Sari la conținut

woofwoofwoof

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre woofwoofwoof

woofwoofwoof's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputație

  1. Vizitat ieri seara, primit intr-o lenjerie sexy si cu zambetul pe buze. Are aerul ala prietenos care il au toate de la top. 20 de ani declarati, sociabila, zambareata si frumusica, o blonda cu ochi albastrii. Undeva la 1.65 si pasarica stramta. Multumit de oral si normal, in care nu am rezistat deloc mult. ON si FK pt 100 ron numarul . A zis ca trebuia sa plece in Germania inapoi unde a activat, dar pana la urma ramane aici. Asa ca baieti, norocul nostru. De revenit !
  2. Am fost azi la Oana. 21 de ani declarati, cu un zambet de milioane. Nu ma asteptam sa fie asa de draguta. Pare mai incepatoare, cum au zis si colegii. Aspect 9. Blonda draguta la fata cu ten alb in jur de 1.65m, tate mari si cred ca a mai slabit fata de primele poze . Ce nu mi a placut: a facut OP fara sa ma anunte dinainte, dupa ce a frecat putin soldatu' a pus prezervativul, spunand apoi ca este 50lei extra ON, ceea ce nu am citit pana acum pe topicul ei. Normal am facut foarte putin, nu se ridica soldatu' cum trebuie la ON. Cele mai mari plusuri este zambetul si inocenta ei, o timiditate care pentru unii poate fi un turn on. De revenit daca nu ar cere extra pt ON.
  3. Am fost si eu zilele astea. Este mai draguta decat pare in poze. Skinny, numai buna pentru amatori. Sanii mari in comparatie cu constitutia, ai ce sa tii in mana. Pare isteata, ai ce sa vorbesti. Locatie mica si curata in zona rosie a Constantei. Dupa un oral bun neprotejat, terminat in cateva minute la normal . 100 / 200. De revenit ? Da, poate.
×
×
  • Creează nouă...