Sari la conținut

codita90

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre codita90

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cj

codita90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

43

Reputație

  1. Salut. Ca sa răspund la colegul "cristi curvar'. Da, pentru 100 lei obții și oral. Am mai vizitat domnița și am observat ca depinde în ce momente o prinzi. Dacă e 'flamanda' după bani face. Probabil dacă a avut clienți și a încasat suficient, nu face. Zic asta ca m-a refuzat o data pt 100 sa facă oral. Spun asta pt ca am dedus din conversația avuta o data cu ea. Acum încerc sa negociez la 150 un total :)) Stiu ca am mai scris ca anal nu face, dar am discutat intr-o zi cu ea si a zis ca "vedem". Vedem-ul asta poate fi subinteles, but we are meeen. Stiti cum se zice: cand rozul e blocat de rosu dai la maro:)) dacă iese, va povestesc. În rest e așa Cum scriu colegii. O laba la 100 lei. Partea interesanta e ca se poate finaliza pe fata sau gura. Ciocane tari!
  2. Salut. Am vizitat domnita. Locația pe A. Saguna. Programare făcută pe whatsapp. Ajuns la locație, clasica întâmpinare de după usa. Cum am intrat am fost poftit direct în camera. Am zis ca vreau sa fumez o țigară și sa povestim puțin înainte. Răspunsul a fost ca în bucătărie e deranj mare ca acolo sta colega....O fi ... când am făcut programarea am rugat-o sa mă aștepte în fustita, a confirmat, dar nu s-a întâmplat. Locatia: nu foarte curat, la baie era frână de camion în toaleta și ud pe jos. Primit un prosop (nu părea curat). Domnita: as zice ca e undeva de nota 8. Slabuta, sâni mici, la fata draguta,accent de moldoveanca de peste Prut, epilată nu foarte proaspăt (as zice de 2 zile), nu cred ca făcuse dus înainte (am observat asta ca înainte sa plec s-a șters cu șervețel umed și s-a imbracat) .pozele o avantajează. Prestatia:am ales doar oral nep. Făcut bine, corespunzător, fără dințișori, dar și fără alte artificii gen zonele adiacente...O ia în gurita dar așa, un sfert. Am avut parte de fk la greu. Finalizarea a fost orala. Aici încă ceva. La anunțul ei scrie ca face fin pe buze. Ei bine când am zis asta a zis ca ea nu face așa ceva...și nici dominare (aviz celor care prefera asta) Oral:cam 8 as spune Normal: nu am făcut A: nu face Cadou: 200 . Per total, părerea mea este ca nu prea merita. La prețul ăsta găsești ceva mai bun. Am uitat sa precizez ca pe parcursul acțiunii telefonul i-a sunat incontinuu. E un fel de fast fuck cu friend kiss inclus...poate altcineva o sa aibă experiență mai buna. Inca ceva. Cand am intrat m-a intrebat daca erau 2 fete jos. Am zis ca nu. Cand am iesit, inainte sa deschida usa s-a uitat lung pe geam sa verifice...weird... Bafta!
  3. codita90

    ♧RAISSA♧

    Salut. Am fost la domniță acum câteva zile. Programare telefonic. Ajuns, la fel și eu,nu am găsit liftul :)). Urc se deschide ușa. După usa apare o domniță inalta, zdravana, drăguțica, îmbrăcată intr-o rochie neagra. Mă invita în camera, fumez o țigară, mai povestim. Atunci am observat ca are dantura PRAF (vorbește si rau din cauza asta). Dinții galbeni galbeni galbeni, super mega extra cariați. Am ales un oral (nep). O sa dau și note: Locatia: 7 Domnita: 7 dar din cauza danturii -100 Oralul: 6. Slab făcut. Folosește dinții, geme fals (ca și radioul când îl pornești ). Slaba atenție la zonele adiacente. Normal: nu am făcut. Am observat ca are pierce la piersica. Era neepilată de 4-5 zile (zic eu). Cadou: 100 lei În concluzie, nu recomand. Eu cel puțin nu mai merg.
  4. Cam 1,70, vopsita roșcat, poarta ochelari, sâni mici, fund potrivit, are burtica (nu e deranjant). Nu e urâta și de fiecare data când am fost era aranjata și epilată. Însă...e larga de numa'. Poți sa bagi pumnul :)) și nu glumesc.
  5. Dragi colegi. O sa va povestesc o pățanie la acest salon. Am fost în urma cu câteva săptămâni și am ales cu domnișoara Bella. Nu știu ce m-a determinat sa o aleg, dar aveți dreptul sa judecați. După dusul obligatoriu (se pare ca doar pt clienți este, o sa va spun și de ce) am mers în camera și a venit intr-un final căprioara. Deci, domnișoara Bella: o tipă înaltă, undeva la 1,75, părerea mea este ca fata fie e de etnie (deși nu e bronzata) fie face parte din familie destrămata. E ciudata și la cum vorbește..., nu era epilată (asta e partea a doua) dar ce m-a uimit sunt cicatricele de pe mâini. Dacă ați văzut vreodată țigani în gara. Cum au cicatrici pe mâini de la lama....nu una sau doua...10-20...așa avea și ea. Faptul ca mirosea a țigări și nespălata e partea a treia (ca sa va faceți o idee, știți Cum miroase un tomberon vara la plus 40 grade când treceți pe lângă el? Așa mirosea parul ei și pentru ca am pus mana la pruna, am simțit miros pe deget. Doua zile m-a urmărit mirosul ăla, deși când am ajuns acasă m-am spălat cu domestos pe deget). Masajul:bineînțeles ca am rămas. De ce? De la marea noastră greseala: alcoolul. Ei bine, masajul banal...sec, foarte sec...frecus. ..și vioara primește frecus mai bun de la arcuș. Nu am cuvinte. M-Am frecat singur sa pot termina. Am zis ca pentru 150 lei măcar sa fac o laba în deplasare. Nu știu voi, eu am rămas profund dezamăgit. Am citit numeroase comentarii despre acest salon și am plecat de acolo cu un gust (amar e puțin spus). Ca și note: Masaj: 0 cu minus Domnișoara Bella: nu am loc câte minusuri sa pun. Nu recomand.
  6. Salutare. Am fost la doamna aceasta de nenumărate ori. E adevărat, la început mi-a spus și mie preturile la fel. 70 masaj relaxare sau erotic, 150 oral și 250 oral și normal. Nu am platit niciodată mai mult de 100 și o sa va povestesc. Dar după a doua vizita mi-a făcut oral cu finalizare pe fata și în gurita pentru 100 lei. Din ce am observat ideea e sa știi cum sa o abordezi (poate încearcă ea sa prosteasca, dar e disperata după bani). Ca și alta idee, are jucării sexuale, îi place sa fie mângâiată la piersicuta și chiar te îndeamnă sa faci asta. Sincer, mie mi se pare puțin dusa de acasă și de multe ori era amețită...vedeam pe masa în bucătărie la ea sticla de vodca (dimineata la ora 10:00). Dar per general, la 100 lei sa beneficiezi de masaj (vorba vine masaj, ca pune ulei și freacă de numa') + sa te lase sa o penetrezi cu bile și vibrator + spre final sa o suga și sa termini la ea pe fata în timp ce sta în genunchi în fata ta cu gura căscată...nu prea găsești in Cluj. Ca si comparatie:tipa de la Terapia pentru 70 numai o freacă și sta îmbrăcată. Eu unul zic ca pentru 100 lei merita. O sa dau și note ca așa e regula: Oral: 6-7 .... O suge fără mâini dar cam folosește dinții Normal: nu am încercat și pentru 250 nici nu am de gând. Anal:nu face - am întrebat Masaj realaxre/erotic: 3-4...O freacă de iese fum...dar atât... Dacă sunt nelămuriri sau alte întrebări, sunt deschis. Ciocane tari!
  7. Salutare. Am fost la domnișoară de lângă terapia.0771198405. A fost experiență plăcută. Masa general, adică la final labă uleioasa. Nu se dezbracă, nu se freacă de tine, nu nimic...doar laba. Te așteaptă intr-un halat sexy, îți dă voie sa pui mana pe fund, dar atât. Fără degete în scorbura sau alte chestii. Ce e neplăcut e faptul ca atunci când termini nu scurge și ultima picătură. ..te lasă așa ca plopul în aer. Știți voi...Noua ne place sa mai stoarcă pana avem spasme, ca și vițelul la vaca:)) nu se uita la ceas, e deschisa, comunicativa...te face sa te simți bine. Programarea am facut-o cu 2 zile înainte. E blonda, ochi albaștri, ochelari, înaltă. ..a meritat. Cadou: 80 lei. De recomandat? Pentru un masaj la spate, mâini, picioare și laba la final...da, recomand.
  8. Coaieflociase: asa e. Ai mare dreptate. Nu ca am avut bani de aruncat și ca am fost prostul care a aruncat cu ei. Badtothebone: nu comentez. Probabil ca ai dreptate...S-o fi epilat fata și scăzut din preturi. Prostovan am fost eu ca am dat cât a cerut... Fiind nou pe site am zis sa încerc noutăți și sa public aici ca să ne ajutam. Părerea mea nu înseamna ca e și părerea altuia sau beneficiul altuia. Ideea e sa ne ajutam și sa știm cam de unde pleacă sumele sau beneficiile. Va raspect... Cu stima...
  9. Ca sa răspund la toți. Cum am dat 900? Sincer? De prost. Când ești beat ești zeu ( adică prost)... Dacă vine și la tine acasă.... Ești și mai și. Al doilea răspuns...asa e. Dar fetele din top sunt deja recenzate... Nu degeaba sunt acolo. La urma urmei asta e ro!Lil acestui site, sa ne ajutam între noi. Dacă noi nu facem, nu o face nimeni. Și ca să căștigi întâi trebuie sa pierzi. Mai bine sa pierd eu și sa câștige altul. Pentru ca, mergând pe încrederea acestui site, altui va pierde și voi căștiga eu. Dacă greșesc, va rog sa îmi spuneți. Cu stima...
  10. Dragi colegi. Am văzut ca nu este recenzie sau poate ca este dar nu am găsit eu, la acest cuib. Unul din anunturi: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Deplasari-sau-Domiciliu-meu/78086473716c6453.html Nici nu știu de unde sa încep. Am luat teapa de 2 ori. Prima data fiind sub ceva influenta exterioara și interioara am sunat. Se prezintă Ana. Oferă toate serviciile la fabuloasa suma de... 600 lei. Fiind cu un prieten, a zis ca are și o prietena care prestează doar oral și normal și ar fi un total de 900. Ce ne-a convenit atunci a fost ca se deplasează la domiciliu. Bun, apar domnitele, cobor sa le iau: Ana-nu arata rău, dar nici bine. Undeva la 1,70, șatena, sâni medii, corp cât de cât ok. Cealaltă fiinta: zici ca era din walking dead :)) urata cu spume (în gândul meu: prietenul e mai beat ca mine, nu o sa observe). Din start i-am spus Anei ca eu cu ea vreau și asa a și fost. Am intrat fiecare în camera noastră. Când s-a dezbrăcat Anișoara mea ce sa vad...firicele de par, mai târziu miros de shaorma cu de toate plus cola și canal ieșind de la fund și asta nu e tot...gura ii puțea în ultimul hal... Prost fiind, nu am renunțat... Am făcut-o caprita și am terminat... Ok. Colegul a pățit mai rău, povestind-mi mai târziu. Când s-a dezbrăcat, tamponul era cu dungi maronii de zici ca a pus frana un autotren de 50 tone. A doua oara, după câteva săptămâni, am shnat la un alt anunț pe care nu îl mai găsesc acum, dar nr e același de la titlu și idem.... Aceeași ana dar cu alt walking dead. Am zis nu din start. Note: O: - 10 N:-10 dacă bagam în broască ușii și dădeam din fund eram mai câștigat A: Ana face, dar nu am făcut. Nici nu as face. Sa scot sâmburi de lebenita și coji de rosii.... Igiena: pffff - 10000 :)) NU RECOMAND nici în ruptul capului. Dar deh... Când ești beat nu gândești. P.S. sunt multe anunțuri de la cuibul asta asa ca aveți grija. În general cer 400 ora pe deplasare plus 50 lei taxi. Sa nu va lăsați prostiți ca și mine.
  11. Salutare. Am fost la domnisoara blonduta cu ochelari (cred ca despre Chiș este vorba, nr.cu 015 la final) acum 5 zile. M-a rugat sa o aștept în fata la blocul de lângă, a venit și am mers spre locație. Am beneficiat doar de masaj, 50 lei o ora, dar sincer...nu a fost nu știu ce. Mai mult frecție... De alte servicii nu știu...A specificat la un moment dat fără sa o întreb ca ea nu face masaj erotic...Probabil ca nu de la prima întâlnire pentru ca la final i-am zis ca o s-o mai vizitez și a zis ca o sa îmi salveze nr. Fata cmunicativa, dar nu exagerat și nu plictisitoare. Nu mai era nimeni acolo, iar acțiunea s-a petrecut în camera cu laptopul care apropo, e foarte ciudat poziționat, cu vedere către masa de masaj.
  12. Strada muncitorilor, nu minerilor. Ma scuzați.
  13. Salutare domnilor. Ieri fiind dornic de o golire, găsesc anunțul urmator: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Bruneta-focoasa-pentru-prima-data-la-tine-in-oras-poze-reale-100100/78086d777d6d635f.html Trimit mesaj dacă este disponibila, spune ca de abia ce a ajuns în Cj și ca ma poate primi. Întreb de servicii: 200 fin onp și norm//230 oral np și norm prot+cim/ 400 ora onp și np//430 onp și np+cim. Întreb dacă sunt reale pozele (îmi trimite 2 poze pe whatsapp) și zice ca bineînțeles ca sunt. În gândul meu "dacă cere banii ăștia, sigur merita". Bun... Ma pornesc către locația domnișoarei, ea tot specificând ca e plecata de mulți ani în UK și nu știe unde e cazata în Cj, îmi trimite coordonatele și cumva ajung. Locatia: Gheorgheni pe strada minerilor. Domnisoara: ei bine... O fi ea în poze, dar sunt făcute foarte profi pozele. În realitate e mai urâțica, acnee pe fata, ulterior realizez ca și pe spate, dinții din fata cariati și o sa va mai spun ceva puțin mai jos. Acriunea: dacă tot am mers pana acolo zic sa rămân. Aleg doar oral np și fin pe față care se pare ca m-a costat 250 lei. Îmi da prosop, merg la dus, ma întorc (am uitat sa va spun ca m-a așteptat învelita într-un prosop doar), îmi spune sa ma așez pe pat, dar în tot acest timp a fost cu ochii în telefon. Pune ceva melodie și sare direct la sugus. Culmea, cu spatele la mine fără sa vad nimic. Am început sa o mângâi pe spate (pe părțile fără acnee) și am vrut sa ii admir puțin fundul..ri bine, în momentul acela era mi s-a tăiat filmul. Fraților, era neepilata la fund... Avea un smoc da par ca și țapul la coaie...era brunet și mare și...bleah... M-am ridicat în picioare si am început sa ma frec singur măcar sa finalizez de banii aia. Note: Locatia: 9 Aspectul fetei: 6 Igiena: nu am simțit mirosuri, nici nu am explorat cu degetele, dar acneele și dinții cariati plus lâna de la fund... 2 On: 0.... Fara nimic... Np: nu am facut A: a zis ca nu face. Dacă pierdeam banii aia nu îmi părea asa de rău. Dar deh, prostia din capul meu... Nu recomand sub nici o forma!!!!!!! Singura care merita o asa suma mare de bani pentru o ora era Conni... I miss her. Dacă am omis ceva va rog sa îmi spuneți. Sunt pe la început.
  14. Oameni buni, aici cred ca pot vorbi deschis. E dezastru în Cluj. Sa ajungi sa dai 400 lei pentru o ora cu de toate te doare mintea. Spuneți-mi dacă greșesc, dar dacă mergi cu 300-400 km mai spre sud, prețul scade scandalos de mult. Vina nu e a lor. Prost e ala care da nu ala care cere. Prost sunt eu, noi toți. Noi le dam apa la moara. Am fost nu de mult în capitala cu un prieten și cu 400 am petrecut amândoi cu doua dameze, o ora, cu de toate. Și nu atâtea figuri ca aici la Cluj. Plus sunt foarte multe 'etnice' care fura poze și te ademenesc.
×
×
  • Creează nouă...