabeasca ea, a fost vina mea, ceea ce inseamna ca trebuie sa repet vizita cand voi fi intr-o forma mai buna, ca sa profit la maxim de talentele ei. Spune, si am toate motivele sa o cred, ca ii place sa faca masaje. La despartire mi-a recomandat un loc din apropiere unde se pot gasi "cei mai buni burgeri din oras' : ) A fost o intalnire foarte placuta. Este genul de persoana cu care o ora nu este niciodata de ajuns, nici nu am simtit cand a trecut.
  9. Nu stiu cum s-a nimerit, dar de cateva ori am sunat si nu erau disponibile nici Katy, nici Ela, Am intrat la utlima vizita cu Diana. E mai micuta de statura, destul de slim, draguta la fata, nu prea stiu ce sa adaug fata de ce se vede in pozele de pe site. Doar ca a purtat ochelari pe toata durata intalnirii Pentru amatorii de asa ceva, nu face masaj fantasy Am sarit peste masajul de relaxare si am inceput direct cu cel erotic. A fost destul de bine facut, ea este destul de permisiva cu atingerile, nu am ce sa ii reprosez din acest punct de vedere Am terminat cam in 45 de minute, dupa care m-a intrebat daca poate merge ea prima la dus. Nu am avut nimic impotriva, iar dupa aceea, in timpul dusului meu, deja dezinfectase patul si il pregatise pentru urmatorul musteriu. Ca termen de comparatie, cand am fost cu Andreea actiunea durase cam 50 de minute, iar ea s-a oferit ca in restul timpului sa imi faca masaj de relaxare... Probabil ca era o ora mai aglomerata acum, pentru ca exact cand ieseam pe poarta un coleg tocmai suna la sonerie
  10. Am ajuns si eu la Andreea (dupa o pauza mult prea lunga in care n-am mai trecut pe la salon). Este inalta, supla, este foarte frumoasa la fata (cel putin dupa gusturile mele); carcotasii ar putea spune ca are sanii mici, dar se potrivesc foarte bine asa cum sunt cu restul Am ales o ora de masaj fantasy (250 lei fiorosi), in camera mare cu bara pt striptease si cabina de dus. Muzica, asa cum zicea altcineva mai sus, nu prea se potriveste cu decorul si actiunea, dar trecem peste. Andreei cred ca nu prea i-a placut de mine, venisem de la drum lung, eram destul de obosit, afara erau 10000 de grade, era si diferenta de varsta (probabil cu cel putin 15 ani inaintea ei), nici eu nu sunt un mare vorbaret, dar s-a achitat cu profesionalism de ceea ce avea de facut, cu gratie si senzualitate, Mie mi-a placut mult de ea si sper sa mai ajung pe mana ei.
  11. Am vizitat-o acum cateva zile pe Adriana. Programarea a fost facuta prin whatsapp, cu o zi inainte, A decurs fara probleme. Am bajbait putin pana sa nimeresc blocul pentru ca pacatosul de Waze m-a dus in spatele blocului, dar cu Adriana la telefon am ajuns repede unde trebuie. M-a intampinat in tinuta din pozele de mai sus. Pe tocuri, mi s-a parut ca arata foarte bine, este una dintre cele mai frumoase fete pe care le-am intalnit. E drept ca nici nu merg des la escorte, dar chiar si in comparatie cu "civilele", greu sa o egaleze multe. Fireste, impresia este subiectiva si altora poate sa nu li se para la fel cum am vazut-o eu. Insa dincolo de aspect mi-au placut mult dezinvoltura, naturaletea si faptul ca, se vede, are si "materie cenusie" M-a servit cu un pahar cu apa, am schimbat cateva vorbe sa ne cunoastem putin, apoi, in timp ce ea a fumat un Iqos, am intrat la dus. Despre actiune pot spune ca a fost la inaltimea asteptarilor si se vede ca merita sa se afle in top. Locatie: 10 (curat, ingrijit, nimic de reprosat din punctul meu de vedere) Aspect: 10 cu tocuri, 9 fara (cu cativa cm in plus ar fi fost de 10 indubitabil), altfel, frumoasa, ingrijita, sexy Oral: 9, nu sunt fan, prefer normalul NP: 9, ar fi fost 10 daca permitea mai mult acces la sani (nu prea ii placea sa fie atinsi in timpul actiunii, desi nu faceam nimic exagerat cu ei) GFE: 10 - traieste clipa impreuna cu tine, iti creeaza impresia ca ii place de tine si ca ii place ceea ce face Am platit tariful normal de 250/h, intalnirea a durat cam 50 de minute door-to-door, fara sa ma grabeasca niciun moment.
  12. Am sunat recent, intr-o seara, la numarul din topic si mi-a raspuns Sofia imediat; am convenit o intalnire in 30 de minute si mi-a trimis adresa prin SMS. Este la etajul unu al unui bloc din proximitatea Pietei Muncii (am vazut ca cineva a spus mai sus parter, a facut probabil o confuzie) Am sunat cand am ajuns in fata blocului si m-a rugat sa mai astept doua minute; in putin timp a sunat sa imi spuna ca pot sa urc - era intr-o discutie telefonica cu fratele ei... https://www.**spam editat**/uploads/emoticons/default_smile.png Blocul este destul de ciudat, dupa ce am urcat la etaj am ajuns intr-un hol din care pornea alt hol cu o usa pe care a trebuit sa vina personal sa o deschida; holul, destul de intunecos, cu multe usi, dar nu circulau la acea ora vecinii Sofia: o ardeleanca foarte simpatica, inalta de cca 1.70m, varsta declarata 21 de ani (nu am motive sa nu o cred pe cuvant), slim, sani fantastici, picioare subtiri, cateva tatuaje; foarte volubila, amuzanta si amuzata, vorbareata, dezinhibata. Probabil din cauza varstei si a lipsei de experienta a pus intrebarile pe care o escorta nu ar trebui sa le puna niciodata daca nu aduce clientul vorba despre acest subiect: "Esti casatorit? Ai copii?". M-a primit imbracata oarecum de casa, Spunea ca a venit in Bucuresti ca sa practice aceasta meserie pentru ca in orasul de bastina nu poate, doarece ar recunoaste-o cunoscutii... https://www.**spam editat**/uploads/emoticons/default_smile.png Apropo, fumeaza ca un turc... https://www.**spam editat**/uploads/emoticons/default_smile.png Am platit pentru o ora, dupa care mi-a oferit un prosop imens si curat si am mers la dus. Ea nu a intrat in baie pe durata vizitei mele, presupun ca facuse dus inainte, dar in privinta asta nu pot sa bag mana in foc. Dupa dus a trecut cam direct, dupa gustul meu, la ostilitati. Cu mine a refuzat FK-ul - probabil ca nu i-a placut prea mult de figura mea. :) A folosit mana ca sa obtina o erectie, a pus prezervativul si a trecut la un oral ajutat din plin de mana si fara cine stie ce atentie la imprejurimi, pe care l-am oprit destul de repede si am trecut la normal. A inceput cu LOT, apoi misionar, iarasi LOT si "caprita" in care am si finalizat. La normal cateva bile albe: foarte stramta si stie sa isi controleze muschii vaginali pentru a oferi senzatii placute, nu oboseste usor in LOT, este deschisa la pozitii si sugestii. Dar si lucuri care pot fi imbunatatite: nu ar strica mai multe priviri aruncate partenerului, mai multa actiune din partea ei cu buzele ori cu mainile. Probabil ca in timp va evolua in bine, daca asta isi doreste Dupa finalizare am mai schimbat cateva cuvinte - este o placere sa stai de vorba cu ea, la partea de conversatie nu are egal; am mers la dus din nou si asta a fost tot Notele pe care i le-as acorda: Aspect: 9 Oral: 6 Normal: 8 Gfe: 8 Am platit: 200 RON (pentru o ora, desi am stat cam 40 de minute).
  13. Am sunat vineri la numarul din topic (0733851009) pentru a face o programare la Andra astazi. Am stabilit de comun acord sa ne reauzim in cursul diminetii pentru a stabili coordonatele intalnirii. La ora stabilita m-am prezentat in zona fostului restaurant Budapesta si, pe o ploaie de parca am fi in noiembrie, am sunat-o. M-a rugat sa mai astept cinci minute deoarece tocmai era la dus cel care o vizitase pe colega ei, si sa nu ne intersectam. Dupa aproximativ cinci minute m-a sunat si mi-a dat codul de acces in bloc - u bloc. Detaliile urmeaza: Locatie: 9 (Bd. Dimitrie Cantemir - Budapesta, usor de ajuns) Aspect: 8.5 (chip: 8 / corp: 9 - are trasaturi pe care unii le-ar considera atractive, altii nu; chestiune de gusturi, nu este o frumusete clasica, ci una aparte; inalta, slim, tatuaje, par lung si negru) Oral: 9 (protejat - revin cu detalii) Normal: 8 (evident, protejat) Gfe: 8 (sarutari pe corp si din varful buzelor) Atitudine: 8 (fiind la prima intalnire probabil ca a fost mai retinuta) Igiena: 10 (nimic suspect, desi nu a facut dus pe durata vizitei, presupun ca a facut inainte) Cost: 200 RON (pentru o ora) Detaliile: Am vorbit telefonic si prin SMS cu Andra (se poate si prin WhatsApp) vineri si sambata dimineata pentru a ne coordona programul. In apartament mai era cu inca o colega (am intrebat-o la un moment dat pe Andra cum o cheama pe colega si cred ca Evelina a spus) care parea destul de absenta si morocanoasa, nu a dat semne ca ar dori vreo interactiune. Cam ciudat sa te plimbi invelit in prosop pe langa cineva atat de incruntat, dar am trecut peste asta. Mai era prezent si un catel care m-a intampinat destul de zgomotos, dar este inofensiv si chiar simpatic. Initial, Andra mi s-a parut destul de rece si m-a informat ca trebuie sa achit la inceput; am lasat banii pe o masuta si au ramas acolo pe toata durata vizitei. Am primit un prosop cu usoare urme de uzura, dar curat si uscat, si am fost indrumat catre baie. La intoarcere atmosfera s-a mai destins, Andra a scapat urgent de halatul de matase care o acoperea (mai mult sau mai putin), a desfacut un prezervativ si s-a pregatit sa il monteze cu gura. Vazandu-ma putin surprins de viteza cu care decurgeau lucrurile, mi-a explicat ca nu poate face FK si nici ON din cauza unor lucrari stomatologice. As fi preferat sa ma anunte de acest lucru atunci cand am vorbit la telefon, dar am trecut peste asta. Am stabilit ca pe durata unei ore va fi o singura finalizare - eu preferand una singura "muncita" decat doua pe fuga A urmat OP interesant si sustinut, probabil ca in alte conditii ar fi fost de nota 10. La normal am schimbat mai multe pozitii, insa la un moment dat a preluat initiativa dorindeu-si o actiune mai in viteza si pe stilul "sport" si nu lent si tandru cum incepusem eu. Dupa finalizare a devenit si mai deschisa, am mai schimbat cateva cuvinte. mi-a dat cateva informatii despre orasul din care a venit in Bucuresti, despre planurile ei de viitor, dar aceste lucruri le va face publice, daca doreste, ea insasi. M-ar tenta o revenire atunci cand termina cu repararea danturii. Ramane de vazut in ce masura se va concretiza.
  14. De ce ar pierde bani, ca oricum tarifarea o fac la ora. Si nu ar pierde nimic daca in ora aia ar oferi ceva mai mult GFE, tot timpul ala ar trece si tot banii aia i-ar incasa. Dar ar clientul ar reveni mai des asa in acelasi loc. Uite, ce coada se face la Carmen din Berceni tocmai din acest motiv
×
×
  • Creează nouă...