Sari la conținut

secret_account

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre secret_account

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    #

Vizitatori Recenți Profil

1.142 citiri profil

secret_account's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

49

Reputație

1

Community Answers

  1. Senioara asta supraponderala si ciudata, cu are de diva - care are vreo cateva topice deja, deloc magulitoare - zice ca 'bine ar fi' sa ai certificatu' verde daca vrei sa o vezi. Nu mai spun ca unu' care ar vrea sa o plateasca pe mamaie, ba chiar sa deconteze si camera de hotel - ca face doar outcall - ar avea nevoie, mai degraba, de un certificat de la psihiatru, dar o fi avand aprobare de la Arafat sa te astepte cu telefonul pregatit sa-si scaneze codul? Sa mai zica cineva ca psihoza asta nu le-a prajit unora si ultimii neuroni care mai functionau. https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-doamna-plinuta-47-de-ani-B9elxZ#L38WXM
  2. PLM de **spam editat**i imbecili, bai, voua nu vi se pare nimic in neregula cu prezenta pestioacei in apartament, care pazeste fata si manipuleaza banii? Nu va e clar ca fata aia este supravegheata si, cel mai probabil, obligata sa se prostitueze? Plus faptul ca fata nu prea vrea sa participe la actul sexual, ceea ce demonstreaza inca o data ca face asta impotriva vointei ei. Nu poti sa nu te intrebi unde sunt muistii de la DIICOT, platiti cu mii de euro lunar tocmai pentru a impiedica astfel de situatii.
  3. Quelle fatigante comédie ... le fait que vous pouvez insulter quelqu'un est une expression de votre liberté. PS Je ve trouve toujours magnifique.
  4. Mon Rêve, let's try less talking and more fucking ... if you don't mind. De vizita la Bucuresti ce se mai aude?
  5. In sfarsit, un 'binevoitor' i-a deschis centuristei asteia topic si pe nimfomane. 400 de lei ora pentru o centurista, WTF??? Tipa are cel putin 10 ani in meserie, majoritatea petrecuti la strada, asa ca 25 de ani avea poate cand era Tariceanu prim-ministru. Mai demult folosea telefonul asta 0786756143, o simpla cautare pe google poate oferi mai multe informatii.
  6. Smell like ... fish spirit. Balerina asta e din cuibul cu pestisori de vizavi de Cora. Am mai scris aici: https://nimfomane.com/forum/topic/172065-cuib-cu-peste-lujerului-0784888690-0784888624-0733436176 Iar aici e poza cu titulara topicului si "managerul" lor: https://stor243262131.anuntul.ro/media/foto/imgs/2020/12/29/243262151.jpg
  7. Stie cineva, pansacola77 si fut1986 sunt impresarii lu' tanti Ina? Ori sunt doar niste lingai tristi, din cauza carora tigancusa asta uratica a inceput sa se creada diva si si-a dublat tarifele in ultimii 2-3 ani?
  8. OK, cred ca am dat peste un bug la postarea anterioara. Cand am completat link text pentru poza, nu-mi mai apare linkul dupa ce postez. Voiam sa mai pun si poza cu pestisorul natarau: https://stor243262131.anuntul.ro/media/foto/imgs/2020/12/29/243262151.jpg
  9. Sunt cel putin doua fete in cuibul asta, eu am reusit sa identific extrem de rapid trei anunturi de acolo: https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-am-revenit-pt-tine-alex-B6qRXX#QZ41MZ https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-andra-35-ani-m00Jbk#zD7QjO https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-noua-in-zona-andra-35-ani-e0MWGK#YaDVWk Mai devreme, pestele aka cocalarul tatuat, care nu pare sa aiba un IQ din mai mult de doua cifre, si-a pus din greseala o poza in care apare si el, poza pe care a sters-o ulterior: Pestele prostanac Se sesizeaza cine trebuie oare? Sau doar asteptam salariile de mii de euro si pensiile speciale?
  10. :) Fain, nu a fost nevoie de mult sa te fac sa-ti arati, din nou, adevarata fata. Esti disperata sa demontrezi cine stie ce, dar singurele tale arme sunt tupeul si agresivitatea. Indiferent de cate invective vei scoate pe gura-ti largita de miile de pule pe care le sugi, vei fi mereu doar o scursura umanoida, un gunoi complexat, frustrat si extrem-extrem de modest intelectual. Auzi, bai, **spam editat** si proxenet mascat, vezi-ti tu de m1norele tale si de curvele pe care le pastoresti impreuna cu tovarasii tai, ca nu stiu cum si unde ai vazut tu in postarea mea ca i-as fi luat apararea Tinei.
  11. Sa faci misto de o persoana despre care spui ca ar fi "instabila emotional si psihic" denota fie un retard emotional sever, fie o ticalosie si o cruzime fara margini. Si, pana la urma, cine PLM esti tu ca sa judeci alegerile si viata altor persoane? Nu esti vreun etalon moral sau profesional, si - contrar opiniei tale despre tine insati - nu te da nici inteligenta afara din casa. Faptul ca tu te vezi sugand pula pe bani si la 80 de ani si ca nu esti capabila sa-ti castigi existenta si altfel nu inseamna ca toate fetele care fac/au facut asta iti vor impartasi soarta. Fiecare persoana cu viata ei, cu alegerile ei, cu sansele si nesansele ei.
  12. Nene Pisicuts, topicul asta nu ar trebui mutat la Masaj, din moment ce fata nu mai ofera servicii de escorta?
  13. Deci e vina victimei, corect? Tu tre' sa fii unul din cei sapte de la Vaslui ...
  14. Să nu jignim animalele, totuși. Scursurile umane ca cel despre care vorbești ar trebui sterilizate și închise pe viață în rezervații alături de cei ca el. Și asta doar pentru că eutanasierea lor este (încă) ilegală. Cu alte cuvinte, e doar regretabil dacă cineva îți trage un glonț în capul ăla vid, poate că a fost neintenționat și respectivul vâna ciori.
×
×
  • Creează nouă...