Sari la conținut

albastru de metil

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre albastru de metil

  • Dată Naștere 07.08.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Toplita

Vizitatori Recenți Profil

709 citiri profil

albastru de metil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Fara sa ma laud am un pop corn natural activ si rereusit.Flory de la Obor stie.
  2. dar tu esti baba belea si ti.o trag la ochiul maro cum ai zis.
  3. Idiotul dracu Flory de la Obor e chioară.I.a uitat din ochii ei
  4. Terapeuta din Basarabia exista .Nici nu stiu ce scrii. citesti si scrii in pula.
  5. Fututi morții tăi de panorama! Te crezi invincibilă?Hai ca o sa.ti arat ca nu esti si nu stii in cine dai!Aici e un pseudonim. Hai ca.mi sugi pula iar tito ca ce.ti mai plăcea! O fut si pe fii.ta ca mi.ai arătat.o. Cred ca de aceea faci panarama te mănîncă! Baba chioară si nebuna
  6. Innainte sa ziceți ca e o doamnă maseuza uitate la vocabularul ei de centurista! Nu țiganca cum zice ea.Jignesti etnia roma! Stie ea de ce ma cobor la nivelul ei de frecat pula,baba chioară .A mutilat.o Dumnezeu sa arate cum este de fapt. Zdreanta dracu!
  7. fututi morții ma.tii de baba chioară si spurcată. Vocabular de centurista. Te vizitez si te fut si pe tine si pe fata ta. Uitate in grădina ta apoi da in altii degeaba. zici ca nu stiu cine a scris de tine dar tu ce faci centuristo?
  8. Si ce.ti pasă tie ma rog? I.a uimeste.ma! Ma.ta nu e zdreanta ca nu te.a educat? daca nu o cunosti de ce mortii ma.tii moartă sau vie te iei de curul ei? Bagami.as pula in familia ta de zdreanță de la Obor! Hai ca trec pe la tine fututi morții ma.tii si te futsi pe tine si fi ca.ta sa te sat uri. Tu nu esti fomista si zdreanta? Stai cu sperma.n bot toata ziua Chioară dracu!
  9. Si ce.ti pasă tie ma rog? I.a uimeste.ma! Ma.ta nu e zdreanta ca nu te.a educat? daca nu o cunosti de cevmortii ma.tii moartă sau vie te iei de curul ei? Bagami.as pula in familia ta de zdreanță de la Obor! Hai ca trec pe la tine fututi morții ma.tii si te fur si pe tine si fi ca.ta sa te sat uri.
  10. Si ce.ti pasă tie ma rog? I.a uimeste.ma! Ma.ta nu e zdreanta ca nu te.a educat? daca nu o cunosti de cevmortii ma.tii moartă sau vie te iei de curul ei? Bagami.as pula in familia ta de zdreanță de la Obor! Hai ca trec pe la tine fututi morții ma.tii si te fur si pe tine si fi ca.ta sa te sat uri.
  11. Nu o mai bagati in seama pe zdreanta de la Obor ca nu merita osteneala. Eu am lăsat.o sa parasuteze ca e dilie. Nu mi.am dat seama ca mai scrie am de 30 maseuze de bine sa vedem cu cine se mai certa. Gheorghiță asta nebună. Lăsați.o ca e pe duca,Alzeimeirul se instalează. E senilă.
  12. va las sa va certați asa ca in intre curve. Baftă! asteptam detalii!
  13. clar!răfuiala e între voi doua din cîte vad. Baftă la răfuiala! Mie mi se rupe.... Si dacadai nr de tel bănuiesc ca a sunat pestele tau nu tu... Si ,repet...ractuala e între voi doua.... Eu sunrsunt spectator
×
×
  • Creează nouă...