Sari la conținut

darkmind

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre darkmind

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Buc

darkmind's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Ce invidios esti :))) Sau Cauti atentie ?? :))) Ai de asteptat pana imi iau pm.. Asa ca da'mi pace nu ma mai urmari
  2. Am inteles ideea.. incerci sa fi interesant.. Vad ca ma urmaresti peste tot Te trec si pe tine la fani :x
  3. Hmmm.. frumos :x asta sa inteleg ca este pt plictisitii care tot lasa comentarii rautacioase.. Te pup sexoaso :*
  4. Buzele si limba de la profil iti apartin ?
  5. Nu am inteles de ce te simti cu musca pe caciula.. ma refeream stric la cei ce se plang si aduc reclamatii de genul.. ca nu a facut si nu a dres esc. Dar vad ca tre' sa ti se deseneze.. ma refeream la victor85 si semenii lui.. eu cred ca e rusinos sa vi cu reclamatii ca escorta a fost rece cu tine.. si acum te intreb pe tine.. tu ai patit pana acum asa ? Ca eu nu.. si din cate am vazut.. susti si tu ca nu ai patit asa.. acum m'am facut inteles?
  6. Threesome este corect. Dar sarim peste asta.. spune ne unde le gasim.. sa dam si noi de ele.. sau e doar imaginatia ta ?
  7. Buna. Nu sunt bi. M'ar interesa un threesome.. practicati ?
  8. Am fost** / se comporta***/ voi astia*** Din cauza vitezei.. de, ma impins foamea sa mananc litere ;) multumesc pt intelegere :D
  9. Eu am foat la tipa.. este si se coporta super ok chiar rade, nu doar zambeste.. daca ai vorbele la tine.. si am avut acces la tot.. dupa cum spune ea.. nu trebuie sa arati doar bine.. trebuie si impeccable hygiene.. eu unul nu am avut aventuri neplacute ca voi asti cu reclamatii ca nu a facut ca nu a dres.. eu cred ca problema e la voi baieti.. deci folositi shampoo sapun colgate parfum.. sau duceti va la fete de categoria voastra..
  10. Sa o Mangai..Daca zici ca nu sa implicat si nu ai avut acces la sanii aia frumosi.. clar arati intr-un mare fel :)))))
  11. Iti zic eu ca nici ea nu cred ca isi mai doreste data viitoare.. daca nu ti-a dat voie sa o man
  12. Zelmer se suna... sau se da mesaj ca ca ai ajuns ca sa nu strici linistea blocului. Si tu 7uuupp nu stiu cat de bine arati tu.. de zici ca nu ai placut o pe tipa... tipa este chiar frumoasa.. buzele sunt exact ce doreste un soldatel.. ;) iar sanii sunt foarte frumosi.. si pielea e cu mult mai catifelata de cat a ta.. mai bine ca n'ai pus mana pe pielea ei.. sigur o iritai.. nu stiu de ce am impresia ca esti unu-l din genul ala de care decat sa mearga mai bine se rostogolesc :)))
  13. Salut!am revenit dupa inca o vizita la dsoara Naty.O sun,fac programare ,ma prezint la locul faptei ...ma asteapta parca parerea mea mai sexy decat prima data si...ne apucam de treaba.Politicoasa ma intreaba daca merg la baie ,eu ii spun ca da, imi ofera un prosop curat,tin sa mentionez ca am ramas surprins placut are o gama variata de geluri de dus,deodorant masculin si chiar o guma care mi-a spus ea este special pusa pentru clienti.Intru in camera si ne apucam de treaba ,incepe usor cu sarutari pe corp ,pe gat ...exact ceea ce imi place mie.Tin sa mentionez ca in cazul in care ii ceri oral nepr te verifica pana la 'sange' ,este foarte atenta la toate detaliile din zona(pana la urma este de apreciat ,este vorba de sanatatea ei).Eu am trecut testul cu brio :)) ,incepe cu oral usor umed si adanc.Trecem la normal in pozitia umeri -craci si ce sa vezi ..mult asteptatul squirt!!!WOW ce sa zic pentru mine a fost prima data sa simt asa ceva .. o senzatie placuta sa vezi ca nu esti 'mintit' pe fata cu gemete false si alte nebunii,nu frate chiar se simte ca se implica .Facut dus de plecare ,ma imbrac ,ma serveste cu un pahar rece cu apa si plec.De revenit! Nu doar pentru squirt ,am inteles de la ea ca mai este vorba si de compatibilitate iar in cazul in care nu reuseste cu partener exiata varianta si cu jucaria +50 ...eu am avut noroc am dat lovitura fara jucarie :)).Este o fata amuzanta si deschisa ,eu am sa revin. Si acum notele ca asa am vazut ca se face. GFE 10 Oral ne(verificare la sange) umed si usor cu gemete 9 Normal 9,5 Locatie :curata,usor de gasit 10 Platit 250 initial am vrut sa raman pentru o ora si un squirt cu jucarie,am ramas la o finalizare cu squirt satisfacator.(a 2-a finalizare la mine este mai complicata asa ca am renuntat ) Eu unul am fost multumit si mai revin,tipa este o fata simpla fara figuri,naturala fara adaosuri exact pe gustul meu.
×
×
  • Creează nouă...