Sari la conținut

pussyaddicted

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pussyaddicted

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

pussyaddicted's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputație

  1. Stai linistit ca nu-i vorba de asta, nu-s vreun fat frumos dar nici gras si urat nu sunt. Plm stie ce o apucat-o! O fi vrut sa raman o ora sa faca mai multi bani. Oricum nu se procedeaza asa. Strategie de cacat
  2. O muista!!! Contactat pe whatsapp, primit informatiile: 150/fin+serviciile aferente. Facut programare cu cateva ore inaine, ajuns la ora stabilita pe Dragalina 73, sunat-urcat-vazut despre ce-i vorba. Totul ok, pana in momentul in care imi zice: vezi ca la mine finalizarea e 15 min! Zic wtf!..eu pana acum nu am mai intalnit asa ceva + ca am citit recenzii pe forum si nu a adus nimeni in discutie chestiunea asta. Plecat!
  3. Fake news? Nu am de ce! Mie nu mi s-au parut a fi fetele din poze, atata tot. Restul, in legatura cu ce ofera, nu m-a interesat pt ca nu am ramas.
  4. Vizitat domnisoarele acum ceva timp, locatia aceeasi Episcop Nicolae Ivan, in spate la Dacia Dorobantilor. Dezamagit ca mi-am pierdut timpul degeaba, pozele nu au nici o legatura cu realitatea.
  5. Nu imi amintesc exact perioada, dar a activat cateva zile pe Horea 47 demisol.
  6. Vizitat si eu domnisoara acum ceva vreme cand avea locatia pe Horea, indemnat de recenziile pozitive. Atitudine buna initial, vorbareata, sociabila, dragutica, corp skiny. Platit 150lei pt o finalizare inainte de actiune, mers la dus, apoi in camera de actiune, inceput un ON destul de bun urmat de un 69 la care a spus ca nu-i prea place, continuat cu LOT la care a folosit lubrifiant (moartea pasiunii pentru mine), dupa cateva minute schimbat in misionar la care imi spune hai ca asa nu te termini, trecut pe la spate si reusit cu greu finalizarea. Door to door 20 min. Note: ON - 8 NP - 7 FK - nu face CIM - nu face GFE - 6 De revenit: Nu (cu asemenea atitudine) Si nu exista ghinion, doar fast fuck eventual! Spor!
  7. Bifat astazi, o finalizare 200lei. Confirm spusele lui danivkl. Domnisoara tinerica, frumoasa, atitudine pro, servicii de calitate Fk, on deep cu atentie la zonele adiacente, np in orice pozitie, se excita, ba chiar ii place. Fara cim. Nota 9 (primit prosop minuscul), altfel era 9.5 Zice ca mai sta o saptamana. De revizitat, clar!
×
×
  • Creează nouă...