Sari la conținut

riskreport

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre riskreport

riskreport's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Am fost la titulara topicului. Pe scurt: locatie ok; comportament fast fuck;sani frumoși, restul mediocru. Servicii: op slab, np mediocru,pret 150/finalizarea; pentru on +50, pentru anal +100, total 300 finalizarea sub 30. min; fk nu, pupat da. Raspunde la tel. si mes. Programare respectata. Dus nu, ceva mirosuri. Fata e pusă pe 'smechereala', bani foaaarte multi, servicii proaste. Concluzii: pret f. mare, servicii slabe! Eu nu mai merg, sincer, nici dacă ar fi 70 finalizarea! Sunt fete mult peste ea cu 70. Platit 150, investitie f. proastă. Nu recomand, deloc!
  2. Cred că pretul mai corect ar fi max. 150!!
  3. Pacat că nu-și mai selectează clientii si da pizda și la prostanaci ca tine, chiar si pe bani!
  4. Si care e dobanda 'giorgele'!? Cate o labă bună? Ha, ha...
  5. Am cautat-o la tel. de cateva ori acum vreo lună si ceva, odată mia raspuns pestele si o dată pestoaica. Dacă vreti să-i cunoasteti mergeti la ea si creati o dicutie mai contradictorie, sa vedeti cum apar! Sa va vad atunci cat de tari sunteti! Majoritatea vorbesc aici numai prostii. Nu au cunoscut decat pizda nevesti si atat! Si merg si ei la curve! Alte femei, labagii, nu au cunoscut! Ca sa pui botu' pentru curve? Trebuie sa fii cel putin prost! Curvele, in general traiesc pe seama prostilor... In final, 300/h sunt muuulți bani pentru ea, dar tineti-o tot asa...
  6. Subscriu la ce a spus colegu'! Tepara ordinara! Taranca te pune pe drumuri de câte ori vrea pizda ei, fără nici un stres! Te cheamă până acolo, nu mai raspunde si dacă insisti te blocheaza zdreanta, fără sa-i fi făcut ceva!! De aia sunt buni aia care le bat, le fut si le iau si banii. Una ca asta merita!
  7. Nu raspunde nici la telefon nici la mesaje!!! Nu stiu de ce are anunturi!
  8. Manivelă ai scris mult si numai aiureli! Te-a pus ea să scrii asa sau atata poți tu? Fata e de 5-6 la toate capitolele! Arată mult mai rău ca-n poze dacă or fi reale! Ii sună tel. de scoala mortii! Pentru mine de nerevenit.
  9. Mai bine pleacă de unde ai venit! Faci centru'de ras!
×
×
  • Creează nouă...