Sari la conținut

masterbdsm188

VIP Member
  • Număr conținut

    1.051
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre masterbdsm188

  • Dată Naștere 23.04.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Buzau
  • Interese
    Sunt un tip finut, 32 ani, discret,educat,bine dotat, pervers in pat dar și romantic, imi place sa traiesc fiecare clipa la maxim, sa provoc extaz partenerei.
    Orice femeie merita sa simta placerea si sa se bucure de ea ... cu multa rabdare intelegere, pasiune si discretie ... pentru orice femeie care-si doreste sa dea frau liber celor mai ascunse fantezii. Bucura-te de toate asa cum vrei tu, fara nici un fel de retinere sau limite, totul asa cum iti doresti. Nu mai astepta si scrie-mi in privat fantezia,dorinta sau pur si simplu nevoia si curiozitatea. Contact: [email protected]

Vizitatori Recenți Profil

2.244 citiri profil

masterbdsm188's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

102

Reputație

1

Community Answers

  1. Confirm pozele ca fiind reale. Cat despre servicii, e buna la oral îl înghite pe tot si pune plăcerea ta pe primul loc. Foarte interesantă, o recomand.
  2. Tocmai ce am plecat de la fata. De apreciat faptul ca este intr-adevar foarte deschisa si comunicativă. Eu personal am optat pentru o finalizare orală, si aici vreau sa subliniez un singur aspect, fata face un oral foarte bun si adanc. Felicitări, draga mea!!!
  3. Am sunat si nu răspunzi, cum facem? Nr meu se termina cu 69!!!
  4. Lore,frumusețe, nu te uita la gura invidiosilor si mintea proștilor, tu esti TU ,clienții tai știu cine ești,cum ești si ce servicii oferi!!! Dupa mult timp in care am analizat multe ts, eu te-am ales pe tine, motiv pentru care eu țe-am vizitat si stiu despre ce vb! Tine-o tot așa!!! Esti cea mai feminina,cea mai buna escorta TS din București, din orice punct de vedere!!! Te ADOR si nu te complica cu .....te PUP, abia astept sa ne revedem ești nr 1, motiv pentru care meriti cu adevarat Felicitari!!! P.S. VALOAREA TA ESTE MULT PESTE A CELOR CARE TE CRITICA SI INVIDIAZA!!!
  5. E singura femeie care m-a facut sa-mi para rau de faptul ca nu o am mai mare.... a nu se înțelege gresit, e +20, dar cand impingi adanc in gat si o tii acolo, si in acelasi timp ii simti limba pe coaie, apoi te uiti in ochii ei si o vezi cum se impinge mai adanc cu gatul in pula, desi ochii ii lacrimeaza.... Iza, esti o adevarata profesoara de sex!!!
  6. Tipa asta este o femeie cu un motanel in chilotei.Nu sunt nici gay, nici bisexual!!! Eu consider fiinta aceasta o femeie cum rar întâlnești. Stie cand sa fie romantica, soft, dar si cand sa te ia salbatic si hard. Chiar in momentul cand scriu si relatez experienta cu ea, ma apuca nebunia si erectia :))) M-a servit cu un pahar, mi-am aprins o tigare, timp in care a inceput sa imi maseze umerii. Ma simteam atat de relaxat si moale, moment in care ma saruta foarte provocator si imi freaca pula prin pantaloni... se aseaza in genunchi, imi desface blugii, o scoate afara siiii.... incepe sa-mi traga limbi pe capul pulii in timp ce ma fixeaza cu privirea... ma linge de la cotor la cap... o ia in gura incet, incet, mai mult, mai adanc... incep sa tremur.. ma ridic in picioare si o lovesc cu membrul peste limba, peste buze... o prind de cap si o patrund adanc... moment in care o simteam cum impinge gura mai tare pe toata pula, mai adanc, pe gat ... am simtit ca mor... o ridic in picioare, o sarut pe buze, o pun in genunchi, imi trage flegme pe pula si... nu mai rezist: o frec repede si tare in gat pana ejaculez... fiind obostit, ma asez pe fotoliu, mai iau o gura din pahar, imi aprind tigara... disparuse... aud tocuri pe hol... se intoarce de la dus, cu tocuri si dresuri, se rezeama de canapea, isi freaca sanii cu ulei, isi suge degetul si cu fundul bombat inspre mine se atinge... fierbea sângele in mine... incep sa i-o trag anal, pompez pana la cotor, adanc si repede... geme, tipa si imi spune sa nu ma opresc... Lory, esti un inger cu cornite... Te sarut si abia astept sa ne revedem! Achitat 500h, dar fara ceas am petrecut mai mult de 1h... nu se uita la ceas si daca exista avea chimie... chiar o simti ca o face din placere cu tine!!! Nota 10+!!!
  7. Eu am fost la ea in urma cu cateva saptamani si avea analizele pe masa, facute exact in ziua respectivă. Totul negativ!!!
  8. Daca te-as putea gasi intr-o seara, ar fi perfect!!!
  9. Vreau sa ma prezint la interviu, cum procedam???
  10. E cam singura tipa din ploiesti cu recenzii bune. . . Mi s-a cam luat de Ploiești... mereu am venit degeaba :)))
  11. Astazi pana la ce ora te pot gasi???
×
×
  • Creează nouă...