Sari la conținut

desertfox

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre desertfox

desertfox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. Cred ca multi au mai scris, dar am si eu cateva cuvinte de spus despre domnisoara. Are locatia aproape de mall, cu intrare de pe Calea Vitan intr-un bloc nou. Foarte curat si aranjat, aerisit si baia are ce trebuie. Discutia a avut loc pe whatsapp, cu o confirmare cu 1h in avans. Nu am avut probleme din acest punct de vedere. Bianca este tanara si are o atitudine foarte buna fata de client. Cu rabdare, mi-a parut ca incearca sa se plieze pe client, sa te relaxezi. Piele fina foarte placuta la atingere cu miros frumos, a parfum cred. Imi miroseau mainile si dupa 1h de la vizita. Ca aspect fizic cred ca va fi subiectiv mereu (desi are poze cu caruta, nu cred ca are vreo relevanta sa ne exprimam opinia cand ai atat material pentru review si sa spui ca te-a influentat negativ vreun comentariu), dar eu nu pot spune nimic rau din punctul meu de vedere, e ce trebuie :138x Iar de serviciile oferite pot spune doar de bine. In cateva cuvinte - daca nu o rogi sa o ia mai incet... te termina. De calitate superioara :138x Recompensa pentru serviciul oferit a fost de 150/30m. Bianca, multumesc pentru timpul acordat si sper sa mai acorzi pe viitor :138x
  2. Buna Iulia, Interesat de o programare. Incepand cu anul nou, de pe ce data esti disponibila? De asemenea, imi poti confirma daca zona e aceeasi (Burebista)? Multumesc!
  3. Nu obisnuiesc sa scriu recenzii, ma voi rezuma la aspecte cheie (desi Delia are deja multe recenzii care ofera o imagine conform cu ce am vazut si eu): Intr-adevar, oral de top, 10. Igiena a fost corespunzatoare, nu am observat/mirosit nimic dubios: 10 Locatie este usor de gasit si, dpmdv, contine ce trebuie pentru servicii; patul face putin zgomot: 8 (si acel globulet cu luminite cateodata prinde unghiuri fix in ochii tai cand esti in picioare) Delia a fost super ok, atat ca atitudine cat si ca aspect; in poze pare mai tanara (no offense), dar personal nu m-a deranjat; atitudinea a fost orientata catre client si mi s-a parut foarte corecta: 10 Overall: experienta foarte placuta, merita macar pentru oralul pe care il face daca nu sunteti fani de altceva. De asemenea, usor de luat legatura si coordonat catre locatie.
  4. Buna Delia, Vreo sansa sa-mi spui de pe acum daca sambata urmatoare esti disponibila pentru programari sau nu? Mersi!
  5. Mai are un topic deschis: https://nimfomane.com/forum/topic/119558-0721037560-eryka-la-tine-sau-la-hotel/?hl=0721037560 Am gasit cautand dupa numarul de telefon in grupul "Discutii si dezbateri despre piata escortelor din Romania". Nu are recenzii.
  6. Salut Alex. Am si eu o intrebare, nu cred ca am inteles exact ce ai vrut sa spui. Ai facut programarea in avans cu doua zile si ai revenit in ziua cu pricina cu un mesaj de reamintire/confirmare sau te-ai programat in ziua cu pricina cu 1h inainte? Din recenzia lui psyko reiese ca ar fi primul caz, dar as vrea totusi o confirmare. Vreau si eu sa o vizitez, dar as vrea sa discut cu domnisoara din timp ca tare mi-e ca nu o prind altfel dupa amiaza :)) Face programari din timp si le respecta intocmai? Mersi. De asemenea, chiar se retrage (referire la postarea lui cerrone)? O saptamana adica miercurea urmatoare sau duminica asta e ultima ei zi?
  7. Salut, Am vizitat-o pe domnisoara si, dupa o buna perioada de lurking, am decis sa postez recenzie. A raspuns foarte repede la telefon si m-a indrumat odata ajuns in zona. Locatie: 10 Se ajunge foarte usor, pe Nerva Traian. Greu de ratat. Baia avea tot ce trebuia, era curat (nu merg sa fac inspectii sanitare deci nu bag de seama decat daca e ceva pe fata - dpmdv locatia serveste, pentru mine, ca un loc pentru sex, nu pentru mancat sau altele), lumina in camera era numai buna si muzicuta (ca de obicei) pe fundal. Parea lejer in zona, locuri de parcare in numar suficient de mare (nu m-am deplasat cu masina personala). Aspect: 8.5 Acum aici este un mix intre o opinie subiectiva, cat si obiectiva. Este inalt, cred ca s-a mai spus asta foarte des aici. Si este frumoasa. Imi place mai mult sa o vad cu ochelarii (nu stiu daca sunt de vedere sau pentru look). Seamana mult cu o cunostinta mai veche de care a obisnuit sa imi placa si asta poate m-a facut sa o vad cu ochi mai sclipitori --> subiectivitatea. Are putina burtica, dar nu m-a deranjat acest aspect. Sanii sunt extrem de placuti la atingere. Igiena: 10 Nu am observat nimic iesit din comun sau care sa ma deranjeze. Mirosea fresh atat ea cat si in locatie. Prosoape multe si curate daca vrei sa faci dus, asezate frumos pe raft. Dupa ce s-a terminat treaba m-a surprins extrem de placut faptul ca a schimbat lenjeria de la pat si cred ca a bagat la spalat lenjeria cu tot cu prosopul dupa dusul inainte de plecare. Oral: 10 (protejat) S-a implicat si a acordat atentie putin mai jos. Personal imi place foarte mult cand se acorda atentie si imprejurimilor, face experienta mult mai enjoyable. Adevarul este ca isi da silinta si stie ce face. Poate ca era mult mai bine neprotejat, dar nu doresc sa imi asum nici un fel de risc. Normal: 10 Din nou, s-a implicat foarte mult si a incercat sa ma ajute sa termin (a venit mai greu viitura). Se simte chiar foarte bine. Am incercat lady on top si misionarul. Overall: O experienta placuta si cred ca o sa revin. O recomand. Am avut putin un vibe din partea ei cum ca "this is the norm for me" si parca s-a stabilit in acest rol in asa fel incat am avut un moment in care mi s-a parut ca se misca mai mult pe autopilot. Poate mi s-a parut si nu vreau sa se inteleaga ca asta a fost ceva deranjant. Are rabdare si incearca sa te faca sa te simti cat mai ok. Achitat 200, dar la a doua nu am mai dus. Cristina, iti multumesc pentru servicii. O zi buna in continuare.
×
×
  • Creează nouă...