Sari la conținut

anisa_maurais

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre anisa_maurais

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

anisa_maurais's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. Daca tu afirmi asta inseamna ca nu ai avut cont de tinder.
  2. Acel BMW de MM l-am vazut si cand am fost la altele. Clujul are cea mai mica rata a infractionalitatii deoarece politisti nu isi fac treaba. Daca nu ai relatii la sectia de pe raza unde iti desfasori activitatea e nasol. 99% din politisti din cluj se ocupa de proxenetism si alte ale cu procuratura si judecatorie. Deci trateaza cu ei pentru protectie. Va trebui sa dai ceva dar asta e Clujul.
  3. Sedusă, futută, satisfăcută și lăsată gravidă într-o parcare de autobuze, după ce a greşit staţia unde trebuia să coboare. Un bărbat mai întâi a acostat-o, apoi a făcut sex ea. Cel ce a satisfăcut-o acum este premiat de poliţie, guvern și ONU, iar ea s-a hotărât să povestească totul pe web. Povestea Alexandrei Cigano, americancă ce trăieşte la Madrid, a făcut în puţine ore înconjurul web-ului. Ochii lucioși, pizdă lărgită rău, piele fină și frumoasă pe tot corpul. ''Nu-mi amintesc prea bine ce s-a întâmplat după, dar imediat cum mi-am dat seama că penisul poate deveni periculos de mare și țeapăn, am încercat să mă prefac că mă îndepărtez, povesteşte ea într-o lungă postare pe Facebook. Dar în acel moment a început să mi-o tragă cu pula lui în de mine. Necunoscutul a început să fie ca un armăsar pur sânge arăbesc în călduri. M-a lovit cu uriașul lui cocoșel în micuța mea fofoloacă umedă, strâmtă și fierbinte care încerca să îl primească tot înăuntrul ei. Eu urlam de plăcere şi încercam cu toate puterile mele să îi mențin cocoșelul țeapăn să mă fută până la capătul puterilor mele. Mă simțeam ca o iepuroaică în călduri. M-a lovit cu pula în vagin, apăsând cu dulceață și tandrețe în străfundurile pântecelor mele până când am încetat să mai reacţionez din cauza orgasmelor ce explodau în mine. Pizdulicea mea îi mulgea mădularul și după ce nu am mai avut putere a urla de plăcere. Simțeam numai un dulce și plăcut extaz. Eram sigură că mă va termină cu totul și își va lăsa sămânța în mine. Sămânța lui era gata să rodească în mine și să îmi dăruiască fructul bărbăției lui pe care îl voi crește nouă luni în mine. Atunci când am șimțit că pizdulicea mea este plină cu nectarul polenului lui dătător de viață am închis ochii. M-am prefăcut moartă când de fapt eram moartă de oboseală și atât de vie datorită plăcerii intense ce îmi mângâia corpul în spasme orgasmice. Şi m-am rugat ca atunci când voi deschide ochii, să îi simt pula dând mereu în mine. În starea aceea m-a terminat și lăsat gravidă.''
  4. Pentru sex prefer femeile, pentru relatii de lunga durata prefer barbatii pentru ca sunt mai de incredere decat tine.
  5. Georgiana nu cred ca voi avea posibilitatea sa te platesc. Mi-a placut foarte mult replica ta. As vrea sa te vizitez pana nu iti schimbi parerea despre barbati si da as vrea sa te sarut pe buze ca imi placi ca trup si ca minte!
  6. Inca un miracol inainte de Craciun! Ma simt penetrat de magia CRACI unu lui mafia1.
  7. Cinstea şi bunătatea sufletească se găsesc în situaţii la care nici nu te aştepţi, chiar şi pe o străduţă de provincie, lângă Milano, unde în fiecare seară prostituatele îşi aşteaptă clienţii. Cadoul: Sâmbătă seara, o femeie de 32 de ani şi-a pierdut portofelul cu 150 de euro în el, în apropierea unei benzinării, la Binasco. Când îşi dă seama a doua zi de dimineaţă, este convinsă că nu mai are nicio posibilitate de a-l regăsi şi se pregăteşte să facă un denunţ la poliţie. Dar nu apucă să-şi ducă la îndeplinire planul, deoarece carabinierii îi spun că portofelul le-a fost predat de o prostituată albaneză de 22 de ani care-şi practica meseria de-a lungul acelei străzi provinciale. În afara actelor, erau toţi banii şi puţin a lipsit ca totul să nu se transforme într-o poveste de Crăciun. A doua zi seara, femeia de 32 de ani se hotărăşte să caute prostituata pentru a-i mulţumi. Albaneza se jenează spunând că nu şi-a făcut decât datoria. Şi-şi povesteşte tristeţea: ''N-am ales eu să fac munca asta, sunt obligată să stau în stradă. Când am văzut portofelul, l-am cules de pe jos pe ascuns. Mi-era teamă că mă vede cineva şi mă ia la bătaie pentru a-mi lua banii şi a arunca actele. Voiam ca acesta să fie restituit proprietarului de drept''. Seara următoare, propietara portofelului se întoarce pentru a-i duce prostituatei un cadou, îi acceptă pachetul, dar îi smulge o promisiune: ''Să vii să mă cauţi de Crăciun, vreau să-ţi cumpăr şi eu un cadou''. De Crăciun proprietara portofelului îi face cadou prostituatei un strapon mare și gros. Femeile merg la un hotel se masturbeaza pana le curg pizdele. Între timp vine o cameristă unguroaica, sexi și fierbinte. Când camerista le vede pe cele două le linge lindicul și le fute in cur apoi în pizdă ca la o orgie lesbi tare.
  8. Am analizat cu atentie forumul asta si am ajuns la comcluzia ca este proescorte / profemei. Regulile nu se pot schimba deoarece femeile nu vor mai plati sa isi faca reclame aici.
  9. A incercat cineva asa ceva? Este excitant? Pentru necunoscatori cuckquen presupune ca sotia sa fie de acord sa faci sex cu o alta femeie si sa priveasca actiunea in splendoarea ei.
  10. Anemona tu ai o piele fina si frumoasa care ma face sa te doresc ca femeie. Un tatuaj oricat de bine executat iti stirbeste din frumusetea ta naturala, care ma fascineaza. Esti libera sa decizi asupra corpului tau in oricare masura.
  11. Anemona are niste picioare foarte frumoase.
  12. Am vizitat-o pe Daria. Mi-au placut pozele ei si recenziile pozitive de pe acest forum. Experienta mea cu Daria a fost conforma cu acest videoclip: Va las sa trageti singuri concluziile.
  13. Faptul ca Adelina a primit un client in timp ce tu erai cu altul. Ma excita sa stiu ca o femeie ma asculta in timp ce fac sex cu alta, dar cand simt un barbat prin apropiere ma simt foarte ciudat. As fi dorit sa te vizitez in sensul de a petrece niste clipe minunate alaturi de tine si Adelina.
×
×
  • Creează nouă...