Sari la conținut

boy-boy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre boy-boy

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

boy-boy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. Pe Facebook,am avut-o la sugestii.... porecla o are black mamba
  2. Salutarea,am văzut o ucraineanca bruneta buzata care zice face masaj de relaxare,ați fost careva pe la ea,se joacă și cu oo?
  3. Bună cleo, care este tariful la misty cu jucării 200/h?
  4. Karla, nu mai ai de gând sa revii 😘?
  5. Am fost la ea în Satu Mare, nici jumate din serviciile postate nu le face, o grăbește fișhu... Cand am ajuns la locație a ieșit un tip dubios, când am terminat treaba, am așteptat în mașină, și iar a apărut... Pozele sunt ale ei dar în realitate este miniona, și cam fără forme, este skynni rău și pe graba. Note nu dau ca nu am la ce...aa ba da la on. as putea sa dau un 8 și cam atât...
  6. Fraților, am trecut ieri pe la doamna, nici nu știu cum sa încep... Apartamentu cocina de porci, la baie o mizerie de ne descris, în loc de dus are un furtun... Camera doamnei, aproape ca și baia... Despre doamna nici nu știu ce sa spun sa nu fiu foarte rău... Are niște buze care ii acoperă fata, cred ca este ai de etnie,cred sigur ca este,corpu nu este foarte strălucit, sânii ce o mai ajuta... La partea de sex nimic wow un on destul de slab, de pasarica nu m-am apropiat din cauza dohorii, fk nici vorba, nu cred ca se spala pe dinți.. De mișcat se mișcă bine dar nu compensează cu restu minusurilor.... Ca tarife 150/fin, 250/ora la telefon zice ca face de toate în afara de anal. Note nu dau ca nu prea am ce! Ps(scz dacă am omis ceva dar nu sunt prea bun la făcut recenzii, dar acuma nu m-am putut abține)
  7. Simpatico, ajungi miercuri pana la urma?
  8. boy-boy

    Masaj

    Ai testat-o pana la urma, ce poți sa ne spui despre ea?
  9. https://nimfomane.com/forum/topic/96035-lorena-0730163270/page/711/
  10. Ai discutat eu azi cu da, doar de miercuri vine în baia mare detaliile tot atunci o sa le aflam... Tipa este de la București a făcut și filme porno lorain duval este numele de scenea.
  11. Bună Alina, când revii la noi😍?
×
×
  • Creează nouă...